Auto recenze Volkswagen - rozcestník pro recenze Volkswagen

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: VW T5 4Motion 2,5/96Kw

Já mám VWT 4Motion vč.uzávěrky, 2,5/96Kw od roku 2005, najeto 416500km, měněná spojka v 320000km, vodní pumpa ve 160000km, jinak jezdí výborně, na 15000km/1,5 l oleje....nemůžu si stěžovat...Petr P

03.06.2020 | 22:16:45 | PP | Recenze: Volkswagen Transporter 2,5 (2006)

Zdravím mám problém s craftrem r.v. 2009 furt mi padá do nouzáku a už nevím čím to může být. Prosím o radu dekuji

04.05.2020 | 14:23:37 | Honza | Recenze: Volkswagen Crafter 2,5 (2007)

RE: Hlupak

Máte pravdu, pán asi popisuje jiný motor, protože vlastním golfa IV uvedeného do provozu v 2003, je to 1,6 16v 77 kw.Koupený jako ojetina se 140 000 najetých km, teď (r. 2020) má nejetých přes 210 000 km a výkon slušný a prúm. spotř. 6.5 l.Spolehlivý a doteď žádná investice, proto ani neuvažuji o koupi nového.Jestli pán vlastnil golfa 1.6 8v, 74 kw tak tady je počet ventilů poloviční a což se projeví na spotřebě a výkonu, celkově špatný motor, ale 1.6 16v 77kw to už je vylepšený kvalitní motor s kterým jsem maximálně spokojen.

29.04.2020 | 10:58:35 | Joe | Recenze: Volkswagen Golf 1.6i (1999)

2,5 V6

Zase tady komentují negativně ti, kteří V6 2,5 TDi neměli...
Pokud je majitel normální a ne hovado, tak se mu motor ani čerpadlo nevysere. Je to taky o tankování kvalitní nafty nejlépe s vifem. Olej měnit max. 15 000 ideál 10 až 12 000 km spec. 5W40. Nedávat tomu knedlík když není motor zahřátý na provozní teplotu! Pokud jedu pilu, tak zase logicky dochlazovat... Co se týká vaček, tak je to právě zanedbanou údržbou a longlife intervalem. Holt V6 potřebuje kapku větší péči než blbuvzdorná 1,9 TDi .-)

02.02.2020 | 19:55:02 | david | Recenze: Volkswagen Passat 2,5 TDi (1999)

RE:

Tvl, to je dost dobrej matroš - chválit peleš s nájezdem 28tkm za spolehlivost - to chce fakt koule....

15.09.2019 | 09:52:33 | Vašek | Recenze: Volkswagen Golf 1,9 TDI (2000)

RE:

Prosím o vysvětlení, jaký vliv má na váhu vzduchu to, že točím studený motor? Nemá to také třeba vliv na přerušovač blikačů?

15.09.2019 | 09:34:08 |  | Recenze: Volkswagen Golf 1,9 TDI (2000)

RE:

moje řeč

14.09.2019 | 20:11:53 | hany z vany | Recenze: Volkswagen Golf 1,9 TDI (2000)

RE:

Mám 1.9 TDI 66 kw. najeto 28000 a spolehlivost je neuvěřitelná. stačí běžná údržba a nejezdit jen jednou za rok zdar

14.09.2019 | 20:09:24 | hany z vany | Recenze: Volkswagen Golf 1,9 TDI (2000)

ale ale

mám Golf 4 ,1.9 TDI 66kw ještě rotačku a krom běžných servis.věcí,olej ,brzdovka,filtryrozvody,jsem velice spokojen.Za 10 let mne nenechal nikdy ve štichu.

14.09.2019 | 19:28:40 | hany z vany | Recenze: Volkswagen Golf 1,9 TDI 66kW (2000)

Hrůza

Je hrozné toto číst. Ano, mohlo jít o vadný kus, ale přece jen člověk kupuje nový vůz právě proto, aby se tomuto vyhnul. Mám již 20 let starý Renault Megane, který i vzhledem k nevalné reputaci značky ovšem funguje dosti spolehlivě. Jeho stáří a čím dál stupidnější emisní limity mě však donucují také se pokoukávat po něčem novém. Vždy jsem věřil Japoncům a tak mi do hledáčku často pasuje Toyota Corolla známá svou spolehlivostí. Co když to ale bude něco podobného, dá se vůbec moderním autům (a nejen jim) ještě věřit?!

14.07.2019 | 16:29:24 | Jerry | Recenze: Volkswagen Passat (2018)