Auto recenze

Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 102756x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 80025x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 65327x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 62491x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 61367x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:

:-)Trefné

20.01.2021 | 14:17:10 | Vašek | Recenze: Toyota ProAce 2.0D-4D 150k (2020)

Podle recenze mám dojem, že autorovi někdo držel při nákupu vozu pistoli u hlavy a nebo to kupoval online podle obrázků :-D
Jinak ten start/stop pokud má deaktivační tlačítko, tak jej stačí přemostit pomocí zpožďovacího relé (dá se koupit i hotové) za pár stovek a pouze připojit a je po problému. Jednoduché s možností opětovné původní funkčnosti S/S pouhým odpojením pojistkové odbočky, což se hodí třeba před plánovanou garančkou.

20.01.2021 | 06:27:41 | Marex | Recenze: Toyota ProAce 2.0D-4D 150k (2020)

Holt koncern VW. Měl jsem průběžně od nich 5 vozů a od té doby mám i slušně vybavenou garáž, protože to byla nutnost :-D Pak jsem přešel postupně na Japonce a Korejce a nechal jsem si z nostalgie jednoho Rencka, nicméně od té doby mě nářadí v garáží zahálí a nemám, co na autech řešit, kromě pravidelné výměny náplní a filtrů a to ani na tom Renaultu, kde jsem toho v minulosti dost poopravoval, ale proti těm koncernovkám to byla ještě pohoda.

20.01.2021 | 06:12:00 |  | Recenze: Seat Leon BSE (2006)

Olej 10W-50 Subaru level? Tak to bude určitě TOTAL QUARTZ RACING. Pokud ano, tak ten olej absolutně nesplňuje Renaultí normu a co je nejhorší, tak právě Total se nejvíce pančuje. Kdysi jsem ho používal u svého Suba, ale přešel jsem na 5W-50 Sunoco SYNTURO SPORTIVO a spokojenost, ale pak se přestal v ČR prodávat, tak jsem přešel na Millers Oils XF Longlife 5W-50 a ten je asi nejlepší a hlavně u něj nehrozí žádný panč. Taky mám rád starší Renaulty, ale ty menší jako byla R5 GTE a pak Clia. Elektrika je u Renaultu klasika. Kabeláž je ok, ale problémy jsou spoje, čili patice relátek, pojistek a kontakty v konektorech. Hodně pomáhá tak 1x za cca. 2 roky vystříkat kontakty kvalitním kontaktolem a napružit unavené kontakty v konektorech a nebo je úplně vyměnit za jiné se stejným počtem pinů ve vodotěsném provedení. Za rozumnou cenu a bezproblémové se dají koupit třeba na Aliexpressu. Elektromotorky v centrálu to je taky klasika u Rencka. Nicméně to auto podle tvého popisu má dost rizikovek a to dosti drahých. Převodovky má Renault bez problémů, ale jsou dosti choulostivé na přesný typ oleje. Nicméně budeš na tom svém kusu furt něco řešit, až tě to přestane bavit.

20.01.2021 | 05:55:18 | Marex | Recenze: Renault Megane F9Q800 1.9dCi (2006)

Taky jsem ho pár let vlastnil. Asi jsem měl štěstí na dobrý kus. Byl téměř bezproblémový. Jen elektronika občas zlobila. Praskající žárovky byl evergreen a v zimě pravidelně nefungovalo rádio. Jinak při běžné údržbě v pohodě auto.

Jenda
https://www.vaut.cz

19.01.2021 | 22:35:48 | Jan Podlešák  | Recenze: Renault Megane F9Q800 1.9dCi (2006)

Hmm...

Tak vím, že pro některé zdejší borce není Ford auto, ale ten můj za 250 tkm žádný z těhle problémů neměl..., holt koncern, to je jiný kafe...

19.01.2021 | 14:20:10 | Vašek | Recenze: Seat Leon BSE (2006)

chtel jsem napsat od120tis

19.01.2021 | 09:38:42 |  | Recenze: Seat Leon BSE (2006)

Ja to nechapu jak muzete byt tak nadsenej z auta na kterym menite prevodovky casteji nez rozvody , motor od 12tis bere olej jak prokopnutej , sem tam tesneni pod hlavou , katalyzator apod. ale je to vsechno ok . Ja bych na to nemel trpelivost to resit , radeji bych to podpalil , ale kazdej ma meritko nejak jinak . Uz jsem mel dost aut a najel dost km ale tolik problemu jsem nikdy na nicem nezazil .

19.01.2021 | 09:38:02 |  | Recenze: Seat Leon BSE (2006)

RE: 18 let staré Punto a spokojenost

Ty jsi dobře hozenej...

16.01.2021 | 22:40:21 |  | Recenze: Fiat Punto 1242 cm3, 8V, zážehový (2000)

12 ročný fiat punto

Ja sa pripojím s komentárom tiež. Kúpil som fiat punto ako nové auto, každý ma od kúpy fiatu odhováral, aby som kúpil niečo lepšie, peňazí som veľa nemal a auto sa mi páčilo.Jeden kolega mi povefal,že aby som ich nepočúval a spravil si podla seba.Auto som kúpil,mám najazdených 173000km a poctivá údržba celý čas.S autom prejazdená celá Európa a nikde ma nenechalo.Poruchy drobné no nikdy s motorom alebo s brzdami.Kolegovci ktorí sa mi smiali, na svojich peugeotoch už opravovali aj motory.Takže nepočúvať, kúpiť a poctivo servisovať.

16.01.2021 | 17:13:10 | Ján | Recenze: Fiat Punto 1242 cm3, 8V, zážehový (2000)