Auto recenze Opel - rozcestník pro recenze Opel

Nejčtenější auto recenze

8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 60814x
7,2Opel Astra (2006) Opel Astra (2006) autor: axel Přečteno: 35757x
8,4Opel Corsa (2002) Opel Corsa (2002) autor: WW Přečteno: 30922x
6,8Opel Astra (1999) Opel Astra (1999) autor: Kubajz Přečteno: 30435x
7,8Opel Astra (2007) Opel Astra (2007) autor: wallker Přečteno: 25475x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Koupit či nekoupit ?

Pro Boha, co vás vede k tomu koupit si auto se čtvrtmilionem v hrbu, které navíc neznáte? To není dodávka, kde by to dejme tomu ještě mohlo dávat smysl, osobák není na takovou porci stavěnej, to je definitivně kasička...

20.04.2020 | 13:33:08 | Vašek | Recenze: Opel Zafira (2008)

Koupit či nekoupit ?

Našel jsem na prodej vuz Opel Zafira 2,2 tdi Rok vyroby 2005 Najeto 258 000 km Měl bych o vuz zajem,ale nevim jestli do toho jit či ne. Připadně čeho se mohu obavat ? Děkuji.

19.04.2020 | 16:28:21 | Tomas | Recenze: Opel Zafira (2008)

RE:Olej dolití

Já mám MERIVU 1,6 benzin a dolévám olej po zhruba 12000Km.Asi půl litru.
Jinak jsem měnil chladič klimatizace a odešel ventilátor vnitřní výměny
vzduchu.Auto jsem kupoval nové v roce 2004.

14.04.2020 | 12:30:07 | Karel | Recenze: Opel Meriva 1,6 64 kW (2003)

RE: klepanie

A čo si myslíte že keď idem do servisu po 5000 km že vymenia olej? len napíšu a ja zaplatím.

28.02.2020 | 14:58:39 |  | Recenze: Opel Astra 1400 (2003)

motor

Dobrý den musím souhlasit je to neuvěřitelnej dělník, bohužel mi dojezdil,sháním motor ,bohužel zatím marně . Pokouším se toto formou. Děkuji za info na tel. 724333779

06.02.2020 | 12:52:19 | Pepa | Recenze: Opel Frontera 2.4i (1994)

Prosím potřebují poradit

Dobrý den prosím o radu mám insignia 118kw nrok 2009 hatchback 2.o D.mam novou spojku když je teplo spojka šlape jak to má být ale když se venku ochladí tak za jízdy mě spadne spojka na podlahu tak musim nohou petal vrátit a napumpuvat pedal chvíli to drži a zase mě propadne na podlahu v servisu nevědí co s tim prosím o radu spojka je originál opel můj email je maxpetik@seznam.cz

12.09.2019 | 19:39:09 | Ivan | Recenze: Opel Insignia 2.0 CDTI (2010)

RE: nooo

Ty jsi taky řádný kus debila.. Když se člověk k autu neumí chovat, musí potom očekávat následky. To samé platí u žen, pokud se k ní neumíš chovat, počítej s tím že tě časem vymění za lepšího. Bohužel, auto tohle udělat nemůže ) A ne, nejsem fanoušek soplu, jen jsem byl zvědavý na recenze.. A najdu tady takového debila, co si hraje na bůh ví co.. 😂

14.07.2019 | 17:33:55 | Kast | Recenze: Opel Zafira 1,9 cdti (2006)

196000

Auto bez přípravy nyní prošlo emisemi + STK korektně. Jezdí minimálně, přes zimu stálo. Po dobití AKU start na škrtnutí. Závady pouze kosmetického charakteru, funkčně v pořádku. Od posledního záznamu investice do servisu 0 Kč.

06.07.2019 | 13:43:38 | pawel | Recenze: Opel Astra 1,6 (X16SZR) (1996)

Na aute mam najazdene 75 000 km,bez jedinej zavady. Spotreba je 4,5l podla doplnenia paliva na pumpe 4,7. Z autom som maximalne spokojny,neviem o com tu pisete.

06.07.2019 | 12:41:01 | palecNr | Recenze: Opel Astra (2017)

RE: corsa

To by mne zajímaly ty korejský Hnůjdaje... ? Jinak na dálnici se bere turbo diesel :) Corsa je super auto pro mamky do města.

02.06.2019 | 23:08:24 | sumi | Recenze: Opel Corsa 1.2 16V (2009)