Auto recenze Suzuki - rozcestník pro recenze Suzuki

Nejčtenější auto recenze

3,8Suzuki SX4 (2011) Suzuki SX4 (2011) autor: 43 Přečteno: 30618x
9,0Suzuki Grand Vitara (2006) Suzuki Grand Vitara (2006) autor: mira Přečteno: 27682x
8,0Suzuki Jimny (2002) Suzuki Jimny (2002) autor: AL Přečteno: 24848x
3,2Suzuki Swift (2007) Suzuki Swift (2007) autor: Honza 2 Přečteno: 21158x
7,2Suzuki Ignis (2005) Suzuki Ignis (2005) autor: Franta Přečteno: 20114x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

120000 km

Vše OK, spotřeba oleje 5w-30 byla nyní 0,6-0.7L/15000 km při častějším dálničním provozu, kdy se malému motůrku dost šlape na krk. Spotřeba je to normální, ale pro mě už celkem dost, takže od příští výměny oleje se vracím zpět k viskozitě 5w-40.

24.08.2020 | 23:35:00 | Itall | Recenze: Suzuki Splash 1,0 (2013)

RE: patrol vs. ignis & spojka

smrad z motoru od novoty pri zatazi je OK, cely motor je od vyroby konzervovany nejakym voskom, ci co to je a ked sa motor zohreje, tak to smrdi zo zaciatku.

28.06.2020 | 16:21:00 | niio | Recenze: Suzuki Ignis 1326 (2007)

Kolik ma na kouli

Dobrý den.
Měl bych dotaz kolik má Vitara XL7 (2.7 v6) napsáno maximalni povolenou hmotnost brzdeneho přívěsu. Děkuji

18.05.2020 | 12:25:49 | Vojtech Splichal | Recenze: Suzuki Vitara 2700 (2003)

Suzuki Jimny 1.5 d

Dobrý den přátelé. Koupil jsem si Suzuki r.v.2005. Nechal jsem repasovat dva vstřiky a potom nechal všechny seřídit. Dal jsem nový filtr na naftu. Bohužel se mi stává že většinou motor nastartuje až na podruhé. Když je studený tak v pohodě. Můžete mi někdo pomoci dobrou radou ? Děkuji.

26.04.2020 | 16:29:20 | winki | Recenze: Suzuki Jimny (2006)

Muze se stat

Je to spolehlive auto asi špatne hledani zavady. Kdyz si rpesteš manual a servisni knihu zjistis že ma dva brzdni systemu Tam bych hledal zavadu. jinak kdyz blbne svetlo nebo radio pri teto zavade nejspis s ejedna o zavadu součastky nejake elektorniky Nejaky senzor nebo neco takoveho. Muzou i jiny pridat svuj nazor čau

08.04.2020 | 14:56:49 | Vilo | Recenze: Suzuki Swift 1,3 benzin (2007)

110000 km

Zatím bez závad. Otvírání dveří kufru bylo také bez závady, ale pružina nepřemohla odpor kliky - madla, jejíž čep je už hůře pohyblivý - stříká tam bordel. Takže namazáno, prochozeno a funguje. Celkem zábavné - vnitřní tapicírunk dolů, vyndat zámek (zbytečně - byl OK), ještě to chtělo sundat vnější plast z dveří pro lepší přístup k čepu kliky, ale to už jsem nedělal. Kromě šroubů jsou tam i plastové úchytky a trhat jsem to nechtěl. Podobné jsou i na tapicírunku a při teplotě okolí 12°C vydržely bez poškození.

17.02.2020 | 16:56:20 | Itall | Recenze: Suzuki Splash 1,0 (2013)

RE: poraďte - má někdo také takový problém

Už je to pryč, ale pro příště - dělá se to tak, že se vypojí na chvíli baterie, kontrolka zhasne. Když se znovu nerozsvítí, je vyřešeno. Když se rozsvítí, bude to chtít diagnostiku (asi v servisu, bohužel).

11.10.2019 | 15:12:51 | Itall | Recenze: Suzuki Splash 1200 (2008)

Po 100000 km

Najeto 104000 km dle tacho, takže konečně reálných 100000 km. Bez nějakých závad (nevrací se madlo otvírání pátých dveří a je nutno ho do původní polohy vrátit ručně) a náklady na náhradní díly, které se nemusí běžně měnit, jsou cca 20,- Kč (3 bezpatkové žárovičky). To se mi stalo poprvé v životě, ačkoliv všechna auta doma byla vždy koupena nová. Nikdy ale nebyla japonské značky. To je zároveň (malý) příspěvek do diskuse, zda japonská auta jsou kvalitnější než... Asi budou.

11.10.2019 | 15:02:41 | Itall | Recenze: Suzuki Splash 1,0 (2013)

Spotreba okolo 6 l/100 km?

Poslal som odkaz na túto recenziu kamošom z Jimny klubu a nepáčila sa im ani trochu uvádzaná hodnota spotreby benzínu.
Aby neboli zbytočné polemiky musím dodať:
Spotreba u každého auta je otázka jazdných podmienok. Obzvlášť Jimny a všetky terénne autá sa môžu diametrálne líšiť v spotrebe v závislosti od použitia pneumatík, ich natlakovania, spôsobu jazdy a podobne. Ak auto používate v teréne 4x4 a ešte s redukciou, máte drapákové gumy, spoteba je adekvátna. Ak nebudete jazdiť v teréne ale jazdíte prevažne po meste s eko pneumatikami, len zadokolkou, ale v zápchach a podobne, tiež to nebude nic moc... Ak používate Jimny na cestu do práce na vzdialenosť pár kilometrov, tiež sa budete pohybovať na úrovni 8-9 litrov/100 km. Každé nahriatie motora totiž zoberie minimálne 30% naviac. Ak však natankujete plnú a prejdete v rozumnom móde súvisle pár stoviek km rýchlosťou okolo 90 a potom dotankujete, aby ste mali presnú mieru spotreby, 6,2 L/100 km bude reálny údaj.

18.09.2019 | 09:41:31 | Milan | Recenze: Suzuki Jimny M13A (2004)

toyotu by som nespomínal

Určite nie všetky modely ale auris I je na tom tragicky - prehnité vedenie paliva k nádrži, korozia blatníkov pod podblatníkmi, korozia držiakov nárazníkov.... des a hrôza keď sa človek pozrie pod auto

03.09.2019 | 12:23:01 | miki | Recenze: Suzuki Jimny (1998)