Auto recenze Hyundai - rozcestník pro recenze Hyundai

Nejčtenější auto recenze

8,4Hyundai Santa Fe (2008) Hyundai Santa Fe (2008) autor: Hynek Hout Přečteno: 29415x
9,0Hyundai Tucson (2005) Hyundai Tucson (2005) autor: Tuhys Přečteno: 29190x
2,6Hyundai i30 (2014) Hyundai i30 (2014) autor: Emil Přečteno: 22441x
7,4Hyundai i20 (2009) Hyundai i20 (2009) autor: many332 Přečteno: 21369x
3,4Hyundai iX35 (2010) Hyundai iX35 (2010) autor: havca Přečteno: 21155x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: hodnocení

Jiříčku, dej si skleničku...moc se mi líbí, jak tak inteligentní člověk se umí vyjadřovat....ty kupuješ auto koulema? tak to bych raději ani nechtěl nikdy vidět...ale asi budeš pěknej sobec a exbicionista, jelikož asi hodně lidí kupuje auto pro rodinu, aby tam měli hodně místa, citili se i bezpečně a auto jelo dle požadovatené potřeby a dokázal pojmout i honě zavazadel a hlavně dovezl celou rodinu z bodu A do bodu B a nemusím u toho předjíždět kde koho, jen abych každému ukázal jaký jsem frajer. Třeba už máš někde pomníček a už si tuto reakci nepřečteš, tak ti aspoň zamávám u té krajnice a ty spi sladce dál s vědomím, že jsi to všem zase natřel :-)

07.05.2020 | 10:33:00 | Marek | Recenze: Hyundai i40 (2013)

Hyundai Ii40

Auto mám sice krátce 1,7 CRDI 104KW combi, teprve najeto 3000km a koupenu byli ve 14000km.Musím uznat, ze je velmi prostorné a pohodlné, měřím 197cm a i vzadu za řidičem je hodně hodně místa.Kufr je obrovsky a při sklopených sedačkám nemám problém odvést i 2m dlouhé palubky.Spotřeba rozhodně není dle TP ale i když ho moc nešetřím, dostávam se na 5,5l/100km a to mám ještě na střeše box.V zatáčkách je pevný a drží stopu, řazení je přesné a krátké, výhled mám průměrný,díky předním sloupkům, ale jinak moc neomezující, ovládaní ifotimentu je aspoň pro mě vyhovující, rozhodně nemusím nic hledat a jde jen o zvyk, než se naučíte tlačítka intuitivně ovládat.O spolehlivosti zatím nemohu objektivně psát, jelikož mám málo najeto.Jinak světla mi přijdou ucházející H7 díky výraznému prodloužení světel,nepotřebujete ani přisvěcování do zacátek, paprsek jde krásně i do boku auta, sice to není plnohodnotné ostré světlo, ale na přisvícení krajnice bohatě postačí ( jen mě zaráží, kolik skvělých řidičů neumí v autě používat nastavení světel a jezdí s nastavením polohy 2 až 3 přitom jsou ve vozidle sami, a nebo jezdí v poloze 0 a přitom mají naložený kufr a nebou jsou plnně obsazený, nechápu to jelikož pak se divý, že na ně občas někdo blikne a ještě se rozčilují a dělají krásná gesta :-) )Docela mě zaráží ta zloba od škodovkářů a VW, ani se jim nedivím, vždiť to co máme v Hyundaii jako standartní výbavu, oni musí za draho dokupovat a to opravdu naštve :-D , ale nebudu tady kydat hnůj na další značky, prostě každý má nějakou preferovanou značku a každá ta značka a to i Hyundai mají své klady a zápory.

07.05.2020 | 10:19:36 | Marek | Recenze: Hyundai i40 (2013)

RE: Najlepšie auto

Ako majiteľ h100ky 2.5D,mozem vaše slová len potvrdit.Bezproblemova,úsporná a neskutočne odolná dodávka.

30.04.2020 | 10:28:01 | Tomáš | Recenze: Hyundai H100 2,5D (1998)

RE:

Ale jdi ty brepto.

06.03.2020 | 20:18:34 |  | Recenze: Hyundai i30 (2014)

RE:

tady srovnáváš nějaký 1.2 tsi to je tak jediny že ma menší spotřebu jinak jsou to nejhorší motory

06.03.2020 | 18:43:21 | karlos | Recenze: Hyundai i30 (2014)

RE: obpovet na rcesie

mam hyundai ix35 2011. ma 200000 km menil som iba predne capi a loziska okrem veci ktore sa menia pravidelne.Posledny model vyrobey na Slovensku. Keby ostala vyroba v Ziline tak nemate o com pisat, ja sm spokojny su tam nedostatky ale to ma kazde auto.Kupte si x5.BNW 2.l.a potom piste o spotrebe a ostatnych veciah.AudiG5 to iste sme poruhy.Dakujem a vela km.

07.02.2020 | 10:40:48 | lubos | Recenze: Hyundai iX35 (2012)

zdravíčko vidím že tu je pekná diskusia :D ale chcel by som viac k téme.. pozerám sa po santa fe 2007 s automatom chcel by som počuť skúsenosti s prevodovkou prípadne jej poruchovosťou/spolahlivosťou ďakujem

07.01.2020 | 14:51:58 | fogo | Recenze: Hyundai Santa Fe 2,2crdi (2006)

RE: Zkušenosti s i30 1.6cvvt 88kw

Z tohohle vždycky kvetu...., když vám autorizák neumí diagnostikovat problém a přehodí to na Vás, hlídejte,sledujte,dolívejte a když tak se zastavte!
Neskutečná amatérština, když něco prodávám a říkám si autorizovaný dealer a servis, měl bych sakra o tom vědět úplně všechno. To bohužel platí napříč značkami, technici dostanou sice od automobilky dva miliony školení, ale opravit neumí skoro nic, maximálně vyměnit celou sestavu a když je to cokoliv nestandardního jsou totálně v háji - měniči. To si to můžeme dělat doma na dovoře…., oni by rádi měnili gumy a dolévali vodu do ostřikovačů, ještě umí občas vyměnit žárovku a stěrače.

02.01.2020 | 08:19:50 | Vašek | Recenze: Hyundai i30 (2014)

Zkušenosti s i30 1.6cvvt 88kw

Zdravím, uvedu své dosavadní zkušenosti. Manželce jsem pořídil novou benzínovou i30 1.6cvvt. Rok výroby 01/2013, aktuálně najeto 42.000km, jelikož se jedná o druhý vůz v rodině. Auto slouží manželce na poskakování do práce a na nákupy v okolí bydliště. Před ca 2 měsíci jela na na nákup když auto jakoby ztratilo výkon a následně i zhasínal motor při volnoběhu. Přijel jsem na místo, bohužel jsem neobjevil žádnou závadu, jak vizuelní tak ani na palubáku. Mimo jiné byl motor hlučnější než obvykle. Zavolal jsem svého mechanika a po připojení na diagnostiku také nic nezjistil. Volal jsem i do Hyundai servisu, ale nic bližšího jsem se nedozvěděl. Dal jsem auto mechanikovi, zjistil následně, že je extrémně vytahaný rozvodový řetěz. Následovala výměna včetně napínací kladky a také pro jistotu nové svíčký. Motor se trochu ztišil, bohužel né k mé ani manželčiny spokojenosti. Mezi svátkama jsem jel do servisu Hyundai, kde si to byl projet jejich mechanik, poté jsme jeli i jejich druhou i30 se stejným motorem. Servisák mi dal za pravdu, že se mu zvukový projev také nepozdává. Dále jsem zjistili, že v motoru chybí ca 1,5litru oleje. Je divné, že servis olej plus filtry proběhli asi měsíc nazpět. Nyní mám tedy sledovat zda se olej ztrácí a mám se objednat na kontrolu nastavení rozvodů a seřízení ventilové vůle. Pokud máte někdo radu kde může být problém budu vděčný za reakci. Jinak do této doby bylo auto bez jediné závady a manželka byla zcela spokojená. Ještě zmíním, že po této události se zvedla spotřeba téměř o litr na ca 8l/100km. Děkuji za případnou radu nebo podobnou zkušenost.

01.01.2020 | 21:20:27 | Zdeněk | Recenze: Hyundai i30 (2014)

RE: za a proti

S tym olejom - raz som si kupil cez internet olej, ktory mal byt Castrol, za dobru cenu, ale bol to fake. Moja hlupost. Inak cez serioznu firmu, jedneho z najvacsich predajcov. Vtedy mi stupla spotreba asi o pol litra. Ked som ho dal von a kupil drahsi orginal upravila sa na normal. Takisto som tam raz nechal olej cez 20000 a to uz nie je ono, byva uplne cierny. Teraz ho menim po asi 12-15000 a je to ok. S benzinom to byva podobne. Ak tankujem napr. v Tescu a nepridam aditiva tak to hned citit na spotrebe.

25.12.2019 | 12:06:21 | giorgio | Recenze: Hyundai i30 (2014)