Auto recenze Honda - rozcestník pro recenze Honda

Nejčtenější auto recenze

6,0Honda Civic (2008) Honda Civic (2008) autor: cernymotyl Přečteno: 30446x
8,0Honda CR-V (2008) Honda CR-V (2008) autor: mariner Přečteno: 26016x
7,8Honda CR-V (2006) Honda CR-V (2006) autor: Milmon Přečteno: 23984x
9,2Honda Accord (2004) Honda Accord (2004) autor: Kakafko Přečteno: 20192x
6,8Honda Civic (2006) Honda Civic (2006) autor: Milan Přečteno: 19384x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: DOPLNENIE RECENZIE

RAMA,pri vsetkej ucte, nepochopil som o com je vas prispevok. O aute sme sa nic nedozvedeli. A ak sa chceme nieco dozvediet, tak to uz napisal niekto iny a niekde inde a mam si to najst? To mi nedava zmysel a nema to nic spolocne s recenziou. Za 2 roky mate urcite nejake skusenosti, zazitky, dlhe cesty, jazdy po meste, startovanie zima/leto, pohodlie pri obsadenom aute, jazda do kopca, po dialnici a atd. atd.... Nieco, co potrebuje clovek vediet, ked by si chcel taketo auto kupit. Prajem vela stastnych km!!

01.05.2020 | 13:00:18 | axel | Recenze: Honda Jazz (2018)

DOPLNENIE RECENZIE

Postupne planujem doplnat dalsie informacie k prevadzke auta. Bolo by zbytocne asi opakovat informacie zo vsetkych odbornych recenzii ale mozem s nimi absolutne suhlasit.
pre Pavla e 36 - predchadzajuce auto som mal Yarisku trojhrncek, spolahlivost tohto typu auta je vynikajuca. Mal som ju 10 rokov a predaval som ju so 180 tis.km, len sa po nej zaprasilo.(zobral ju mechanik od Toyoty)O:)

30.04.2020 | 22:18:50 | RAMA | Recenze: Honda Jazz (2018)

To nie je recenzia

To nie je recenzia, ale nadsenie a presviedcanie sa, ze dobre kupil + info o spotrebe.

30.04.2020 | 20:21:20 | axel | Recenze: Honda Jazz (2018)

RE:

Naprosto souhlasím, auto bez chyby,taky jsem ho chtěl, měl jsem hodně hond a vždy spokojenost.... moznžná jen ta cena a proto si nakonec žena vystačí s Toyotou Yaris,sice není tak prostorné a variabilní jako jazz i jízdní dinamika je 1.0 čtyřválcového litru je horší,ale auto s téhož roku stojí cca polovinu,je spolehlivé a jezdí město za 5.
Ale za mě jazz super auto👍,jen by si zasloužilo trošku obsáhlejší recenzi,za to 👎

28.04.2020 | 23:44:00 | Pavel e36 | Recenze: Honda Jazz (2018)

Tak recenze stojí za starou Belu. Ten jeden odstavec ani nelze nazvat recenzí. Ale: Honda Jazz bylo a je auto mých snů :-)) Jenže je na dnešní poměry velmi drahé. Nejen jako nové, ale i jako ojetina. Vím, že kvalita něco stojí (a kvalita to rozhodně je), ale zase na druhou stranu, auto by mělo být v současnosti dostupné zboží i pro studenty, obzvláště takto malé auto. Vaše koupě byla dobrý počin, a mě nezbývá, než tiše závidět...

28.04.2020 | 18:08:20 |  | Recenze: Honda Jazz (2018)

RE: 1.6 i-dtec

Tieto hodnoty udáva palubný počítač, Meraná spotreba na dotankovanie je úplne iná. Neklamem sám seba a idem cca 6-7l.Žiadne športové jazdenie.Na aute jazdí väčšinou manželka.Motor má 25000km.

19.02.2020 | 11:31:12 |  | Recenze: Honda HR-V (2015)

civic 4g 1,3 Praha - Olomouc za 500,- .
Naprosta spokojenost.

24.01.2020 | 23:37:22 | M | Recenze: Honda Civic 1.5 D15B2 (1994)

RE: HONDA CR-V 2006

Ty pneumatiky cooper budou fakt kvalitní. A ještě lepší jsou šao-lin a švej-žu-žou. Hezký, jak každý nazývá kvalitní každou šitku, kterou si namontuje na auto. A potom hází špínu na auto, které kvalitní je.

06.01.2020 | 18:04:04 |  | Recenze: Honda CR-V 2.2 I-CDTI (2006)

RE: HONDA CR-V 2006

No to je alespoň chlapská reakce. Taky si myslím, že se těžko hledá lepší auto. Mám benzín 2,0 110kw na lpg a nestačím se divit, jak moc skvělé to je. Najeto 260 tis. do otáček ochotně, spotřeba skvělá 8,5 benzínu dlouhodobě!

06.01.2020 | 10:58:09 | MD | Recenze: Honda CR-V 2.2 I-CDTI (2006)

RE: dodatek

Mám 2,0 benzin 4 x 4, ojeto 110 000 km, bez problémů, spotřeba, pokud je dobrý benzín, je nižší než ukazuje počítač, možná i o 0,6 litru na 100 km. Chce to počítat podle naplnění nádrží. Nevěřil jsem udávané spotřebě prodejce 7,0 litru, ale dostávám se i po dálnici ještě níže.
Servisy jenom výměny oleje, svíčky, brzdová kapalina a to je vše.
jenom hodně jezdím. Měl jsem 2.generaci a teď mám 4. a naprostá spokojenost. U předchozí měl motor najeto ,350 000 Km bez oprav. Stále jezdí.

24.12.2019 | 14:25:55 | Honza | Recenze: Honda CR-V 2.0 (2014)