Auto recenze Škoda - rozcestník pro recenze Škoda

Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 101652x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 79244x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 64635x
8,8Škoda Fabia (2005) Škoda Fabia (2005) autor: davpro Přečteno: 56121x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Dobré den já bych chtěl koupit oktávku 2 verze v manuál převodovce a přední pohon nemuzu najít normální recenze a poruchavost vozu ???? Může my dagdo poradit co jsou to za motory ????

27.09.2020 | 15:46:22 | Lada | Recenze: Škoda Octavia 2.0fsi (2005)

RE: Nový žáner: Recenzia-poviedka

Veru. Aj pravopis na jednotku - a to sa dnes v amatérskych recenziách áut teda len tak nevidí.
K tomu autoholdu a parkovacej brzde - ja by som nejako neriešil svietenie brzdových svetiel a ich oslepovanie vodičov v noci za sebou. Pokiaľ ten nečumí priamo do nich ale hocikam inam, tak mu to vadiť nebude. Aspoň ja takto fungujem.
K vypínaniu dvoch valcov - len tak uvažujem, že ak sa valce vypínajú - tak asi aj chladnú. A keď chladnú, tak nehrozí vo vyššej miere zakarbonovanie ich stien?
Mne sa Karoq tiež celkom páči ale rád by som automatickú prevodovku. Lenže tá dvojspojková DSG mi pri skúšobných jazdách nejako nesadla. Viac mi vyhovuje Aisin v iných autách či dokonca CVT a e-CVT v Toyote.

22.09.2020 | 15:29:03 | Toky | Recenze: Škoda Karoq 1,5 TSI (2020)

Nový žáner: Recenzia-poviedka

Autor recenzie má doslova spisovateľské vlohy. Jeho recenziu som čítal ako poviedku s prvkami humoru a pritom som sa aj ako motolaik dosť dozvedel. Gratulujem autorovi a ďakujem!

22.09.2020 | 14:42:58 | VladoR | Recenze: Škoda Karoq 1,5 TSI (2020)

Rozdíl oleje 5 W 30 a 5 W 40 Shel.

Hezké odpoledne všem tady ! Prosím o radu, jaký je rozdíl v oleji Shel 5 W 30 a 5 W 40. Fabie II 1.2 HTP . Děkuji všem za odpověď.

29.08.2020 | 14:13:36 | José Francisco | Recenze: Škoda Fabia 1,2 51KW (2009)

kvalita

Mám to v dieselu-to auto je skutečně problém a pokud toto je pro Škodováky etalon,tak tedy nevím...Kvalita-posledně reklamuji otevírání dveří u spolujezdce-ta klika jim nějak nesedla a nyní je reklamováno až v samotném závodě Škoda.To auto je bezpečné-z vnějšku se do auta ze spolujezdce nedostanete..Simply clever!A ten styl jízdy kasčeny-dost nebezpečné..

21.08.2020 | 14:37:13 | Franta | Recenze: Škoda Superb Tsi 2.0 200kw (2019)

RE: Rapid zje Rapid

Za 350 tisíc si koupíš tak Yarise :-)

04.08.2020 | 19:36:01 |  | Recenze: Škoda Rapid (2016)

RE: švycarsko za 6,4 l ?

:-))))))))))))))

A nebo - kecy v kleci...

30.06.2020 | 11:02:24 | Vašek | Recenze: Škoda Octavia 1.8 (1996)

RE: švycarsko za 6,4 l ?

Píšete si s manželem? Po pěti letech? Vy už spolu nežijete?

29.06.2020 | 16:23:23 |  | Recenze: Škoda Octavia 1.8 (1996)

RE: švycarsko za 6,4 l ?

Dobrý den, vlastníme 12 let stejnou Octavii, r.v. 11/1997, původně firemní, jsme dokonce 3.majitelem, nyní najeto již cca 220 tis.km. První 3 roky jsme ještě jezdili na benzín (od 2011 pak LPG) a shodou okolností byli též v Děbolíně. Tak jak píšete, v běžném provozu po různých silnicích byla naše spotřeba neuvěřitelných 5,8 l/100 km, což jsme si (pro nevěřící Tomáše) vyfotili. Jezdíme s využíváním setrvačnosti, už to tu někdo popsal. Problémy byly se stahovačkami, katalyzátorem, vyměnili jsme některé opotřebené části (hadice atd.), nyní máme dlouhodobější problém s klimatizací, z níž uniká chladicí médium i po několika opravách vč. výměny chladičů. Jezdíme s ní převážně trasy 30 km a více. Velice ráda s ním jezdím.

29.06.2020 | 12:57:09 | Kabiankova | Recenze: Škoda Octavia 1.8 (1996)

RE:

Stačí navigace a GPS, ta je nezavislá na autě.

22.06.2020 | 17:02:24 | Jirka | Recenze: Škoda Fabia 1.2 51kw (2007)