Auto recenze Peugeot - rozcestník pro recenze Peugeot

Nejčtenější auto recenze

4,8Peugeot 307 (2004) Peugeot 307 (2004) autor: Jarda Přečteno: 37930x
8,8Peugeot 308 (2011) Peugeot 308 (2011) autor: Jirka Přečteno: 28525x
7,8Peugeot 407 (2007) Peugeot 407 (2007) autor: Jirka V. Přečteno: 26234x
3,6Peugeot Boxer (2007) Peugeot Boxer (2007) autor: sapi Přečteno: 25385x
8,2Peugeot 807 (2004) Peugeot 807 (2004) autor: Přečteno: 22826x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:

Proc by se toho po roce a pul nezbavila ? Kde je psany ze si treba nekoupila lepsi nebo nedostala sluzebak apod. To si to ma nechat az do smrti ?

17.09.2020 | 11:36:21 | m | Recenze: Peugeot 206 8HZ (2005)

Pěkně napsáno, i když některé nesmysly tam jsou (viz první reakce v diskusi). Kdyby to bylo tak dobré, začínající řidička by se vozu asi nebavila po roce a půl. To je opravdu dost brzy. Takže tuším, že se do něj nezamilovala. Dizajn nedizajn.

16.09.2020 | 07:17:08 | Itall | Recenze: Peugeot 206 8HZ (2005)

Peugeot 301, 1,6 VTi, r.v. 2013, 75 000 km, 1. majitel

S výčtem kladných i záporných stránek vozu v recenzi vozu prakticky bezvýhradně souhlasím. Kupodivu jsem však za celých více než 7 let provozu neměl s vozem, až na jednu hrubou závadu, téměř žádné jiné problémy. Že jsou zadní tlumiče pérování na konci své životnosti beru vcelku jako samozřejmost, že se mi ale už asi v 65 000 km začala rozsvěcovat žlutá kontrolka motoru a na skeneru se mi objevil chybový kód P0420 - nízká účinnost katalyzátoru,to mě v klidu nenechává ani náhodou. Chci se zeptat - když ti v servisu vyměnili ten KAT, bylo pak všechno v pořádku ? Jak mám spolehlivě poznat, že je skutečně vadný KAT, když vůz kromě občasného rozsvícení uvedené kontrolky nemá žádné další problémy - výkon normální, volnoběh stálý, do otáček jde velmi dobře, spotřeba cca 6,7 l/100 km, necítím zápach po zkažených vejcích. Uvedený kód čas od času smažu pomocí ELM 327, to však není konečné řešení. Na diagnostice se žádná (jiná) závada neobjevuje. Dodávám, že vůz má větší spotřebu oleje, cca 2 litry/10 000 km (typ motoru NFP). Děkuji předem za názor.

04.09.2020 | 20:25:53 | Petr | Recenze: Peugeot 301 1.2TSI (2013)

Prej mini MPV. :-))) A pět lidí se do 206 nenasouká, ale do derivátu SW už ano. Chápu to tak, že do kufru? Dále už jsem ten román ani nečet.

12.08.2020 | 11:36:36 |  | Recenze: Peugeot 206 8HZ (2005)

RE: Nedá mi to

Dobrý den pane Fuchsi.
Nějak mi Vaše recenze nesedí. Když na autě podle Vás nic není dobře proč s ním tedy minimálně už 10 let jezdíte a dávno jste se ho nezbavil?
Kde tankujete naftu, že Vám tak brzy odešly vstřiky? Berete tu nejlevnější? To jste si vlezl pod auto poprvé po patnácti letech abyste zjistil, že spodek rezne? Zdá se mi, že tomuto malému Peugeotu z nějakého nejasného důvodu poněkud křivdíte.

My ho už nemáme, protože splnil svou úlohu prvního auta pro začínající řidičku a byl po roce a půl ježdění prodán. Ale vzpomínáme ne něj v dobrém a ani nový majitel si na nic z toho co píšete Vy nestěžuje.

Na recenzi tohoto vozu proto trvám ve znění tak, jak byla napsána.

Zdravím.

10.08.2020 | 19:59:23 | Drak | Recenze: Peugeot 206 8HZ (2005)

Jak udržet motor

Zdravím, díky za sdílení zkušeností, mám ten samý motor rok (výroba 2004, verze SW) a musím říct, že spokojenost maximální. Přesně jak se všude píše, rozjezd je poměrně líný, ale jsem zaměřený spíš na praktičnost, takže nepotřebuju rozjezdy s kvikotem gum. Jen bych se chtěl poradit, protože už jsem párkrát slyšel a četl, že je tato motorizace dobrý držák, jak se o motor starat a v jakých otáčkách ideálně jezdit. Mám ten samý problém, kdy se mi zdá 3 na 50 km/h v moc vysokých otáčkách a 4 se zase duší. Díky za případné reakce

28.05.2020 | 11:50:41 | Petr | Recenze: Peugeot 307 HDi (2005)

RE: peugeot 206

No tak sláva, už jsme zjistili, že sa dá aj 150 km :-) Neboj, dá sa i päťsto km, pokud ovšem není problém mezi volantem a sedačkou. Znám jednoho, a ten když má jet autem 100 km, tak dostane vždy průjem. Řízení je pro něj stresující - i tací jsou mezi námi. Před 30 lety se jezdilo k Černému moři žigulama, trabantama, proč by to nešlo s pežotem?

10.05.2020 | 13:14:52 |  | Recenze: Peugeot 206 (2004)

RE: peugeot 206

To je omyl tam malo byt 144000km....Vsak ano auto uz bolo aj na vychode takze pohoda dasa aj 150km....

10.05.2020 | 13:09:51 | Milos | Recenze: Peugeot 206 (2004)

Tak já tomu nějak nerozumím. Vozidlo bylo vyrobeno v roce 2004. Vy ho vlastníte 15 let, což je rok 2019. Recenze byla vložena 2019, což by odpovídalo. Při vložení recenze jste měl najeto 138 000 km, ale nyní v roce 2020 máte najeto už 92 000 km?
Jinak, nevím, proč by to mělo být vozidlo na krátké vzdálenosti? Má pohodlné sedačky i podvozek, pro čtyři osoby je v pohodě a rallye s ním snad nejezdíte. Jede úplně normálně jako ostatní auta té doby se stejným výkonem, ale těžší karoserií (golf 1,4 a pod)

11.04.2020 | 16:27:04 |  | Recenze: Peugeot 206 (2004)

RE: sny

A právě motor 1,6 THP od BMW je vůbec největší průser.

22.03.2020 | 18:41:22 |  | Recenze: Peugeot 206 1587 ccm (2005)