Auto recenze

Nejčtenější moto recenze

2,6Babetta 210 (1996) Babetta 210 (1996) autor: Roven Přečteno: 45768x
6,6Jinling  (2011) Jinling (2011) autor: Martin Přečteno: 24633x
9,4Kentoya  (2007) Kentoya (2007) autor: Daelimek Přečteno: 17480x
9,2Yamaha XVS (1998) Yamaha XVS (1998) autor: Čert Přečteno: 13755x
5,8MZ  (1990) MZ (1990) autor: Zeur Přečteno: 12562x
Všechny nejčtenější moto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Dotaz

Tak máma Babettu dělá problémy! Nevíte náhodou koLil volt má dávat zapalovací cívka? Dočetl jsem se že 4v, ale dává 70 v, i nová po výměně! Děkuji za případnou radu!

02.06.2020 | 16:27:11 | happy33@email.cz | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

baba

koupil jsem babetu za 3000.mela 4 500 a nyni ma 10 500.bez vetsich problemu.spojka puvodni.

12.05.2020 | 19:16:53 | wittigschlager | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Tak tato recenze naprosto přesně popisuje moje trable s úplně novou babettou. Nikdy předtím, ani nikdy potom jsem neměl nic tak strašného. Autorovi recenze tleskám a smekám klobouk za naprosto vyčerpávající, ale pravdivou recenzi. Kdo nemáte nic na práci a baví vás se v babettě rýpat, máte vyhráno: Nikdy totiž nebudete hotovi a nikdy tomu nebude konec. Pro ostatní, kteří chtějí opravdu jen jezdit, je jen jedna rada: Vyhněte se velkým obloukem tomuto ďábelskému stroji. Simson, Pionýr, jsou o sto procent lepší. Když opravíte zásahy předchozích majitelů, budou jezdit. O strojích jako Honda Cube ani nemluvím. Ty vás přežije a budou na ní jezdit i vaše vnoučata. Ano, je dražší, ale je pro tři generace.

11.05.2020 | 22:59:01 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

BABETTA 210

Jede jen na jeden válec.
Má jen dva rychlostní stupně.
Má tři spojky - startovací a chodová na klikovce + dvojkovou, která je i startovací (v podstatě čtvrtou).
Má dvě volnoběžky jednu v převodovce druhou v zadním kole.
Má dva řetězy - startovací a provozní.
Nejde za jízdy podřadit.
Nejde zařadit neutrál.
Nejde jet na jedničku s vytočeným motorem (například do kopce).
Nejde určit kdy se má zařadit dvojka.

Babetta je můj osud.
Babetta je všecko, co neznal jsem dosud.
Babetta je první a poslední můj hřích,
nepoznat Babettu , nemiloval bych.
Babetta je motýl. Babetta je včela.
Babetta je růže, hozená do kostela.
Babetta je všecko, co neztratí nikdy svůj pel.
Babetta je rozum, který mi uletěl!
Babetta je dítě. Babetta je plavovláska.
Babetta je první a poslední má láska.
Babetta, ach Babetta, Babetta z výbrusu!
Babetta je moje umřít pro krásu...

11.05.2020 | 19:32:58 | cyklista-babetista | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: babetta

Já nevím, jestli jste se tady všichni zbláznili, proboha, ale obrovská výhoda je, když nemusíš NIC spravovat. Vy to máte v té palici nějak zpřeházený. Jsou spolehlivé jen musíte vědět co a jak opravit a všechno si umět opravit sami. Že by slovo spolehlivé mezi babetisty změnilo svůj význam? Děte se už bodnout.

03.05.2020 | 17:40:24 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

babetta

dobrý den.Ja mam dve babetty jednu 207 som si ju zrepasoval celu som snou spokojny i ked som sa snou musel tiež trocha pohrat mam 110kg som na nu tažky ale ide utiahne ma 40km/hod bez problemou da a druhu mam 225 nakopavačku bezvadny stroj som velmy spokojny.A ešte chcem povedat nehante babetty su to jednoduche a spolahlive stroje len im musite rozumiet čo a ako opravit všetko si viete spravit sami a ro je obrovska vyhoda

03.05.2020 | 17:22:46 | Laco | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: Babeta je šitovka co není z číny

Zoufalec jseš ty. Zbavil se jí šťastlivec :-) Aby pak taky nemusel mít tři, protože vždycky aspoň dvě musí opravovat. S lááááskou :-))) Zoufalče!

09.03.2020 | 15:13:40 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: Babeta je šitovka co není z číny

Zoufalci nejsou ti, co tomu hoví a umí opravit. To jsou právě srdcaři, kteří jezdí, protože mají ten stroj rádi. Takoví budou jezdit i za dalších 10, 20 let. Jen tak mimochodem, když je to taková sračka, že já osobně mám tři 210 přes 30 let staré a všechny pojízdné. Stejně tak jako spousta jiných maníků tady na fóru. Asi jsem měl štěstí na kvalitu výroby -) ( bla bla bla).
Takže mi z toho vychází, že zoufalec se Babetty zbavil v záruce, protože na ní nebylo co opravit.

08.03.2020 | 21:40:35 | fedy  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: mz etz 150

aby jsi se neposral, jestli není jednodušší napsat kolik tam toho je než ho tu školit z googlování vole...

02.03.2020 | 00:50:03 | xy | Recenze: MZ 150ccm (1990)

210

jak která bába se povedla,dělaljsem jich spoustu,každá se podělala jinak,každá jinak řadila,jinak brzdila,ale kolega před 30 lety koupil bábu od tehdy deportovaných vietnamců,co u nás pracovali a nestihli ji poslat do Vietnamu.Za celou dobu na ni ani nesáhnul,jen gumy a jednou řemen,jinak opravdu nic,ani neprdla žárovka.Jestli chytil dobrý kus je těžké odhadnout,ale asi štěstí.Denně jezdí do práce asi 8km tam a zpět a v létě z chalupy 20km do práce a to samé zpět kopcema železných hor,,,apřesto to pořád žije,,,,proto bych asi babetu moc nezatracoval

25.02.2020 | 13:20:25 | miras | Recenze: Babetta 210 50 (1996)