Osobní
Terénní
X
Hyundai
Getz
X
V provozu od - do: Cena vozidla od - do: Upřesnění modelu (např. TDI): Stav tachometru: Karoserie: Palivo: Počet dveří, počet sedadel: Výkon motoru od - do: Objem motoru od - do:






+ Výbava vozidla
+ Rozšířené parametry


Nalezené inzeráty


Prodám Hyundai Getz 1.4 i, ČR 65 000,- Kč
Hyundai Getz 1.4 i, ČR V prov. od 2009, 89 853 km
Benzín, hatchback
1 399 ccm, 71 kW (97 PS)
     


Prodám Hyundai Getz 1.4i, ČR,2.maj, Serv.kniha 65 000,- Kč
Hyundai Getz 1.4i, ČR,2.maj, Serv.kniha V prov. od 2008, 132 618 km
Benzín, hatchback
1 400 ccm, 71 kW (97 PS)
     


Předchozí 1 2  
Zobrazeno 21-22 (z celkem 22)

  • Možnost odpočtu DPHMožnost odpočtu DPH
  • přenechání splátkového prodejePřenechání splátkového prodeje
  • možnost splátkového prodejeMožnost splátkového prodeje
  • Zvýhodněné splátkové financováníZvýhodněné splátkové financování

Hyundai Getz - historie značky auta

Hyundai Getz je malý kompaktní rodinný automobil, který produkuje jihokorejská společnost Hyundai Motor Company od roku 2002. Auto bylo navržené v designovém středisku Hyundai-Kia Euroepan engineering center v německém Eschbornu.
Hyundai Getz se prodává téměř na celém světě, s vyjímkou USA a Kanady. Auto se prodává také jako Hyundai Click v Jižní Koreji, Hyundai Getz Prime v Indii, Hyundai TB v Japonsku, Inokom Getz v Malajsii a Dodge Brisa ve Venezuele.
Hyundai Getz je dostupný jako tří a pětidvéřový hatchback a to s čtyř-rychlostní automatickou převodovkou, nebo pěti-rychlostní manuální převodovkou. Třídvéřový hatchback nebyl u českých řidičů příliš populární, praktičtější pětidvéřová verze auta však ano.
Auto má na přední nápravě zavěšení McPherson s olejovými tlumiči a na zadní nápravě dvojitou torzní tyč s plynovými tlumiči.
V době, kdy již byl představen nástupce tohoto modelu – Hyundai i20, se vůz Hyundai Getz stále prodával, na některých trzích se prodávaly oba modely souběžně.
Hyundai Getz byl v době svého uvedení na trh nabízen s benzínovými motory o objemech 1,3 l a 1,5 litru, a také 1,5 litrovým turbodieselem. V roce 2004 byl do nabídky přidán 1,1 litrový benzínový motor, 1,4 litrový motor nahradil 1,3 litrový motor a 1,6 litrový motor nahradil 1,5 litrový motor. Nabídka motorů se ale na různých trzích lišila.
Hyundai Getz - historie značky auta (dokončení článku)  »