Recenze Jeep Cherokee 4.0 Limited
“Perfektní teréní auto a silniční limuzína s lehce rozevlátým zadkem”

Autor recenze: Špágr (25 let),
Středočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1997 Typ motoru:3996 ccm Stav km při koupi:132 000 km Stav km nyní:1 145 000 km Způsob řazení:automat Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 8 měsíců Průměrná spotřeba: 16 l/100 km Vloženo: 23. 1. 2010

Hodnocení inzerátu: 8 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.0

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

4
 

Náhradní díly

6
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Renault Megane Škoda Felicia

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Poruchy- zatim jen jedna. Odešlo čerpadlo serva pro řízení jak jsem se později doslechl je to častější závada hlavně při pohybu v terénu.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Vzledem k použití v terénu jsem počítal s vysokými provozními náklady. Nicméně i přes drsnější zacházení je auto v celkem slušném stavu. Utržilo pár bojových škrábanců, ale to už k offroadu patří. K provozu na silnici se dá říci jediné je to nádherná loď se silným motorem a automatickou převodovkou. Silniční vlastnosti jsou trochu omezeny zadním listovým odpružením. Toto uložení má na svědomí uskakování zadní nápravy při přejezdu příčných nerovností. Auto i když se zdá z venku velké nenabízí mnoho vnitřního prostoru ale i při mé postavě 195 cm a 120 kg je delší cestování snesitelné. Motor to je co tomuto autu dominuje. Řadový 4 litrový 6-ti válec je úžsný motor a s výkonem 131 kw je ideální pohon pro tento typ auta. Sílu využijete jednak v terénu a ještě lépe na silnici,kde překvapíte mnoho zdánlivě rychlejších aut. Spotřeba :-) ne to nemyslíte vážně ! Pokud někdo chce u tohohle auta řešit spotřebu ať si ho raději nekupuje. Pro zájemce moje osobní měření město 18l mimo město 15L a dálnice cca 13L podotýkám, že nejezdim na spotřebu a dá se jezdit i levněji. Samotnou kapitolou je pohon 4x4 můj model umožňuje i jízdu po silnici na 4x4. V případě zimní jízdy na dobrých pneumatikách jste nezastavitelní.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 8


Komentáře uživatelů k recenzi Jeep Cherokee

Vložit komentář