Auto recenze Audi - rozcestník pro recenze Audi

Nejčtenější auto recenze

9,6Audi A6 (2000) Audi A6 (2000) autor: Vlado Přečteno: 36418x
1,0Audi A8 (2004) Audi A8 (2004) autor: pavel Přečteno: 26875x
9,0Audi A4 (1999) Audi A4 (1999) autor: basche Přečteno: 24791x
8,8Audi A4 (2003) Audi A4 (2003) autor: bilo Přečteno: 24386x
9,4Audi Q7 (2008) Audi Q7 (2008) autor: Honzass Přečteno: 23633x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

update

Po case som trochu zapracoval na najvacsej slabine - podvozku. Auto dostalo stabilizatory naprav z Sline podvozku. Omnoho menej sa naklana v zatackach a s touto upravou som velmi spokojny. K tomu miesto povodnych 205/55/16 dostalo 235/40/18 co tiez zlepsilo jazdu v zatackach. Zatial planujem ostat v tomto stave a len jazdit :) Plus som osetril koroziu a verim ze A6tka bude este dlho sluzit.

15.05.2020 | 15:29:28 | Tomas | Recenze: Audi A6 (2003)

RE: Audi A6 Avant 2.5 TDI 132Kw quattro ( 2002)

Toje rozum

06.02.2020 | 18:42:50 | V6😈 | Recenze: Audi A6 2,5 tdi 132kw (2000)

RE: a co jsi čekal

dej si facku ty klacku

18.01.2020 | 07:00:11 | romulus | Recenze: Audi A8 4,2 (2004)

co to sakra je???

Takový superhov... jsem už dlouho nečetl!!!! AUDI A8 tento člověk evidentně neměl. Jinak by tyhle sr@čky nepsal. To je všechno. SMAZEJTE TO SUPERHOVNO!!!!

18.01.2020 | 06:58:07 | romulus | Recenze: Audi A8 4,2 (2004)

RE: Prosím o radu

Skvostný výběr, dobře ty! :-)

03.01.2020 | 14:18:37 |  | Recenze: Audi A4 1.9 TDI (1999)

Prosím o radu

Dobrý den, budu si kupovat moje první auto a chtěl bych se zeptat jaké z těchto auto by pro mě bylo nejideálnější (moc se v autech nevyznám) Audi a4 1.9 tdi 81 kw,Vw golf IV 1.9 tdi , Octavia 1.9 tdi. Pohybují se u těchto aut díly ve stejné cenové kategorii, nebo u Audi jsou o hodně dražší ?

02.01.2020 | 12:09:52 |  | Recenze: Audi A4 1.9 TDI (1999)

RE: audi a2

Utahovací pásy......týjo…..a nemá to i ABS? To by byla fakt pecka!

21.12.2019 | 09:03:43 | Vašek | Recenze: Audi A2 1422 (2001)

RE: audi a2

Boží autíčko, 250 tis.km bez poruchy, utahovací pásy, nastavení rychlosti, jo žárovky do svetlometu se mění vyndáním světlometu záležitost 2 min.2 šrouby

20.12.2019 | 23:08:42 | Bob | Recenze: Audi A2 1422 (2001)

RE: Audi

No nevím zda je automat pro blbečky.Myslím že blbeček je ten co s tím neumí jezdit. Mám auto 25let a bez problému řadí.Co se týče nafty,ta je
totiž obohacená nafta - Babišovou řepkou - .Tankujte kvalitní naftu i za cenu vyšší a nebo zrušte Babiše. Pak budou auta fungovat všem.

10.12.2019 | 19:42:40 | stefano di cecca | Recenze: Audi A6 2.8 (1999)

Audi V6 Quattro

Pan Jiří píše o audině jen to nejhorší.Myslím že by měl spíš hanit předešlé majitele.Žádné auto není krám,pokud ho nedostane do ruky vydlák z Neumětel.Vy jste milej pane Jiří koupil vyřachtanou herku a bojím se zeptat,zda to nebylo v AAA.

10.12.2019 | 19:35:26 | stefano di cecca | Recenze: Audi A6 2.8 (1999)