Auto recenze Škoda - rozcestník pro recenze Škoda

Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 102756x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 80025x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 65327x
8,8Škoda Fabia (2005) Škoda Fabia (2005) autor: davpro Přečteno: 56655x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

1.rok s Karoqom

Po necelom roku jazdenia v Karoqu som sa prestal stresovať odporúčaniami počítača. Niežeby som ich ignoroval, ale naučil som sa využívať potenciál motora. Štýl svojej jazdy som zmenil tak, že aj bez sledovania počítača som sa priblížil jeho odporúčaniam. Zmieril som sa aj s tým, že Karoq prevzal na seba mnoho mojich povinností a našiel som pohodu pri jeho riadení.
Poriadne ma zaskočila spotreba oleja úplne nového motora. Koncom roka, počas jazdy diaľnicou požiadal počítač o kontrolu stavu oleja. Po odjazdení iba 13 200 km bolo treba doliať 1 celý liter nie práve najlacnejšieho oleja. Takú spotrebu oleja nemala ani 21 ročná Octavia po odjazdení 320 000 km.
Cena 95 oktánového benzínu v roku 2020 sa v čase a mieste mojich nákupov pohybovala od 1,09 po 1,25 €/ l a jeho priemerná cena za necelý rok bola 1,17 €/ l. V roku 2020 Karoq najazdil 13 295 km a spálil 870,9 l benzínu, pri priemernej spotrebe 6,55 l/ 100 km. Priemerné náklady na palivo boli 0,08 €/ km.
Náklady na kúpu a prevádzku Karoqa v 1. roku boli 24 753,6 €. Priemerné ostatné náklady na vozidlo za 1. rok boli 1,86 €/ km.
Celkové náklady za 1. rok prevádzky Karoqa boli 25 772,92 €.. Priemerné celkové náklady na Karoqa za 1. rok boli 1,94 €/ km.
kosutm.szm.sk
PS:
Jedna chybička sa predsa len vtrúsila. Samozrejme, neuveriteľná spotreba dole Hronom bola bola 3,8 l/ 100 km...

09.01.2021 | 22:34:54 | milan | Recenze: Škoda Karoq 1,5 TSI (2020)

15.rok s LPG

Rok 2020 bol náš posledný rok s Octaviou. Trval len 3,5 mesiaca. V polovici apríla sme ju predali a od konca februára sme striedavo jazdili na dvoch autách.
Cena LPG v roku 2020 v čase a mieste mojich nákupov bola 0,56 €/ l, čiže aj jeho priemerná cena za 3,5 mesiaca bola 0,56 €/ l. Cena 95 oktánového benzínu v roku 2020 sa v čase a mieste mojich nákupov pohybovala od 1,11 po 1,35 €/ l a jeho priemerná cena za celý rok bola 1,28 €/ l.
V roku 2020 Octavia najazdila 3 493 km a spálila 356,70 l LPG, pri priemernej spotrebe 10,21 l/ 100 km. Spotrebovaný LPG stál 196,90 €. Popri tom Octavia spálila aj 15,20 l benzínu, za 16,89 €. Náklady potrebné na prevádzku, údržbu LPG zariadenia a ním vynútené opravy neboli žiadne.
V porovnaní s jazdením na benzín, bola prevádzka na LPG v roku 2020 lacnejšia o 115,60 €. Za rok 2020 bol pomer vypočítaných nákladov na benzín k reálnym nákladom na LPG 1 : 0,65.
Za 15 rokov LPG zariadenie ušetrilo 1 830,76 €. Pomer vypočítaných nákladov na benzín k reálnym nákladom na LPG za celé obdobie 15 rokov je 1 : 0,92.
Za obdobie 15 rokov používania LPG bol priemer nákladov iba na palivo LPG 0,06 €/ km. Po započítaní všetkých ostatných prevádzkových nákladov, sú priemerné náklady za 17 rokov 0,193 €/ km.
kosutm.szm.sk/
PS:
Marex si generálom po bitke. Keby si mi poradil pred pätnástimi rokmi, výhodnosť LPG by sa u mňa možno ukázala priaznivejšia. Ja som precízne dodržiaval všetky predpísané intervaly údržby. O tom, že LPG vyžaduje určité špeciality vtedy nikto nevedel, alebo aspoň ma nikto o nich neinformoval. Navyše nezverejnil si štatistiku, k akým úsporám si sa dopracoval pri príkladnom používaní LPG!

09.01.2021 | 22:23:44 | milan | Recenze: Škoda Octavia 1,8 T 20 V (1999)

Zvukové vybavení

Chci toto auto koupit pro svoje maminku. Má male město, ale bude ji to stačit. Ale jedna věc, rada poslouchá punk rock na cele město) Takže pokud do auta nainstalujete tohle rádio https://www.2din.cz/autoradia-1din-s-bluetooth/autoradio-pioneer-sph-10bt-deluxe/,
tak okamžitě vykoupím.

07.01.2021 | 13:32:02 | Ralf | Recenze: Škoda Felicia 1.3MPI 40kw (1999)

RE:

no, opravdu je ten zvuk hodně svérázný, tvrdý.

01.01.2021 | 19:25:22 | Miroslav | Recenze: Škoda Fabia 1,4 TDI PD 59 Kw (2006)

1,4 Tdi PD 59kw

Jo, když je řidič sám, auto je živé, ale na dlouhé cesty po dálnici cca 200-300km už je hluk znát = únava. Auto je hlučné. S bubny slabší brzdy. Spotřeba město 5,6 a mimo město 4,6. To porovnání je podivné, ale Octavia rozhodně pohodlnější celkový posez - samozřejmě. Tvrdý podvozek fabky combi, pokud je prázdná. Plná sedí mnohem lépe. Táhne dobře. Dalo se s tím po D1 150kmh valit (za větším autem). :-D

01.01.2021 | 19:18:30 | Miroslav | Recenze: Škoda Fabia 1,4 TDI PD 59 Kw (2006)

RE: môj názor

Nevím, jak běžný uživatel vozu, který si udělal (udělala) řidičák, bude nucen chápat podstatu jeho konstrukce. S takovou teorií jdi do háje. Auto má být spolehlivé a odolné, a v dnešní době, kdy řidičák má každý, musí být i blbuvzdorné. Ano, úplným záporem nejsou tři válce jako takové, ale právě konstrukční podstata tohoto HTP pojebaného motoru, který naprosto posralorenomé všem ostatním tříbouchům, a to naprosto zbytečně. Za jeden nepovedený šmejd pykají i ostatní.

25.12.2020 | 11:13:12 |  | Recenze: Škoda Fabia 1.2 HTP 12V 47 kW (2006)

môj názor

Tiež by som rád reagoval k tomuto motoru. Je to dosť nepochopený motor by som povedal, tí čo ho kritizujú zato, že je to trojvalec, ktorý nič nevydrží vedia o jazdení s takýmito motormi pramálo. Myslím, že sú to skôr pretekári, ktorí keď sadnú do ktoréhokoľvek auta, musia ísť s ním nadoraz a vykrúcať mu krk. Mám s tým motorom najazdené nemalé kilometre a dovolím si prehlásiť, že nijak poruchovosťou netrpel. Niežeby som sa ho skalopevne zastával, ale na bežné jazdenie po okreskách úplne stačí. Používal som firemnú, na ktorej sa teda jazdilo dosť a keď bola z vozového parku vyraďovaná, mala na tacháči 370000 kilometrov a motor šlapal v pohode, nežral ani olej ani nič podobné. Samozrejme auto malo vždy riadny servis a jazdilo sa s ním výlučne tak, ako bol motor konštruovaný. Teda jazdenie primerané, žiadne podtáčanie a ani vytáčanie. Osobne som s ním aj po diaľnici jazdil tak 110. Áno, mnoho odporcov sa hneď vyjadrí, že keď je povolená 130 prečo tak neísť? No pre toto. Aby som neničil motor, ktorý na to nebol skonštruovaný. Ako napísal autor článku, bolo ho možné točiť do neuveriteľných otáčok a kľudne potiahol, ale to už bolo preň škodlivé, takže sa to dalo využiť možno len pri obiehaní a zasa sa vrátiť k pokojnej jazde. S čím ale nesúhlasím, je spomínaná spotreba. Áno, pri vyšších rýchlostiach si tn motor zapýtal viac paliva, ale porovnanie s 1,9 tdi 66kw bolo neadekvátne, lebo tento diesel zobral 4,5 litra tiež len pri pokojnej jazde do 100 km/h. Pri stúpaní na plyn potiahol tiež. No ale späť k 1,2 htp. Pri podtáčaní tohto motoru, čo zvykli robiť dôchodci, dochádzalo k podpalovaniu ventilov, nakoľko motor disponuje s priamym vstrekom a pri neustálom vykrúcaní ho do otáčok zvykla odísť celá hlava a dosť sa vypaľoval olej, nakoľko motor nezvládal také vysoké teplotné zaťaženie. Preto sa u týchto motorov odporúčal olej, ktorý takéto zaťaženie znesie. Ale kto s ním jazdil kľudnejšie, toto riešiť nepotreboval. ďalší problém, ktorý bol od výroby bolo rizikové preskočenie rozvodovej reťaze. To sa nakoniec vyriešilo masívnejším vodítkom na reťaz a napínákom, ktoré už preskočeniu zabraňovali. To sa vždy riešilo pri výmenách rozvodových reťazí, ktoré inak mali dosť dobrú výdrž na výmenu. Takže by som to zhrnul len natoľko, že tento motor je v pohode, len treba pochopiť podstatu jeho konštrukcie. kto nepotrebuje lietať vysokými rýchlosťami, tomu absolútne postačí, je nenáročný na údržbu a opravy, pokiaľ sa s ním zaobchádza v spomínaných medziach a vydrží tisíce kilometrov.

24.12.2020 | 14:03:48 | xxx | Recenze: Škoda Fabia 1.2 HTP 12V 47 kW (2006)

Kdyby soudruzi v MB místo motoru 1.0 dali do Fabie I motor 1.2, který by takto měl cca 60k a 100 Nm, mohla to být důstojná základní motorizace. Domnívám se, že i žádaná a nemusela mít jepičí život. Jestli v MB trochu přemýšleli (esli to neměli zakázané), tak takový motor i existoval.

12.12.2020 | 11:01:08 | Itall | Recenze: Škoda Fabia 997 (2002)

RE:

kto na to ma ten si kupi SKODU, kto na to nema, ten si kupi napr.hondu td.. Ja na to mam, tak tiez planujem rapida.

05.12.2020 | 08:36:01 | janiik | Recenze: Škoda Rapid 1.2 TSI 77 kW (2014)

Zvukové vybavení

Pěkné shrnuti))) Pro mé je tento článek dost informativní, protože právě plánuju koupit Rapid. Vím ale, že má velmi spatné zvukové vybavení. Já jsem někde na webu četl, že nejlepší zvukové vybavení pro auto nabízí https://www.2din.cz/ozvuceni-dle-vozu/ . Ví o tom někdo něco, můžete mi poradit?
Dekuji když tak)

26.11.2020 | 14:51:26 | Martin | Recenze: Škoda Rapid 1.2 TSI 77 kW (2014)