Auto recenze

Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 101856x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 79396x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 64763x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 61802x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 60886x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:Olej dolití

Může mně negdo poradit mam Opel Merivu 1.6 64 kW rok 2003 benzín jak je studeni motor nastartují bez problémů ale asi po pěti minutách nefunguje plinovi pedál motor běží otáčky pustí na 2000 tisíce

21.10.2020 | 21:03:52 |   | Recenze: Opel Meriva 1,6 64 kW (2003)

RE: Nevíte

aut onení tolik populární skus se podívat do zahranicnich bazaru

20.10.2020 | 10:51:44 |  | Recenze: Peugeot 607 2,7HDI (2006)

RE: Potrebuju radu..

taky se nam stav u pegeot 607 2,7v6 že sem tam problikl airbag .proste peugeot

20.10.2020 | 10:50:12 |  | Recenze: Peugeot 607 2,7HDI (2006)

Octavia 1.6i 75 KW + LPG

Zdravím, má toto autíčko v kombi verzii a ako tu už padlo,naozaj ten servis treba o to LPG naviac, ale v konečnom dôsledku to nie sú veľké investície. Olej mi skoro vôbec nežere (188 000 km), ale tento motor je stavaný na mesto a medzimesto - do 110 km/h rýchlosti. Ak motor dáte do otáčok dlhodobo nad napr. 3000 tak sa pripravte,že olej bude papať. Toto auto s týmto motorom s LPG je klasické rodinné autíčko na kľudnú jazdu. Ak sa vyskytne porucha,je ľahko a lacno opraviteľná a vďaka LPG jazdíte cca za 6,- EUR na 100 km.

20.10.2020 | 08:24:58 | keyb | Recenze: Škoda Octavia 1,6 , 75KW- benzin (2007)

RE: Spotřeba

to bude tím, že považovat se za dobrého řidiče a být dobrý řidič jsou dvě rozdílné věci. A umět jezdit ekonomicky bez zdržování ostatních je už vyšší škola

17.10.2020 | 15:50:22 | rohlik | Recenze: Kia Cee´d GDI 99 KW (2012)

RE: Renault Megane 2017

Očekávala jste špatně......ale to většina lidí zjistí až po skušenosti s touto pseudoznačkou - a někteří si to nejsou ochotni přiznat ani po všech problémech...zbavte se toho a kupte si auto, potíže budou jen přibývat.

05.10.2020 | 10:42:04 | Vašek | Recenze: Renault Megane 16i 84kw (2017)

Renault Megane 2017

Dobrý deň,
kupovala som Renault Megane IV Intens Energy TCe 130, 11/2017 nové ( nie predvádzacie vozidlo). Okrem toho, že som za autom čakala 1rok ( pretože prvé auto prišlo bez výbavy ako som si objednala, a tak sme robili objednávku nanovo), napriek tomu, že som chodila na kontroly do Renaultu (menili oleje a filtre atď., so zápisom do servisnej knihy) napriek tomu pri najazdených 24.000km mi začala svietiť kontrolka skontroluj emisný systém.
Auto bolo v Renaulte na diagnostike-výsledok výmena katalyzátora, ktorú som si mala zaplatiť (cca 800e), pretože aj keď je auto v záruke a plním všetky kontroly ako má auto nastavené, o čom svedčím aj servisná kniha, tak sa záruka nevzťahuje na tento druh opravy.
Podotýkam, že tankovanie bolo vždy len na Slovnafte a pred zimou som dávala aditívum (kupované z predajne Renault) do plnej nádrže.
Očakávala som, že ak budem chodiť poctivo na prehliadky, tankovať ako sa má, pridávať aspoň 1-2x do roka aditívum kupované v ich predajniach, tak nebudem mať starosti takého typu pri 20.000e aute aspoň minimálne 4-5 roky. Veľké sklamanie.

04.10.2020 | 12:26:40 | IvanaIvana123 | Recenze: Renault Megane 16i 84kw (2017)

Takže nič?

03.10.2020 | 13:48:34 |  | Recenze: Fiat Tipo 1995 , NA (1992)

RE: Jak tak čtu komentář tak bych takovému řidiči kopnul do hlavy.

.......a některé auto jako třeba Rendl s vámi vydrbe, tak jako tak....

03.10.2020 | 08:15:38 | Vašek | Recenze: Renault Megane 1.6 16V (2000)

Jak tak čtu komentář tak bych takovému řidiči kopnul do hlavy.

Auto je vizítka každého řidiče a když se o auto nestaráte tak sváma vydrbe když to nejmíň čekáte. Jakový řidič takové auto.

02.10.2020 | 23:41:08 | Milan | Recenze: Renault Megane 1.6 16V (2000)