Auto recenze Hyundai - rozcestník pro recenze Hyundai

Nejčtenější auto recenze

8,4Hyundai Santa Fe (2008) Hyundai Santa Fe (2008) autor: Hynek Hout Přečteno: 29735x
9,0Hyundai Tucson (2005) Hyundai Tucson (2005) autor: Tuhys Přečteno: 29462x
2,6Hyundai i30 (2014) Hyundai i30 (2014) autor: Emil Přečteno: 23134x
7,4Hyundai i20 (2009) Hyundai i20 (2009) autor: many332 Přečteno: 21461x
3,4Hyundai iX35 (2010) Hyundai iX35 (2010) autor: havca Přečteno: 21364x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: pri 130 km/h ...8 l nafty a tvrdiť, že to je

No jo no....když někdo vybleje kravinu, tak nejen, že nepoužívá mozek, ale drží se jí jako hovno košile, aby nemusel uznat, že to kravina je viď?

05.08.2020 | 09:46:14 | Vašek | Recenze: Hyundai iX35 2.0 CRDi/135kW (2010)

RE: pri 130 km/h ...8 l nafty a tvrdiť, že to je

😄😄😄😄😄Ježíš co si to ze sebe zase vypotili za nesmysly😄😄😄 Ty vůbec nevíš,která bije😄😄😄😄😄ty fakt něco bereš,jinak už fakt nevím.

04.08.2020 | 23:00:05 | Jirka | Recenze: Hyundai iX35 2.0 CRDi/135kW (2010)

RE: pri 130 km/h ...8 l nafty a tvrdiť, že to je

Zítra si jedu koupit Hondu (motorku). Blbej jednoválec bez turba. Pojedu si pro ni Hiluxem. Chceš jet se mnou? Aspoň by ses svez v opravdovým autě, ty fantasto ohnemotorwagenmitschadigkopf.

04.08.2020 | 22:52:16 |  | Recenze: Hyundai iX35 2.0 CRDi/135kW (2010)

RE: pri 130 km/h ...8 l nafty a tvrdiť, že to je

No jasně, protože kradený. Myslíš, že jiný auta nebourají? A nemyslíš, že právě ty ceny japonců by byly důvodem ke krádežím? Docela si vlastně odporuješ. každý nabouraný auto má jednoho majitele. Nikdo nenabourá 10 aut najednou. takže až se ti rozsvítí, dej vědět. Zatím jen plácáš blbosti a navíc to nejde číst. jdi už spinkat Jiříku. A až vyrosteš, kup si spolehlivý auto, abys nemusel nakupovat kradený díly.

04.08.2020 | 22:48:38 |  | Recenze: Hyundai iX35 2.0 CRDi/135kW (2010)

RE: pri 130 km/h ...8 l nafty a tvrdiť, že to je

A že by ty auta mohla bourat na to tvoje mozková kapacita už nestačí brzdoobleženobabetischbezturbischdreikastrolisch😄Logicky když jich je nejvíc i nejvíc bourají,plechařina,bagy,nárazníky,světla to všechno je potřeba.Zkus si zbořit Japonce.Jen blbej nárazník tě vyjde třeba na desítky tisíc bez laku, kdežto na šáde seženeš všechno na vraku za pár kromě a ještě v laku.

04.08.2020 | 22:03:06 | Jirka | Recenze: Hyundai iX35 2.0 CRDi/135kW (2010)

RE: pri 130 km/h ...8 l nafty a tvrdiť, že to je s tvejma fan

Stando ty si fakt marnej nevíš ani jak se to správně píše,alespoň si ty vejmysly pořádně vygoogli tříhrnková bezturbischbabetisch.Čím míň servisů a zastoupení,tím spolehlivější a naopak hm.😄😄😄😄😄Co tam máš dál za kraviny?

04.08.2020 | 20:25:34 | Jirka | Recenze: Hyundai iX35 2.0 CRDi/135kW (2010)

RE: pri 130 km/h ...8 l nafty a tvrdiť, že to je

Když mají takovou super logistiku, servis v každý prdeli, proč se kradou jako sviňa? A vykrádají? Ze stejného důvodu: Na poruchový a nespolehlivý auta je potřeba spousta dílů. Tolik dílů, že by to jednoho odrovnalo, kdyby je měl kupovat poctivě. tak se rozjede trh s kradenými díly. to třeba japonci nemají zapotřebí. Na ně nepotřebuješ krom oleje a brzdovýho obložení nic, tak proč je krást. Ani kdyby jich jezdilo stokrát víc (jeko jinde ve světě). Kde se nic nekazí, není co kupovat.

04.08.2020 | 19:29:32 |  | Recenze: Hyundai iX35 2.0 CRDi/135kW (2010)

RE: pri 130 km/h ...8 l nafty a tvrdiť, že to je

Ajéje, ty ses zase rozjel. Majitel koloběžky školou povinný, který o babettě jenom sní, mě bude říkat co mám za auto. Ty chudáčku, já sice mám dvě ayga a dvě cé-jedničky, ale je to stejné, jako když někdo má simsona pro radost. ty sám nemáš nic, tak drž pysk. pokud máš zájem, můžeme se sejít na srazu Toyot, kam jezdím se svým Hiluxem (už jsem to tady psal), ale na běžný ježdění máme zase po dlouhý době Corolu. Hiluxe budu měnit za CHR, protože je už dost olítaný. A tříhrnek od Daihatsu je jeden z nejlepších, ne-li nejlepší maloobsah už přes 15 let. A do toho auta patří jako prdel na nočník. Ovšem litrovej turbozmrd do rodinné limuzíny nikoliv. Tomu ale nemůžeš rozumnět, děťátko a nesrovnávej nesrovnatelné. To je totiž jen důkaz nedostatku argumentů.

04.08.2020 | 19:22:07 |  | Recenze: Hyundai iX35 2.0 CRDi/135kW (2010)

RE: pri 130 km/h ...8 l nafty a tvrdiť, že to je

Ano, i tak to lze omluvit. Tak se to většinou omlouvá. Hele, a fakt si myslíš, že v ostatních částech světa (USA, Austrálie, Afrika, Arabské země, Arktida i Antarktida, Nový Zéland, a Asie) mají v každý prdeli servis Toyot? Protože jich tu jezdí JEDNOZNAČNĚ nejvíce. Víc s větrnými mlýny bojovat nebudu.

04.08.2020 | 19:16:02 |  | Recenze: Hyundai iX35 2.0 CRDi/135kW (2010)

RE: pri 130 km/h ...8 l nafty a tvrdiť, že to je

Zase špatně - značka, která má na silnici nejvíc aut, musí mít logicky i nejvíce logistického zabezpečení, tedy servisů - to je celkem lehká trojčlenka (pro někoho tedy...).
Japonci jsou 1) na více místech v kraji 2) mají mikroprodeje a tudíž nepotřebují více servisů a dealerství - jak prosté milý Watsone...

04.08.2020 | 11:46:06 | Vašek | Recenze: Hyundai iX35 2.0 CRDi/135kW (2010)