Auto recenze Suzuki - rozcestník pro recenze Suzuki

Nejčtenější auto recenze

3,8Suzuki SX4 (2011) Suzuki SX4 (2011) autor: 43 Přečteno: 30318x
9,0Suzuki Grand Vitara (2006) Suzuki Grand Vitara (2006) autor: mira Přečteno: 27513x
8,0Suzuki Jimny (2002) Suzuki Jimny (2002) autor: AL Přečteno: 24671x
3,2Suzuki Swift (2007) Suzuki Swift (2007) autor: Honza 2 Přečteno: 20674x
7,2Suzuki Ignis (2005) Suzuki Ignis (2005) autor: Franta Přečteno: 19843x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Kolik ma na kouli

Dobrý den.
Měl bych dotaz kolik má Vitara XL7 (2.7 v6) napsáno maximalni povolenou hmotnost brzdeneho přívěsu. Děkuji

18.05.2020 | 12:25:49 | Vojtech Splichal | Recenze: Suzuki Vitara 2700 (2003)

Suzuki Jimny 1.5 d

Dobrý den přátelé. Koupil jsem si Suzuki r.v.2005. Nechal jsem repasovat dva vstřiky a potom nechal všechny seřídit. Dal jsem nový filtr na naftu. Bohužel se mi stává že většinou motor nastartuje až na podruhé. Když je studený tak v pohodě. Můžete mi někdo pomoci dobrou radou ? Děkuji.

26.04.2020 | 16:29:20 | winki | Recenze: Suzuki Jimny (2006)

Muze se stat

Je to spolehlive auto asi špatne hledani zavady. Kdyz si rpesteš manual a servisni knihu zjistis že ma dva brzdni systemu Tam bych hledal zavadu. jinak kdyz blbne svetlo nebo radio pri teto zavade nejspis s ejedna o zavadu součastky nejake elektorniky Nejaky senzor nebo neco takoveho. Muzou i jiny pridat svuj nazor čau

08.04.2020 | 14:56:49 | Vilo | Recenze: Suzuki Swift 1,3 benzin (2007)

110000 km

Zatím bez závad. Otvírání dveří kufru bylo také bez závady, ale pružina nepřemohla odpor kliky - madla, jejíž čep je už hůře pohyblivý - stříká tam bordel. Takže namazáno, prochozeno a funguje. Celkem zábavné - vnitřní tapicírunk dolů, vyndat zámek (zbytečně - byl OK), ještě to chtělo sundat vnější plast z dveří pro lepší přístup k čepu kliky, ale to už jsem nedělal. Kromě šroubů jsou tam i plastové úchytky a trhat jsem to nechtěl. Podobné jsou i na tapicírunku a při teplotě okolí 12°C vydržely bez poškození.

17.02.2020 | 16:56:20 | Itall | Recenze: Suzuki Splash 1,0 (2013)

RE: poraďte - má někdo také takový problém

Už je to pryč, ale pro příště - dělá se to tak, že se vypojí na chvíli baterie, kontrolka zhasne. Když se znovu nerozsvítí, je vyřešeno. Když se rozsvítí, bude to chtít diagnostiku (asi v servisu, bohužel).

11.10.2019 | 15:12:51 | Itall | Recenze: Suzuki Splash 1200 (2008)

Po 100000 km

Najeto 104000 km dle tacho, takže konečně reálných 100000 km. Bez nějakých závad (nevrací se madlo otvírání pátých dveří a je nutno ho do původní polohy vrátit ručně) a náklady na náhradní díly, které se nemusí běžně měnit, jsou cca 20,- Kč (3 bezpatkové žárovičky). To se mi stalo poprvé v životě, ačkoliv všechna auta doma byla vždy koupena nová. Nikdy ale nebyla japonské značky. To je zároveň (malý) příspěvek do diskuse, zda japonská auta jsou kvalitnější než... Asi budou.

11.10.2019 | 15:02:41 | Itall | Recenze: Suzuki Splash 1,0 (2013)

Spotreba okolo 6 l/100 km?

Poslal som odkaz na túto recenziu kamošom z Jimny klubu a nepáčila sa im ani trochu uvádzaná hodnota spotreby benzínu.
Aby neboli zbytočné polemiky musím dodať:
Spotreba u každého auta je otázka jazdných podmienok. Obzvlášť Jimny a všetky terénne autá sa môžu diametrálne líšiť v spotrebe v závislosti od použitia pneumatík, ich natlakovania, spôsobu jazdy a podobne. Ak auto používate v teréne 4x4 a ešte s redukciou, máte drapákové gumy, spoteba je adekvátna. Ak nebudete jazdiť v teréne ale jazdíte prevažne po meste s eko pneumatikami, len zadokolkou, ale v zápchach a podobne, tiež to nebude nic moc... Ak používate Jimny na cestu do práce na vzdialenosť pár kilometrov, tiež sa budete pohybovať na úrovni 8-9 litrov/100 km. Každé nahriatie motora totiž zoberie minimálne 30% naviac. Ak však natankujete plnú a prejdete v rozumnom móde súvisle pár stoviek km rýchlosťou okolo 90 a potom dotankujete, aby ste mali presnú mieru spotreby, 6,2 L/100 km bude reálny údaj.

18.09.2019 | 09:41:31 | Milan | Recenze: Suzuki Jimny M13A (2004)

toyotu by som nespomínal

Určite nie všetky modely ale auris I je na tom tragicky - prehnité vedenie paliva k nádrži, korozia blatníkov pod podblatníkmi, korozia držiakov nárazníkov.... des a hrôza keď sa človek pozrie pod auto

03.09.2019 | 12:23:01 | miki | Recenze: Suzuki Jimny (1998)

antikoro ochrana

je dobré ju urobiť u každého nového auta aj keď to znie ako hlúpa rada ale šetrenie zasiahlo aj túto časť auta. Navyše oplastovanie podvozku má aj blbú stránku - že človek nevidí podvozok neznamená že po pár rokoch hrdza postupuje. Plus na tých plastoch podvozku sa hromadí hlina, piesok, kamienky a drží to vlhkosť, nedá sa to vystriekať vapkou, jedine demontovať a vyčistiť - kto to ale bude ročne robiť?
U japonca určite nastriekať podvozok čím skôr tým lepšie. Určite nečakať na zvetranie lebo to je len iný názov pre koroziu.

31.08.2019 | 18:46:39 | miki | Recenze: Suzuki Jimny (1998)

po 20 000km

Zatiaľ všetko funguje ako má, doplnil sa nástrek podvozka a dutín, štart-stop systém sa odstavil pomocou switch tlačítka... olej sa mení čo 9-10 000km.

31.08.2019 | 18:34:28 | miki | Recenze: Suzuki Vitara 1.4 (2018)