Auto recenze Kia - rozcestník pro recenze Kia

Nejčtenější auto recenze

5,0Kia Sorento (2006) Kia Sorento (2006) autor: Jiří Jendřejek Přečteno: 28827x
10,0Kia Cee´d (2012) Kia Cee´d (2012) autor: BFhero Přečteno: 25798x
6,4Kia Sportage (2006) Kia Sportage (2006) autor: DADO Přečteno: 23197x
8,4Kia Sportage (2008) Kia Sportage (2008) autor: matthew Přečteno: 16242x
8,0Kia Cee´d (2007) Kia Cee´d (2007) autor: AUTOFIL Přečteno: 16115x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Vrakac

Udelal jsem recenzi na nove auto a uprostred se mi to smazalo, takze vas mrdam se dupat s recenzi, nemám čas. Mám Seata Alhambru 2.0 lpg, strasny krám ale splnuje me naroky - celopolstrovane dodavky.

24.05.2020 | 10:46:06 | svlastik | Recenze: Kia Shuma 1.6 16V (2002)

Vrakac

Tak kiu jsem hodil do vrakace. Najeto nevím asi 220tkm. Měla ještě technickou. Nebudu krmit dva auta. Závady měla ke stávajícím navíc zadní brzdy, rezle brzd.trubky, rezly vyfuk, opět se ozval homokynetak a to byla pro mě konečná, opět koroze, servo únik bez hledani zavady a samo ze nefunkcni klima se kterou jsem jezdil uz nejaky ten rok. Na přípravu pro technickou by vyžadoval zhruba víc než 10t. Takže nashle...jinak pecka auto, ročně me vycházel asi na cca 10t provoz náklady na údržbu plus pohon. Tedkonc mam strašnou kasicku a na Shumu budu jen v dobrem vzpominat...

24.05.2020 | 10:04:00 | Svlastik | Recenze: Kia Shuma 1.6 16V (2002)

Koupím knížku manualu ke Kia Sportage 1,6 GDi 2012 a výš

Koupím manual knížku o Kia Sportage 1,6 GDi benzín 2012 kdo má a nepotřebuje koupím děkuji za nabídky telefon 703470182

13.03.2020 | 09:39:49 |  | Recenze: Kia Sportage GDI 99 kW (2012)

požiar

Zaujímavé info: https://www.facebook.com/groups/1959691890726567/permalink/3013193412043071/

17.12.2019 | 07:01:16 | Čičo | Recenze: Kia Sportage (2017)

Mám to stejné auto a jsem naprosto spokojen. To se může stát u jakékoliv značky. Přístup Kia Motors je naprosto šokující, odrazuje si tím bohužel další zákazníky. Kdybych už to auto neměl, tak bych asi váhal.

08.12.2019 | 20:04:14 | Zdeněk | Recenze: Kia Sportage (2017)

RE:

Hele já se ti tu snažím vysvětlit,že nafta je hořlavina a ne voda,aby si pochopil že i nafťák může shořet,ale je to marný.Vzdávám to.

30.11.2019 | 08:46:01 | Jirka | Recenze: Kia Sportage (2017)

RE:

Ty kecko,ty si nikdy evidentně neviděl moderní motor zblízka, protože takovou kravinu by si nikdy nenapsal.Auto není tank nebo lokomotiva.Já o vysokotlakým z plastu nepsal nic,ten nesmysl si vykotilil ty.Víš kolik nafťáků už shořelo přesně jak tahle Kia?I já jsem to viděl a když nevěříš zajdi si k hasičům oni to určitě evidujou.

30.11.2019 | 08:39:49 | Jirka | Recenze: Kia Sportage (2017)

RE:

To není kouzlo, to je chemie. Jenže on neměl v motorovém prostoru faguli. Je to o vzplanutí (v prostoru motoru) a vznícení (u fagule). Protože rád používáš google, tak si to třeba najdeš, když to nevíš. Ale nejsem si jistý, že pochopíš rozdíl. Asi nepomůže ani to kouzlo...

30.11.2019 | 08:30:29 |  | Recenze: Kia Sportage (2017)

RE:

To nevyvracím, ale německé taky. Jinak je tu konečně živo, ne? Vždyť tu jinak chcíp pes. A že Jirka nezná vysokotlaké potrubí od čerpadla k trysce mě nepřekvapuje. On toho nezná mnohem víc.

30.11.2019 | 08:27:00 |  | Recenze: Kia Sportage (2017)

RE:

Hoši :-))) do vaší odborné diskuse nehodlám zasahovat, páč bych přišel spolu s ostatními o tu zábavu - ale tanky, které byly známé svým snadným vzplanutím byly americké Shermany - proto jim také říkali Rhonson….:-)))

30.11.2019 | 07:57:08 | Vašek | Recenze: Kia Sportage (2017)