Auto recenze Škoda - rozcestník pro recenze Škoda

Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 100476x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 78355x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 64173x
8,8Škoda Fabia (2005) Škoda Fabia (2005) autor: davpro Přečteno: 55512x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Octavie 1,6i 75 KW + LPG

Tak trollové si dokonce hrají už i na automobilové experty :-))))))))))!

04.06.2020 | 09:15:09 | Luboš | Recenze: Škoda Octavia 1,6 , 75KW- benzin (2007)

RE: Octavie 1,6i 75 KW + LPG

Já měl na motoru najeto na LPG 800 000 a naprosto žádný problém. Olej nežral vůbec. Hold nezanedbával jsem servis. A holt potom jsem se probudil... krásný to byl sen.

31.05.2020 | 21:54:00 |  | Recenze: Škoda Octavia 1,6 , 75KW- benzin (2007)

RE: Octavie 1,6i 75 KW + LPG

Na motoru mám najeto na LPG 300 000 a naprosto žádný problém. Olej nezere vůbec. Hold nezanedbavat servis

31.05.2020 | 06:39:43 |  | Recenze: Škoda Octavia 1,6 , 75KW- benzin (2007)

RE: Octavie 1,6i 75 KW + LPG

srat motor nějakým plynem pak se diví že se mu to sere

21.05.2020 | 23:00:40 | pepa | Recenze: Škoda Octavia 1,6 , 75KW- benzin (2007)

Je pravda že lak..... aut.ŠKODA Fabia Combi HTP 1,2 / 44 kW Classic Plus se loupe jako banán?

Ráda bych se poradila.
Má někdo info, že ŠKODA Fabia
Combi HTP 1,2 / 44 kW Classic Plus patří mezi typ vozu generace Škody Fabia, kde je častý jev - převážně pokud vůz není garážován - že zvětrá vrchní čirý krycí lak a pak stačí malá dirka od kamínku a místo se odloupne jako banán? Díky za zkušenou radu!

11.05.2020 | 13:45:38 | Iva | Recenze: Škoda Fabia 1.2 51kw (2007)

RE: SKOIDA OCTAVIA

Nemáte tam katalyzátor originální pravdě podobne

29.04.2020 | 22:36:27 | Paveltancos870@gmail.com  | Recenze: Škoda Octavia 1.6 55Kw AEE (1997)

spotřeba většinou město

Ahoj, jak jsem psal jezdím většinou město, mám 2,0 r.v 2003 dovoz z D střešní okno, a vše v elektrice, auto stěrače, 2DIN rádio včetně navi..
spotřeba na zimních gumách 8,1 nejvíc, teď jsem přezul na letňáky, aly myslíte, že jsem to šetřil? nee na letních jsem letěl 160+ a to zase žralo, takže se mi spotřeba ustálila na 8, v této krizi čerpám Vervu 100 :-)

28.04.2020 | 19:33:07 | Vlkodav | Recenze: Škoda Octavia 2.0 MPi (2001)

RE: Octavie 1,6i 75 KW + LPG

jo všechno kvuli lpg nechápu kdo stim muže jezdit

07.03.2020 | 21:39:59 | karlos | Recenze: Škoda Octavia 1,6 , 75KW- benzin (2007)

RE: Motor 1.4 16v

ten motor je skvelý, 10litrov plynu, a už ma 800 000 a stale fachči

05.03.2020 | 02:34:02 | Jon | Recenze: Škoda Fabia 1,4 MPI 63 KW (2009)

RE: 14. rok s LPG

Blbost, pouze se utvrzujete v chybách, až hlouposti jiných.
Pravda je pouze ta, že dnes u nových motorizací je riziko problémů při instalaci LPG příliš vysoká a vhodných motorizaci je tady už jako šafránu. Přesto se najdou jedinci, kteří si stejně to LPG i přes varování do takových motorizací fláknou a pak budou brečet a zbytečně plivat na LPG. Na LPG nedám dopustit, protože ctím zásady pro spolehlivý provoz na LPG a max. spokojenost.

29.02.2020 | 19:59:17 | Marex | Recenze: Škoda Octavia 1,8 T 20 V (1999)