Auto recenze Honda - rozcestník pro recenze Honda

Nejčtenější auto recenze

6,0Honda Civic (2008) Honda Civic (2008) autor: cernymotyl Přečteno: 30756x
8,0Honda CR-V (2008) Honda CR-V (2008) autor: mariner Přečteno: 26345x
7,8Honda CR-V (2006) Honda CR-V (2006) autor: Milmon Přečteno: 24549x
9,2Honda Accord (2004) Honda Accord (2004) autor: Kakafko Přečteno: 20329x
6,8Honda Civic (2006) Honda Civic (2006) autor: Milan Přečteno: 19498x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Honda HRV r.v. 2020-1,5-benzín

Sice zatím s HRV jezdím měsíc, ale s touto Hondou jsem maximálně spokojena. Spotřebu mám 4,9 l/100 km, vevnitř je prostorná, skvěle se v ní sedí, výborný výhled, vše je pěkně po ruce, a že to není na sportovnější a delší trasy a vysoké rychlosti? Jezdím denně do práce, mimo Brno valím 130 km/hod. a paráda, užívám si to. Kdo chce jezdit 200 km/hod. ať si pořídí Ferrari, s kterým se stejně nemůže po ČR ani více rozjet.HRV je skvělé do městského provozu, protože s lepší spotřebou v této kategorii neseženete. A že cena je vyšší. Ano, zde holt platíte za dlouhodobou kvalitu, kterou HONDA má a ještě 8 let záruky k tomu, co víc si přát a to nemluvím o povedeném designu, které toto nové HRV má, fakt se povedlo a neměnila bych.

10.09.2020 | 13:59:18 | davidos | Recenze: Honda HR-V (2015)

RE: Mimoň

Tak ti si riadni MIMOŇ , mal som veľa rôznych aut a značiek ale iba mimoň ktorý nikdy nesedel za volantom štvorkolky môže napísať takú mimoňovku!

04.09.2020 | 20:49:56 | Fero | Recenze: Honda CR-V 2.2 I-CDTI (2006)

Civic

Ja k tomu poviem ešte tolko že podľa mňa je to najlepší motor čo sa kedy vyrobil pre bežného smrteľníka - myslím spoľahlivosť/životnosť/spotreba/priebeh výkonu od spodu.

Škoda že nepasuje napr. do sprdenej Octavie ktora je napriek (pod)priemernemu podvozku stale o sveteľný rok pred UFOm. To bola katastrofa. (skur*ene MPI co mame v rodine aj kamarati kde po 180t km nie su tlaky a kazde cidlo sa menilo 3x a palubovky blikaju jak vianocny stromcek bol UFO motor 1.8 naozaj perla - a na dialnici zral o 4 litre menej ako Octavia 2 1.6Mpi buda..) Aj rajd slabucky. Ale zase som nikdy ani cent nedal do toho ...

04.09.2020 | 14:02:37 | Mišo | Recenze: Honda Civic Benzín 1.8 iVTEC (2008)

RE: DOPLNENIE RECENZIE

RAMA,pri vsetkej ucte, nepochopil som o com je vas prispevok. O aute sme sa nic nedozvedeli. A ak sa chceme nieco dozvediet, tak to uz napisal niekto iny a niekde inde a mam si to najst? To mi nedava zmysel a nema to nic spolocne s recenziou. Za 2 roky mate urcite nejake skusenosti, zazitky, dlhe cesty, jazdy po meste, startovanie zima/leto, pohodlie pri obsadenom aute, jazda do kopca, po dialnici a atd. atd.... Nieco, co potrebuje clovek vediet, ked by si chcel taketo auto kupit. Prajem vela stastnych km!!

01.05.2020 | 13:00:18 | axel | Recenze: Honda Jazz (2018)

DOPLNENIE RECENZIE

Postupne planujem doplnat dalsie informacie k prevadzke auta. Bolo by zbytocne asi opakovat informacie zo vsetkych odbornych recenzii ale mozem s nimi absolutne suhlasit.
pre Pavla e 36 - predchadzajuce auto som mal Yarisku trojhrncek, spolahlivost tohto typu auta je vynikajuca. Mal som ju 10 rokov a predaval som ju so 180 tis.km, len sa po nej zaprasilo.(zobral ju mechanik od Toyoty)O:)

30.04.2020 | 22:18:50 | RAMA | Recenze: Honda Jazz (2018)

To nie je recenzia

To nie je recenzia, ale nadsenie a presviedcanie sa, ze dobre kupil + info o spotrebe.

30.04.2020 | 20:21:20 | axel | Recenze: Honda Jazz (2018)

RE:

Naprosto souhlasím, auto bez chyby,taky jsem ho chtěl, měl jsem hodně hond a vždy spokojenost.... moznžná jen ta cena a proto si nakonec žena vystačí s Toyotou Yaris,sice není tak prostorné a variabilní jako jazz i jízdní dinamika je 1.0 čtyřválcového litru je horší,ale auto s téhož roku stojí cca polovinu,je spolehlivé a jezdí město za 5.
Ale za mě jazz super auto👍,jen by si zasloužilo trošku obsáhlejší recenzi,za to 👎

28.04.2020 | 23:44:00 | Pavel e36 | Recenze: Honda Jazz (2018)

Tak recenze stojí za starou Belu. Ten jeden odstavec ani nelze nazvat recenzí. Ale: Honda Jazz bylo a je auto mých snů :-)) Jenže je na dnešní poměry velmi drahé. Nejen jako nové, ale i jako ojetina. Vím, že kvalita něco stojí (a kvalita to rozhodně je), ale zase na druhou stranu, auto by mělo být v současnosti dostupné zboží i pro studenty, obzvláště takto malé auto. Vaše koupě byla dobrý počin, a mě nezbývá, než tiše závidět...

28.04.2020 | 18:08:20 |  | Recenze: Honda Jazz (2018)

RE: 1.6 i-dtec

Tieto hodnoty udáva palubný počítač, Meraná spotreba na dotankovanie je úplne iná. Neklamem sám seba a idem cca 6-7l.Žiadne športové jazdenie.Na aute jazdí väčšinou manželka.Motor má 25000km.

19.02.2020 | 11:31:12 |  | Recenze: Honda HR-V (2015)

civic 4g 1,3 Praha - Olomouc za 500,- .
Naprosta spokojenost.

24.01.2020 | 23:37:22 | M | Recenze: Honda Civic 1.5 D15B2 (1994)