Auto recenze Peugeot - rozcestník pro recenze Peugeot

Nejčtenější auto recenze

4,8Peugeot 307 (2004) Peugeot 307 (2004) autor: Jarda Přečteno: 37529x
8,8Peugeot 308 (2011) Peugeot 308 (2011) autor: Jirka Přečteno: 28309x
7,8Peugeot 407 (2007) Peugeot 407 (2007) autor: Jirka V. Přečteno: 26014x
3,6Peugeot Boxer (2007) Peugeot Boxer (2007) autor: sapi Přečteno: 25040x
8,2Peugeot 807 (2004) Peugeot 807 (2004) autor: Přečteno: 22671x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Jak udržet motor

Zdravím, díky za sdílení zkušeností, mám ten samý motor rok (výroba 2004, verze SW) a musím říct, že spokojenost maximální. Přesně jak se všude píše, rozjezd je poměrně líný, ale jsem zaměřený spíš na praktičnost, takže nepotřebuju rozjezdy s kvikotem gum. Jen bych se chtěl poradit, protože už jsem párkrát slyšel a četl, že je tato motorizace dobrý držák, jak se o motor starat a v jakých otáčkách ideálně jezdit. Mám ten samý problém, kdy se mi zdá 3 na 50 km/h v moc vysokých otáčkách a 4 se zase duší. Díky za případné reakce

28.05.2020 | 11:50:41 | Petr | Recenze: Peugeot 307 HDi (2005)

RE: peugeot 206

No tak sláva, už jsme zjistili, že sa dá aj 150 km :-) Neboj, dá sa i päťsto km, pokud ovšem není problém mezi volantem a sedačkou. Znám jednoho, a ten když má jet autem 100 km, tak dostane vždy průjem. Řízení je pro něj stresující - i tací jsou mezi námi. Před 30 lety se jezdilo k Černému moři žigulama, trabantama, proč by to nešlo s pežotem?

10.05.2020 | 13:14:52 |  | Recenze: Peugeot 206 (2004)

RE: peugeot 206

To je omyl tam malo byt 144000km....Vsak ano auto uz bolo aj na vychode takze pohoda dasa aj 150km....

10.05.2020 | 13:09:51 | Milos | Recenze: Peugeot 206 (2004)

Tak já tomu nějak nerozumím. Vozidlo bylo vyrobeno v roce 2004. Vy ho vlastníte 15 let, což je rok 2019. Recenze byla vložena 2019, což by odpovídalo. Při vložení recenze jste měl najeto 138 000 km, ale nyní v roce 2020 máte najeto už 92 000 km?
Jinak, nevím, proč by to mělo být vozidlo na krátké vzdálenosti? Má pohodlné sedačky i podvozek, pro čtyři osoby je v pohodě a rallye s ním snad nejezdíte. Jede úplně normálně jako ostatní auta té doby se stejným výkonem, ale těžší karoserií (golf 1,4 a pod)

11.04.2020 | 16:27:04 |  | Recenze: Peugeot 206 (2004)

RE: sny

A právě motor 1,6 THP od BMW je vůbec největší průser.

22.03.2020 | 18:41:22 |  | Recenze: Peugeot 206 1587 ccm (2005)

RE: sny

Motory ve 206 určitě nejsou vyvinuty se spoluprací BMW. Ty se označují jako řada
EP (VTI, THP) a začaly se osazovat až do 207.

22.03.2020 | 14:53:45 |  | Recenze: Peugeot 206 1587 ccm (2005)

RE: docela lítá

Jenže to máš verzi XS, to je silnější motor s 65kW.

22.03.2020 | 12:19:15 | Marek | Recenze: Peugeot 206 1,4 (2007)

RE:

1.4 VTI neznam, starší 1.4i TU3 dokonale.
Otazka co je jinak u VTI? Při výměně rozvodů se řemenice demontuje. Šroub v klikové hřídeli zůstává. Pro aretaci vackove a klikove hřídele se nesmí točit přes tento šroub - tedy jak pootocim motorem do pozice k sejmuti rozvodu?

21.03.2020 | 07:58:49 | Marek | Recenze: Peugeot 207 1,4 8V,54Kw (2008)

peugeot 405 51kw d

mam najeto 400 tisíc bez problemu měněna zadní naprava na auto nedam dopustit

17.03.2020 | 14:30:51 | jirka jirka | Recenze: Peugeot 405 51kW (1989)

RE: Nedá mi to

poslední položka je interiér, kde pořád něco vrže, skřípá a mlátí.
To auto je prostě peklo.

27.01.2020 | 21:59:57 | horst fuchs | Recenze: Peugeot 206 8HZ (2005)