Auto recenze Opel - rozcestník pro recenze Opel

Nejčtenější auto recenze

8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 61846x
7,2Opel Astra (2006) Opel Astra (2006) autor: axel Přečteno: 36148x
6,8Opel Astra (1999) Opel Astra (1999) autor: Kubajz Přečteno: 31554x
8,4Opel Corsa (2002) Opel Corsa (2002) autor: WW Přečteno: 31413x
7,8Opel Astra (2007) Opel Astra (2007) autor: wallker Přečteno: 25709x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:Olej dolití

Může mně negdo poradit mam Opel Merivu 1.6 64 kW rok 2003 benzín jak je studeni motor nastartují bez problémů ale asi po pěti minutách nefunguje plinovi pedál motor běží otáčky pustí na 2000 tisíce

21.10.2020 | 21:03:52 |   | Recenze: Opel Meriva 1,6 64 kW (2003)

Opel 1.6 16V

Mám s přítelem Opel Astra 1.6 16V, teď máme najeto přes 220 000 a auto se rázem začalo srát. Teď jede na 3 válce (místo 4) a auto po rozjezdu chcipne, máme problém jet do kopce, kopec to nevyjde a oprava motoru za 20tis.
Je pravda že se motory po tolika kolimetrech prostě začínají srát?

30.09.2020 | 16:54:39 | Není podstatné  | Recenze: Opel Astra 1.4 16V / 66kW (1999)

RE:

Áno, nie je to také zlé... je to mnohem horší.

26.06.2020 | 08:57:43 |  | Recenze: Opel Corsa 1.0 (2014)

RE: KONKURENCE

Recenzent píše:

Astra zatím vrcholem vozů co jsem vlastnil

a mezi auta která vlastnil je pouze Opel Meriva….:-)

19.06.2020 | 08:27:17 |  | Recenze: Opel Astra 1,4NET (2013)

spotřeba

...a dodávám - dálky za 6,7 l, město 7,1 l, letitý průměr 7.0 l

18.06.2020 | 22:02:29 | Jan | Recenze: Opel Astra 1,4NET (2013)

Super auto

Recenze je zřejmě tak pozitivní, protože je to skvělé auto. Druhý majitel. Po čtyřech letech mohu napsat, že jediný problém byl, že mi nedovíralo karosériové víko paliva. Mechanik neodstranil. Po dvou dnech zkoumání jsem zjistil, že je přetočený plastový držák palivové zátky. Stačilo přetočit zpět a vyřešeno. Na kočičích hlavách mi mírně vrže vnitřní obložení levého předního sloupku. Ve srovnání i s většinou dražší konkurence super auto...

18.06.2020 | 22:00:38 | Jan | Recenze: Opel Astra 1,4NET (2013)

RE: Koupit či nekoupit ?

Pro Boha, co vás vede k tomu koupit si auto se čtvrtmilionem v hrbu, které navíc neznáte? To není dodávka, kde by to dejme tomu ještě mohlo dávat smysl, osobák není na takovou porci stavěnej, to je definitivně kasička...

20.04.2020 | 13:33:08 | Vašek | Recenze: Opel Zafira (2008)

Koupit či nekoupit ?

Našel jsem na prodej vuz Opel Zafira 2,2 tdi Rok vyroby 2005 Najeto 258 000 km Měl bych o vuz zajem,ale nevim jestli do toho jit či ne. Připadně čeho se mohu obavat ? Děkuji.

19.04.2020 | 16:28:21 | Tomas | Recenze: Opel Zafira (2008)

RE:Olej dolití

Já mám MERIVU 1,6 benzin a dolévám olej po zhruba 12000Km.Asi půl litru.
Jinak jsem měnil chladič klimatizace a odešel ventilátor vnitřní výměny
vzduchu.Auto jsem kupoval nové v roce 2004.

14.04.2020 | 12:30:07 | Karel | Recenze: Opel Meriva 1,6 64 kW (2003)

RE: klepanie

A čo si myslíte že keď idem do servisu po 5000 km že vymenia olej? len napíšu a ja zaplatím.

28.02.2020 | 14:58:39 |  | Recenze: Opel Astra 1400 (2003)