Auto recenze

Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 101652x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 79244x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 64635x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 61633x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 60744x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Ęîň â Äĺëĺ / Ęîň ďđîňčâ Ěĺäâĺä˙, Ńîáŕęč, Çěĺč, Îńüěčíîăŕ

[url=https://maxtv007.gepost.info/kot-v-dele-kot-protiv-medved-sobaki-zmei-os-minoga/knZqonirqpKnn3o][img]https://i.ytimg.com/vi/1F4pAEFbEkE/hqdefault.jpg[/img][/url]

Кот в Деле / Кот против [url=https://maxtv007.gepost.info/kot-v-dele-kot-protiv-medved-sobaki-zmei-os-minoga/knZqonirqpKnn3o]Медведя,[/url] Собаки, Змеи, ĐžŃ?ьминога

02.10.2020 | 00:19:13 | Brendahet | Recenze: Jeep Cherokee 2.8 (2005)

Cach gii phong b nh iPhone dung lng thp

<a href=https://xuanvinh1612.jpflow.info/c-ch-gi-i/hpxxqmR71X9osZM><img src=https://i.ytimg.com/vi/Ve8z0IrL6yc/hqdefault.jpg></a>

Cách giải <a href=https://xuanvinh1612.jpflow.info/c-ch-gi-i/hpxxqmR71X9osZM>phóng</a> bộ nhớ iPhone dung lượng thấp

01.10.2020 | 20:07:39 | Brendavix | Recenze: Jeep Cherokee 2.8 (2005)

RE:

hahaha

30.09.2020 | 21:10:37 |  | Recenze: Fiat Tipo 1995 , NA (1992)

Opel 1.6 16V

Mám s přítelem Opel Astra 1.6 16V, teď máme najeto přes 220 000 a auto se rázem začalo srát. Teď jede na 3 válce (místo 4) a auto po rozjezdu chcipne, máme problém jet do kopce, kopec to nevyjde a oprava motoru za 20tis.
Je pravda že se motory po tolika kolimetrech prostě začínají srát?

30.09.2020 | 16:54:39 | Není podstatné  | Recenze: Opel Astra 1.4 16V / 66kW (1999)

RE: Závada

Kup si auto - ne Rendla...

30.09.2020 | 15:22:55 | Vašek | Recenze: Renault Scenic 1.5dci (2004)

RE:

:-))))))), zrychlení 0-100 za 3 vteřiny, užitečná nosnost 15 tun...

30.09.2020 | 15:21:02 | Vašek | Recenze: Fiat Tipo 1995 , NA (1992)

Fiat Tipo

Na nové Tipo 2016+ žiadne skúsenosti?

30.09.2020 | 15:11:54 | Fiat tipo | Recenze: Fiat Tipo 1995 , NA (1992)

Gratulace

Gratuluji k dobré koupi. Držím palce s údržbou. Bylo to fajn auto. A velice se mi líbil také výchozí R9 s jednodílnými světlomety a R21. Kamarád rodičů měl R9 a brával nás v něm na chatu. Také vzpomínám (jako dítě) jaké to bylo pohodlí, houpavá jízda. Jojo, stačilo to - nikdo se nikam nehonil. Tak jako dříve s embéčkem nebo dostupnější Dacii. I ta Dacia 1300 byla pro nás tehdy po přesednutí z embéčka zázrak. Ticho od motoru, pohodlí. :-) Vím o jednom fantasticky zachovalém renaultu 19 - první verze r. 1989. Jejich výhoda je, že v tuto dobu ještě v podstatě nemají nijak velkou hodnotu, ale brzdy se ji dočkají. Ale přiznám se, že kdybych měl prostředky na pořízení a opravu, jdu hledat po vesničkách š1000, š110r a pod. Ty auta z 80. let a novější, ať budou jakkoliv staré a budou mít třeba i titul veterán, už neudělají takovou parádu, jako ty s hlučnými motory. Snad možná ty škodovky a tzv. východní blok, kde se zastavil čas, takže i auto z posledních let výroby kolem roku 1990 je prostě veteránek k pohledání. Ale taková třeba i starší audi 80 nebo ford sierra nebo golf II, tam, i když to bude jednou mít papír, tak to asi tu parádu neudělá, jako embéčko v původník kabátě.

30.09.2020 | 08:01:31 | Festr | Recenze: Renault R11 (1985)

Závada

Zdravím všechny, chci se jen zeptat jestli někdo řešil zkušenost s 1.5 dci 74 kW, rv. 2004, ztrácí se mi olej, cca 1/200 l/km. Vyměnil jsem turbo a pořád to samý, tak mě už jen napadá čerpadlo, nebo kroužky. Stále vidím jen že výměny motoru, tak by mě zajímalo jestli někdo zvládl závadu vyřešit jiným způsobem než je výměna motoru. Teď mi auto začalo blbnout s výkonem, občas jede, nejede, její by mu docházela nafta, tak bych vsázel na čerpadlo. Tak vás moc prosím o radu.

29.09.2020 | 09:33:43 | Filip | Recenze: Renault Scenic 1.5dci (2004)

zvýšená spotřeba oleje

cituji Jediné s čím mám problém je vyšší spotřeba oleje. Při jedné cestě ČB - Praha jsem musel dolít litr oleje (stav oleje před tím ve středu měrky) s aditivy se spotřeba zlepšila, ale stejně musím na každých 1000 km dolít tak půl litru oleje (10W - 40).
Tady evidentně není něco v pořádku. Máme v rodině 2 Varianty s tímhle motorem cca. od r.2007, oba byly kupované ojeté od firmy po skončení leasingu, najeto cca.150-170 tis, olej používám stejný tedy 10w40 (vw standartně předepisuje 5w30 LL a po celou dobu používání ve firmě ho tam servis dával). Takovouto spotřebu oleje jsem nikdy za celou dobu nezaznamenal. Měním po 15t, během této doby se olej doleje tak max.2x množství do 0,5lt.

Jinak souhlasím i s hodnocením jízdních vlastností, protože předtím jsem měl Astru kombika 1.6 16V 77kW, a oproti Golfu to jelo jak z praku. Ale pozor, v dlouhejch táhlejch kopcích dával Golf Astře na prdel, Astra se tam lehce zadejchávala.

28.09.2020 | 10:01:48 | franta | Recenze: Volkswagen Golf 1.6 16V 77kW (2002)