Recenze Škoda Octavia SLX
“Dobré rodinné auto.”

Autor recenze: Nagyno (35 let),
Středočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1998 Typ motoru:1.9Tdi Stav km při koupi:125 000 km Stav km nyní:220 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 5 let Průměrná spotřeba: 5,5 l/100 km Vloženo: 1. 3. 2008

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.8

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

7
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Felicia 1.3

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Auto mělo a má nějaké závady hlavně elektronika mě zlobí druhým rokem. Blbne stahování oken a v zimě se vybíjí rychle autobatéria a to ji mám půl roku.

Něco tam je ale snad na to přijdou v servisu.Jinak už nedělejte to co já že budete kupovat levné brzdové destičky.Je to hrozný zvuk a pískaní hlavně v zadu, kvalita je na místě.


Hodnocení a zkušenosti s autem

S autem mám dobré zkušenosti a taky jsem toho hodně najezdil.Tak skvělou spotřebu jsem nikdy neměl průměr 5,5l na 100km.Táhne krásně odspoda a jízda je taky perfektní.Předjíždění není problém,těch 81kw bohatě stačí.

Co se týče prostoru vzadu to už není taková balada.Asi je každému známé že Octavie před rokem 1999 mají nedostatek místa vzadu ale pokud budete vozit jenom děti jako já tak to nevadí. Auto zvlášť závažné poruchy nemá kromě elektriky.Ta mě zlobí druhým rokem a to vám řeknu sami si to nespravíte pokut nejste autoelektrikář.Interiér auta je na solidní úrovni,je tam znát Volswagen a sedačky vůbec nejsou tvrdé,zvlášť když cestujete pár hodin.

Co je bomba tak to kufr,to snad nenajdete nikde v téhle třídě. Když to shrnu tak Octavia 1.9Tdi 81kw, je stvořená pro rodiny a cesty na dovolenou.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Škoda Octavia

Vložit komentář