Autorecenze Mitsubishi Lancer 1.8 MIVEC - Komfortné, krásne, priestranné, spolahlivé auto, ale škoda tých dvoch nedostatkov čo som spomínal. - hodnocení, spolehlivost, silné a slabé stránky, závady, zkušenosti, komentáře - recenze Mitsubishi Lancer
 
 

Recenze Mitsubishi Lancer CY0
“Komfortné, krásne, priestranné, spolahlivé auto, ale škoda tých dvoch nedostatkov čo som spomínal.”

Autor recenze: TOMI (29 let),
Bratislavský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2010 Typ motoru:1.8 MIVEC Stav km při koupi:10 km Stav km nyní:30 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 1 rok Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 7,8 l/100 km Vloženo: 3. 9. 2011

Hodnocení inzerátu: 192 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.2

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Opel Astra 1.6 16V

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Zatiaľ bez závad. Len taká drobnosť a to výduch ventilácie na spolujazdcovej strane nedržal polohu nastavenia mriežky. Zakaždým po prejdení nejakej nerovnosti spadla mriežka smerom nadol. Tak som to rozobral, troška vystužil a je to v poriadku. Už drží.
Inak nič žiadne závady po 30.000km všetko funguje a nič nedrnčí.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Mitsubishi Lancer Sportback, výbava Intense, CY0 r.v.2010 1.8 MIVEC (105kW) Euro4, je veľmi dobrý spoločník či už na dlhé cesty, alebo krátke trasy. Výkon je tak akurát postačujúci. Zniesol by aj výkonnejší motor, ale nestažujem sa. Rýchle predbiehanie sa nezaobíde bez podradenia, takže keď sa dostane motor do otáčok 4.000+ tak potom aj pekne potiahne. Do 3000ot/min. je taký ani z voza ani na voz, taký na kľudnú jazdu. O niečo lepší prejav zrýchlenia je keď sa vymenia 18" kolesá za 16", ale tie 18" vyzerajú podstatne lepšie.
Čo sa týka jazdenia, tak nemôžem autu nič vytknúť. Na ceste sedí ako na kolajniciach, podvozok je výkonnejší ako motor, radenie je presné, volant nieje zbytočne preposilňovaný. Nerovnosti sú na to, že auto stojí na 18" kolesách tlmené komfortne. Hluk v kabíne je mierny, bez problémov znesiteľný aj pri vysokej rýchlosti (210km/h).
Audiosystém Rockford Fosgate (710W) hrá perne čisto a dynamicky.
Kufor nieje moc veľký na tak rozmerné auto, ale za to je kopec miesta pred zadnými sedadlami. Kľudne sa v plnom komforte v tom aute odvezú 4 rozmerné(100kg), vysoké (190cm) osoby a budú mať okolo seba aj pred sebou dosť volného miesta.
Komu nestačí kapacita kufra, dokúpi rakvu na strechu.
Mne ako intenzívnejšiemu užívateľovi (1rok=30.000km) normálnou jazdou s mierne športovým srdcom mi nič v tomto aute nechýba a som po každej stránke spokojný.
Jediné s čím sa neviem stotožniť v tomto aute sú 2 veci. 1. drobné nedostatky v lícovaní niektorých častí prístrojovej dosky. Na prvý pohľad som si nič nevšimol až postupne ako som jazdil a občas čakal v aute, tak som okom snoril po interiéri a vtedy sa ukázalo niekoľko nedostatkov.
A 2. vec je slabá odolnosť laku. Lak je tvrdý a tak pri náraze kamienka napríklad nezapruží, ale sa vyľupne. Záleží veľmi od toho po akých kvalitných cestách jazdíte. Ak jazdíte prevažne diaľnice a po kvalitnejších cestách 1. triedy, tak ten prejav na laku bude mierny, ale ak jazdíte rôzne cesty 1. a 2. triedy s kameninovým posypom, tak ten lak to bude veľmi ťažko znášať.
To sú jediné 2 veci ktoré mi na aute vadia. Spotrebu nebudem spomínať ako nedostatok, lebo ja som na atmosférický benzinák zvyknutý a treba vedieť ako dosiahnuť nízku, resp. papierovú hodnotu. Ohľadom spotreby by som povedal, že s autom sa dá jazdiť v rozmedzí od 6,5L/100km po 10L/100km počas dlhšej trasy (200km-300km), všetko záleží hlavne od vodiča a jeho nohy na plyne. Môj najnižší rekord v spotrebe bol 5,9L/100km na úseku dlhom cca 18km mimo obce po rovine a naopak najvyššia spotreba bola 11,2L/100km na rovnakom úseku dlhom cca 18km, ale to so išiel ako blázon.
Takže asi toľko v kocke o tomto autíčku.


Doplnění recenze ze dne 04.09.2011

plusy:
- komfort
- spolahlivost (motor aj auto ako celok)
- podvozok
- výhlad z auta
- prevodovka
- vzhlad

mínusy:
- slabá odolnosť laku
- drobné nedostatky v licovaní dielov palubovky

Ak by niekoho niečo zaujímalo blyžšie, rád zodpoviem pokial budem vedieť.


Doplnění recenze ze dne 17.01.2012

Doplňujem poznatok ohľadom odolnosti laku. Bol som na Orave a tam sov videl riadne obité autá. A bolo jedno či to bolo BMW, alebo Volvo, ale Octavia, každe jedno dotrepané od kamienkov až na základnú farbu. Takže zrejme ten lak na Lanceri je taký ako na každom aute.

Ešte poznatok, s ktorým som sa už zžil, ale zabudol som ho spomenúť v recenzii. Auto nemá citeľnú výkonovú špičku. Respektíve výkonovou špičkou je obmedzovač. Takže čím viac motor točíte, tým viac ide až zrazu vás odstrihne obmedzovač. Kto takéto niečo nepozná, tak zo začiatku, než si na to človek zvykne to môže byť nepríjemné. Hlavne pri predbiehaní, keď chcete dostať z auta maximum. Už ale auto poznám a viem aj podľa sluchu, že kedy treba hodiť daľší kvalt.


Doplnění recenze ze dne 26.01.2012

Stav km nyní: 42 000 km

Auto po 2. garančnej prehliadke. Stále bez závad. Vymenil sa olej, filtre a ide sa ďalej.


Doplnění recenze ze dne 21.11.2012

Stav km nyní: 60 200 km

Auto po 3. garančnej prehliadke. Stále bez závad. Vymenil sa olej, filtre, doplnila voda do ostrekovača a ide sa ďalej. Akurát som nakoniec dal vymeniť už spomínaný neposlušný pravý výduch ventilácie čo nedržal polohu nastavenia. Opať začal strajkovat. Vymenili mi ho v rámci záruky.


Doplnění recenze ze dne 08.01.2014

Stav km nyní: 72 000 km

S autom už netočím toľko km ako kedysi. Chystám sa na 4. servisnú kontrolu, ale tento krát po roku nie po odjazdení 20.000 km. Čaká ma výmen bŕzd. Už pomaly dožívajú. Pri 75000km ich vymením. Inak auto funguje bez problémov a zatiaľ som stále neriešil žiadne závady.


Doplnění recenze ze dne 12.03.2015

Stav km nyní: 86 000 km

Auto po 5. garančnej prehliadke. Vymenil sa olej, filtre, chladiaca kvapalina a nastavila ručná brzda. Skontrolované dobíjanie aj baterka.
Všetko O.K., auto stále bez závad.
Bola absolvovaná jedna zvolávacia akcia ohľadne remeňa poháňajúceho vodnú pumpu, posilňovač riadenia a alternátor. Výrobca tvrdil, že zistili že remeň je z nevhodného materiálu a tak je ho potrebné vymeniť. Auto som pristavil na kontrolu, nebola zistená žiadna závada, ale pre istotu remeň vymenili podľa odporúčaní výrobcu. Samozrejme všetko zadarmo. Brzdy sú ešte stále pôvodné (kotúče aj platničky) tak ako aj všetky ostatné komponenty na aute.


Doplnění recenze ze dne 20.03.2016

Stav km nyní: 98 000 km

Auto po 6. servisnej prehliadke. Vymenili sa filtre, olej, skontrolovalo dobíjanie, kapacita baterky a auto prešlo kompletnou vizuálnou prehliadkou karosérie a motorového priestoru. Všetko v poriadku, bez závad. Strata oleja nebola zistená. Na aute je stále všetko pôvodné, okrem vecí, ktoré som doteraz v predchádzajúcich príspevkoch spomenul a ešte teraz spomeniem. Bola absolvovaná jedna zvolávacia akcia ohľadom pomocnej riadiacej jednotky ktorá ovláda svetlá, stierače ... ja som si nevšimol problém ale bola vymenená (samozrejme zdarma). Taktiež aj predné brzdy som už dal vymeniť (kotúče aj platničky), zadné sú stále pôvodné. Smolu som mal na parkovisku kde som si našiel pozdrav na prednom nárazníku asi od iného auta. Páchateľ neznámi bohu žiaľ. Musel byť lakovaný predný nárazník a svojou nepozornosťou som zachytil plastový prah podbehu o vysoký obrubník, nič vážne, ale tiež som musel dávať lakovať. Teda nemusel, ale nedalo by mi jazdiť s ošúchaným autom. Takže tento rok celkom smola na cestné mozole. Lancer si u mňa stále drží vysokú latku spoľahlivosti. Nič sa nekazí všetko funguje, bez pazvukov.


Doplnění recenze ze dne 13.05.2016

Stav km nyní: 101 000 km

Ešte som chcel doplniť, že túto letnú sezónu som už obul nové lentné pneumatiky. Tie povodné Yokohami už boli KO. Zaznamenal som zníženie hluku od pneumatík. Kupoval som Falken ZIEX ZE-914 215/45 R18 93W.
A vypálila sa žiarovka zadného obrysového svetla. Vymenil som pre istotu v oboch svetlách. cena 3.20 EUR.


Doplnění recenze ze dne 23.04.2017

Stav km nyní: 113 000 km

Auto po 7. servisnej prehliadke. Vymenili sa filtre, olej a boli nastavené predné svetlá. Baterka vykazovala už nedostatočnú kapacitu tak bola vymenená za novú Banner P60_68. Auto prešlo kompletnou vizuálnou prehliadkou karosérie a motorového priestoru a podvozku. Všetko v poriadku, bez závad. Olej sa nestráca. Bola absolvovaná aj 2. STK a EK. Auto som pristavil tak ako ho používam bez akejkoľvek prípravy. Prešlo bez problémov, akurát mi odporučili nastaviť vyššie predné svetlo na vodičovej strane. Inak ostatné OK bez závad.


Doplnění recenze ze dne 17.10.2019

Stav km nyní: 155 000 km

A je tu záver mojej cesty s týmto autom. Auto si bude hľadať nového majiteľa. A aký je záver po 9 rokoch a 155 000 km s týmto autom? Kúpil by som ho znova. Auto sa vlastne za celú domu ani raz nepokazilo ani žiadny komponent čí zariadenie. A dokázalo ponúknuť z hľadiska používania všetko čo som potreboval. A dokonca aj nejakú tú zábavu za volantom. Na aute sú stále pôvodé aj také komponenty ako tlmiče či výfuk. Takže ďakujem Mitsubishi za toto autíčko. Škoda že v súčasnosti Mitsubishi neponúka nič čo by ma oslovovalo. Takže za mňa palec hore ako sa hovorí.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 192


Komentáře uživatelů k recenzi Mitsubishi Lancer

Diskuze byla uzamčena

1,6 MIVEC - zajetí

Ahoj, musím uznat, že hezké recenze i reakce jsou uplně jiné kategorie, než jsem zvyklý z jiných for, lanceraři mají svoje auta asi rádi. Já mám třetí den Lancera sedan 1,6, takže zatím se jen rozkoukávám, šel jsem do něj po 5 letech v Leonu 1,4 TSI - jako nový supr auto, 200 Nm a 125 koní skoro od volnoběhu je hodně návykové, ale v 80 tisících rozvody za cca dvacet, po dalších patnácti už zase chrastí, navíc variabilní časování ventilů nadoraz, výměna jen díl bez daně a práce 14 tisíc, výměna kladek pro klínový řemen deset tisíc, opakované přechody motoru do nouzového režimu při 5000 otáčkách - turbo ?,zaseklý zadní pás atd.atd., to všechno rozhodlo o rychlém odchodu do světa, a tak nějak narychlo jsem koupil lancera. Japonce jsem nikdy neměl, ale cena 299 tisíc v akci + 14 metal. plus nějaké doplnky od dealera po jednání nakonec rozhodly, rozhodně jsem chtěl spolehlivou atmosféru a prověřené auto bez zbytečností,tak jsem zvědav. Ale vaše názory jsou většinou velmi pozitivní.
Jinak zatím se mi líbí prostornost auta,dobré řízení, tužší řazení ( najeto 100 km ),celkově příjemné jízdní vlastnosti, motor jsem zatím nezkusil, ale i od spodu mi přijde odpovídající výkonu, čekal jsem spíš méně, vnitřní výbava chudá ( při ceně se nelze divit, bohužel Intense byl na skladu jen černý a stříbrný, a to nemám rád ), ale kde nic není, tam se to ani nerozbije, malinko snad slyším nějaké povrzávání, ale zatím tomu nepřikládám váhu.
Co se mi zatím nelíbí je rádio, byl jsem zvyklý na USB a CD už nějak neumím, bohužel se mi nechytají MP3 na CD, ale to může být nějaká nekompatibilita při vypalování, zatím jsem to neřešil. Máte nějakou zkušenost ?
A druhá věc, nějaké doporučení ohledně zajíždění motoru? Zatím jezdím velmi lehce, počítám tak po první tisícovce, že trošku přidám. Děkuji za event. názor.

17.01.2015 | 12:32:14 | f128c  | 128.2.4.*

RE: 1,6 MIVEC - zajetí

Ahoj. No Lancera väčšinou kupujú ľudia, ktorý vedia čo kupujú. Zaujímavé je, že cca v roku 2009 keď som sa začal zaujímať o kúpu nového auta som tiež uväzoval nad kúpou Seata Leon ale 1.8 TSI, lebo Lancera som dovtedy videl len na fotkách a tam ma moc neoslovil. Dokonca som jedného Seata Leona už skoro kúpil, ale nejak tak vnútorne som nebol presvedčený. Vtedy bola v hre ešte aj Oktavia, Golf, Volvo a ešte nejaké...už si nepamätám. Všetko zmenilo keď som bol v roku 2009 na autosalóne v Nitre a tam som zbadal Lancera naživo, aj som si sadol do neho, ošahal ho a odvtedy som nevedel na noho zabudnúť. Trvalo ešte rok kým som pozeral testy áut, porovnával, ale postupne som pochopil že vlastne chcem len Lancera :). Tak som ho v roku 2010 kúpil. Tiež je to môj prvý Japonec. Ja som zatiaľ inú motorizáciu ako atmo. benzín nemal. Mne atmo. benzín vyhovuje so všetkými plusmi aj mínusmi. Lancer je veľmi spoľahlivé auto. Este som neaktualizoval recenziu, lebo som chcel až po servisnej prehliadke tento rok. Mam 82.000 km a stále je na aute všetko pôvodné a všetko funguje bez problémov. Dokonca aj tie brzdy čo som tu spomínal že budem meniť som ešte nemenil. Nakoniec netrebalo. Dokonca som ešte ani žiarovky nemenil a to mi par ľudí ani nechcelo veriť, že počas 4 rokov a 80.000km sa ani jedna žiarovka nevypálila, ale je to tak. Okrem jednej čo osvetľuje SPZ - stála 0,40 EUR, inak sú všetky žiarovky na aute pôvodné. V skratke auto je stále bez závad. Teraz sa už dá kúpit len Intense+ Ale je v lepšej cene ako keď som ja kupoval Intense :) Povrzávanie môže isť od zadnej nápravy pri prepruzení, čo je spôsobené viacprvkovou zadnou nápravou a gumené silenbloky zvyknú vrznúť, ale len v zimnom období, v lete je ticho. Ak máš model 2015 tak k tým rádiám by sa mal dať pripojiť USB kábel. K môjmu (model 2010) sa nedá, takže som odkázaný buď na CD s MP3, alebo MP3 prehrávač. S CD a napaľovaním MP3 som nemal žiadny problém. Napaľujem si MP3 cez obyčajnú napalovaciu funkciu čo je súčasťou Windows7 a vždy mi CD precitalo. Mam aj MP3 prehrávač, ktorý pripojím cez aux poprípade. Zábehu som extra pozornosť nevenoval. V návode k autu je spomenuté ako správne zabehnúť motor. Ideálne je keď spravíš prvých 1000km na dlhšie trasy (diaľnica) ale maximálne 110-120km/h ustáleným tempom. Najlepšie prejsť celých 1000km na jeden krát :) ale to sa asi nebude dať. Tak si to rozdeliť na niekolko 300-400 km úsekov. Skrátka čo najmenej studených štartov a plynulé ustálené jazdenie. Podtáčať motor tiež nie je dobré ani pri zábehu, ani celkovo. Asi toľko moja rada. Tiež som rád že táto recenzia si udržala ako-takú kvalitu, dúfam že to tak vydrzí a že bude prínosom.

22.01.2015 | 12:08:57 | TOMI  | 84.16.37.*

RE: 1,6 MIVEC - zajetí

Oplatí sa vymeniť olej po prvých 5-7.000 km.
1,6 si pochvaľujú,zrejme dobrá voľba, nech slúži.

15.03.2015 | 10:44:10 | ľuboš  | 85.237.234.*

prosím o radu

Ahoj zvažuji koupi auta, nedávno jsem byla v bazaru a zamilovala jsem se bohužel bylo za hoďku pryč ( mitsubishi lancer 2009 199000 z D ). Můžete mi prosím zde poradit, jsem laik, ale tahle zančka mě velmi zaujala a když je to auto jeté, tak na co si dát pozor atd..jaká je dobrá cena,kolik stojí cirka opravy. najezdím teď 4000km měsíčně a potřebuji spolehlivé a svižné auto.
Budu ráda,když mi poradíte i třeba na e-mail: Listicka1@seznam.cz

díky

13.05.2014 | 22:03:23 | Jolča  | 89.103.104.*

Krásné auto

Moc pěkná recenze. Lancer je krásné auto s charakterem. Také bych ho bral, ale nejsou peníze a stále zatím potřebuji spíše kombíka. Ale do budoucna bych o něm uvažoval. Docela by mě zajímalo jak jezdí nový MIVEC - SOHC. Měl by být prý úspornější a lépe jet. Zatím ale nejsou nikde recenze... Nemá ho někdo? :-)

11.04.2014 | 21:17:29 | Honza  | 188.120.220.*

Mitsubishi Lancer 1,6 Mivec Sportback Invite

Koupil jsem tři roky staré s 63000 převážně městských km. Jsem spokojený, hlavně s hravostí, má výborný podvozek i brzdy a krásně se řídí i na nekvalitních asfaltech. Jenom poznatky:
- neustále se mlží přední sklo a nejde odmlžit
- počítač radí, kdy zařadit- ale úplně nesmyslně mi radí zařadit pětku v 60kmh v kopci, neposlouchat ho
- motor je živý od 3000 ot., ale i když se udává spotřeba v průměru pod šest litrů, nedostal jsem se na ni- zatím
- trošku tužší a nepřesnější řazení, ale je to asi o zvyku
- perfektní rejd, dobře se ovládá i na namrzlé cestě
- nechápu, proč je loketní opěrka tak krátká
- vynikající sedačky, pro chlapa málo místa na zadních sedačkách, v předu naopak místa dost, skvělý je nízký posaz a kůží obšitý volant, který se dobře drží a ovládá
- šestka by se hodila
- jinak je to auto pro zábavu, neskutečně krásné a obratné- tohle auto se volí srdcem, vy co volíte rozumem, kupte si oktávku TDI jako každej druhej v česku a můžete si přitakat, jak dáte do kufru půl bytu a žere vám to 4 a půl litru - tohle auto není pro rodinu a spořílky, ale pro lidi, kteří preferují zábavu, radost z jízdy, krásu a spolehlivost

04.01.2014 | 22:05:36 | jarda  | 46.23.51.*

RE: Mitsubishi Lancer 1,6 Mivec Sportback Invite

To mlženie predneho skla ide odstrániť jedine spustením klimatizácie. Mne to robí ale len keď je vonku vlhko (prší, sneží), alebo ja ked som zmokol a mokrý nastúpim do auta, ktoré ja suché v garáži a podobne.
Vetrákom to ale tiež nevafúkam, musím pustit klímu a kúriť cez klímu, potom sa mlženie stratí.
Toho asistenta radenia rýchlostí ja ešte nemám, to sa dávalo až od koru 2011 a ja mám 2010. Radenie rýchlostí je tuhé a s krátkymi trasami, ale že by bolo nepresne... asi to bude fakt o zvyku. Ja som si nevšimol, že by bolo nepresné. Laktová opierka je fakt krátka. Asi aby bola prístupnejšia ručná brzda, alebo odkladacie priehradky. Ale je krátka to je fakt. Malo miesta na zadných sedačkách, to sa mi tiež nezdá nakolko som absolvoval niekolko výjazdov s chalanmi a nikomu sa nezdalo, že by bolo málo miesta. Všetci sme okolo 180 - 190cm. Ja mám 193cm, ale miesta bolo vzadu akurat. Nijak som sa neobmedzoval. Nebude to nastavením sedačiek?

08.01.2014 | 10:00:08 | TOMI  | 84.16.37.*

RE: Mitsubishi Lancer 1,6 Mivec Sportback Invite

Dobrý večer, mám v záběhu taktéž Sportback 1.6, zatím se sžíváme, ale dojmy perfektní - podvozek, motor (zatím ujeto cca 1 500 km). Mám však dotaz z jiného soudku k Lanceru - nikde jsem to pořádně nenašel, v recenzích uživatelů se o tom nikdo nezmiňuje. Jak je na tom Lancer s odolností proti korozi, když kastle není pozink? A ně také stav podvozku po celoročním provozu, trochu jsem se vylekal, že podvozek není nijak ošetřený a jsou tam v podstatě jenom holé plechy. Děkuji.

13.01.2014 | 19:42:25 | Mirek  | 85.70.207.*

RE: Mitsubishi Lancer 1,6 Mivec Sportback Invite

Budeš mať asi zle informácie, lebo Lancer má celopozinkovanú karosériu. A to že na podvozku sú holé plechy tiež nie je pravda. Na podvozku je aplikovaná ochrana, ale vzhľadom na pozink nieje nutný gumoasfalt. Mne na aute zatiaľ nič nehrdzavie v rátane podvozku a človek čo má s týmto autom najazdených niečo cez 180.000 km sa tiež na hrdzu nesťažuje. Kamarát má tiež už cez 100.000 km a tiež ani náznak hrdze. Takže by som bol po tejto stránku úplne kľudný.

14.01.2014 | 08:11:22 | TOMI  | 84.16.37.*

RE: Mitsubishi Lancer 1,6 Mivec Sportback Invite

OK, díky. To, že Lancer nemá pozink, ale nějakou jinou úpravu mně řekli přímo v autorizovaném servisu UNICARS ve Zlíně. Holými plechy jsem byl fakt překvapený, protože třeba koncernová auta, francouzi obecně apod., tam mají takový ten černý nástřik (gumoasfalt), před tím jsem měl Nissan Almera a měl to také. Ale jsem v každém případě rád,že to nehnije, chci, aby mně to vydrželo déle než pět let a z našich prosolených silnic jsem měl obavy.
O tom Lanceru na mitsubishi.sk co má natočeno (pokud je to on) také vím, fórum sleduju, i u nás, ale koroze se moc neřešila, tak doufám, že ani nebude.

14.01.2014 | 09:45:36 | Mirek  | 77.95.196.*

RE: Mitsubishi Lancer 1,6 Mivec Sportback Invite

To je zvláštne, že maš taku info priamo z autorizovaného servisu. Ja som sa v autorizovanom servise v Banskej Bystrici pýtal na ochranu podvozku a tvrdili mi, že tá čo je od výroby je dostačujúca. Že nemali na servise ešte lancera, čo by chytala hrdza na podvozku. Moj tiež nechytá a kamaratov tiež nie. A obaja jazdíme aj v zime.
Inak s tým pozinkom karoserie som to bral ako hotovú vec, že je. Niekde som sa na to dotazoval cca 4 roky dozadu ked som sa ja chystal kupovat auto. Ved na to nieje aj nejaká smernica ohladne antikoroznej ochrany plechov? Koli životnosti, životnému prostrediu a odpadom. Viem tak, že dnes už nemaju antikoroznu ochranu (pozinkovanie) len tie uplne najlacnejšie značky a modely. Viem že Dácia Logan a Sandero nemajú.

14.01.2014 | 12:40:45 | TOMI  | 84.16.37.*

RE: Mitsubishi Lancer 1,6 Mivec Sportback Invite

Přesně nevím, jaké jsou případné směrnice, ale údajně klasický pozink plechů nemá dnes více značek, nejenom Dacia, někde jsem četl že podobně nezinkuje ani Mazda nebo třeba Mercedes. Jedná se o nějaké ponoření kastle do speciální lázně s fosfátem zinku nebo tak nějak,klasický pozink už dnes dělá málo automobilek (VW Group?, francouzi). Ale nejsem v tomto vůbec odborník.
Jinak při rozhodování jestli koupit Lancera nebo Auris (chtěl jsem prostě japonskou atmosféru) mně dost pomohla právě i Tvoje recenze a diskuze pod ní. Kdyby Lancer byl takový držák, jak moje předchozí Almera, bylo by to super.

14.01.2014 | 14:02:49 | Mirek  | 77.95.196.*

RE: Mitsubishi Lancer 1,6 Mivec Sportback Invite

Ohledně fosfátování. Značky, které mají normy na barvu na pozink jsou u os.aut,BMW,Fiat,Ford,GM,Honda,Daimler Chrysler(MB),Nissan,PSA,Porsche,Jaguar,Renault, Rover,Toyota,Volvo,VW.
Žádný japonský značky jako Mazda, Mitsubishi, Subaru, ani korejská Kia, Hyundai, atd.
Dacia patří pod Renault, takže na pozink používá Renault normy.
Tyto uvedené značky zinkují krom kastle i co jde, šrouby, matky, spoje, některé výměnné díly co je na autě a co může reznout.
Lak Mitsubishi není ponor, ale nástřik, od toho ten tvrdý lak.

Kvalita paliva v ČR.
Zdroj Unipetrol - družba(vede až na východní německo a Polsko) - ruská ropa + zahraniční aditiva - vykupují Čepro(Eurooil),Agip,Shell,Benzina, dále od Benziny odkupují obchodní řetězce typu Ahold,Tesco,Globus a prodávají bez marže.
OMV - Palivo dovážené z Rakouska.

Ohledně biosložek v palivu, jak nafta nebo benzín v tom jsme zaostalí od celé EU, v ČR pouhých 12%, OMV míchá palivo spešl pro ČR a Rakousko má svoje zdroje s mnohem vyšším obsahem biosložek, také ruská ropa, protože válka a teroristi na straně ruska a ropovodům od Islámských zemí do východní evropy nedají pokoj.
Od Roku 2017 bude v ČR těsně pod 20% bio, plán je 50% bio+elektromotory.
V západní evropě, to jezdí krásně i na bio přes 20%, tak kde udělali soudruzi chybu!
Renault vesele prodává eektromobily a v Paříži jsou stojany se zásuvkou na každém rohu.

15.01.2014 | 09:06:20 | svlastik  | 82.117.130.*

RE: Mitsubishi Lancer 1,6 Mivec Sportback Invite

A jéje, vlastik a fosfátování/zinkování , to jste mu zase dodali munici :-), tohle vlákno nikdy nezkončí.

15.01.2014 | 10:57:19 | Vašek  | 82.142.100.*

RE: Mitsubishi Lancer 1,6 Mivec Sportback Invite

Fosfátování nebo zinkování neřeším. Tady jsem uvedl automobilové značky, které vydávají směrnice pro barvy ve svých výrobních normách.
Tyto automobilky používají své typy na zinkovaný nebo hliníkový povrch, nebo přímo zinkové barvy. Pokud naleznete barvu na internetu, tedy koncový lak na zinkovaný povrch, nebo originál zinkovaný lak uvedený jako oficiální výrobní směrnice Mitsubishi, sem s ní!
Ony totiž ty lakovny se musí nečím řídit aby mohly dávat záruku na pozinkované části nalakované barvou, ať už fosfátované, nebo přímo pozink plechy.
Tady je někdo přes laky ne, tak jsem zvědavý…
Jinak Tys nechal opravovat auto v rámci záruky, jak si myslíš, že to asi funguje. Samozřejmě Ti na opravené díly nalakují také i originál barvu a předtím Ti tyto díly musí nafosfátovat, pokud je neměnily celé za originál, protože máš zánovní vůz v záruce i karoserie. Ale Ty o takových věcech asi nevíš co, hlavní je, že máš zkušenosti, žes najel miliony kilometrů. Ale k čemu to tady na recenzi je? Leda tak, že víš, kde máš čudlíky rozestavené a že Ti středový panel netlačí na koleno... :D
Takže ode mne dobrý tip, zjistěte si, jestli má Mitsubishi speciální barvu uvedenou směrnicemi na zinkované díly, to by fakt měli vědět, pak můžete být klidný, že vaše auto má pozink aspoň z poloviny... :)

15.01.2014 | 11:53:27 | svlastik  | 82.117.130.*

RE: Mitsubishi Lancer 1,6 Mivec Sportback Invite

Mne to pripadá že svlastik vie všetko on je múdrejší ako wikipedia,výroba olejov,palív,farieb,fyzika,chémia,matematika,proste nie je oblasť ktorá by ho zaskočila a toto všetko má v malíčku(preto to nemá v hlave),svlastik vie dokonca aj rodné čísla a výšku zárobkov robotníkov ktorý ťažia železnú rudu z ktorej raz bude materiál na výrobu automobilov tej či onej značky.

15.01.2014 | 16:24:30 |   | 178.41.191.*

RE: Mitsubishi Lancer 1,6 Mivec Sportback Invite

No da sa tu okolo toho mrkotať, ale fakt je ten, že ohladom hrdze sa nemusíš znepokojovať.

15.01.2014 | 15:40:27 | TOMI  | 84.16.37.*

RE: Mitsubishi Lancer 1,6 Mivec Sportback Invite

Tak jistý bych si nebyl, viz. poslední příspěvek na Mitsubishi.SK k protikorozni ochraně podvozku u Lancera

23.02.2014 | 19:31:44 | Welsh  | 85.70.207.*

RE: Mitsubishi Lancer 1,6 Mivec Sportback Invite

Mňa nejaké názory na Mitsubishi.sk moc nezaujímajú. Mam vlastne auto a vidím. Na tej stránke sa občas zbytočne riešia veci. Mimochodom stránku som si pozrel a nenašiel som tam nič, že by niekto písal, že mu hrdzavie podvozok. Ty áno? Píšu tam len, že sa domnievajú, že asi ma lancer slabú protikoróznu ochranu podvozku. Takže bude dostatočná keď vlastne nikomu nič nehrdzavie. A ani mne nie.

27.02.2014 | 11:35:01 | TOMI  | 84.16.37.*

Automat?

Chlapi v prvom rade dakujem za naozaj hodnotne a slusne recenzie. Moja otazka, ale znie. Mate niekto skusenosti s automatickou prevodovkou? RV 2010, 1,8 benzin. Spotreba ma v podstate nazaujima, ide mi skor o kultivovanost a spolahlivost.

Dakujem.

07.09.2013 | 15:27:50 | Peter  | 92.60.56.*

RE: Automat?

Ja nemam skusenosť s automatom, ani nikiho priamo nepoznam. Mam info jedine z netu a to máš asi tiež.

29.11.2013 | 14:15:25 | TOMI  | 84.16.37.*

Lancer Sportback 2010

Mám najeto 35 000 a kupoval jsem ho jako nové. Vše, co autor popisuje, naprosto přesně sedí. Akorát u toho lícování jsem si zatim nevšiml nějakých odchylek, zdá se mi to v pořádku.

Hlučnost - oproti třebas BMW je o něco hlučnější. Dost mi také ze začátku chyběla pořádná loketní opěrka (rozežranost z německých aut)

Jízdní vlastnosti jsou hodně dobré, auto sedí jako přibité v zatáčkách i při vyšší rychlosti. Výkon - nutno držet kolem 3000 otáček pro takovou tu normální pohodovou jízdu (2700-3500 ot/min)
Jakmile se to přehoupne lehce přes 4000 ot/min, tak je to teprve Lancer a je to požitek.

Omezovač mě taky pěkně vylekal. V té rychlosti to prostě cukne tak, jako když se vám zastaví "přívod paliva" a zrovna se mi to stalo při předjíždění. Takže při podřazování je dobré aspoň mrknou na otáčkoměr a jak se to blíží k 6000 ot/min, tak s tím počítat a už "nešlapat na krk"..

Spotřeba - čím delší trasu jedete, tím je to lepší. Není problém se dostat třebas na 6,5 na 100 (rozumná jízda, žádná divočina), průměr do 30 km vzdálenosti je kolem 7,2-7,6 (svižnější jízda + pár kopečků), ale na krátké vzdálenosti do 15 km si to svých 8,6 na 100 vezme.. No a když si chce člověk zadivočit, tak i kolem 11-ti..

Poruchovost - za 35 000 km to byla jedna zadní žárovka u SPZ-ky, která se nepozdávala při prohlídce technikům, zaseklý středový pás vzadu (naše mladá si s tím hrála a.. zkrátka to "přetočila"), vypadávající zvuk u repráku na straně řidiče (pak se zjistilo, že při dodatečné montáži handsfree byl špatně utažený jeden spoj..) takže samé takové prkotiny, odstraněné za chvilku při prohlídce. Celkově - jeví se zatím jako naprosto spolehlivé a bezproblémové auto.

Jízda v zimě - díky protiprokluzu (myslím, že to mají nazvané "MASC" a je to i s protiprokluzem) jsem vyjel i tam, kde jsem se jindy neměl šanci dostat. Manévrovatelnost na zasněžené cestě je slušná až to člověka vyloženě svádí dělat kraviny. Bavíme se teď o zasněžené cestě, ne o ledovici.. Pokud je sníh zledovatělý a nebo rovnou ledovka, tak samozřejmě nepomáhají úplně ani systémy a to už je pak o zkušenostech. Zatím v zimě toto auto nezklamalo a to ani při jízdě, ani při startování ve velkých mrazech.

Řazení - je přesné, to rozhodně, na mě až moc.. Párkrát se mi už stalo, že jsem nebyl schopen zařadit "jedničku" při rozjíždění a musel jsem napřed hodit jinou rychlost a pak teprve šla. Toto je zkrátka problém řidiče a jeho citu při řazení, když se rozjíždí. Toto se mi stávalo hlavně první rok používání tohoto auta. Rychlosti vzhledem k otáčkám jsou nastavené jinak, než jsem byl zvyklý u německých aut, takže u tohoto auta držet otáčky vždy tak o 700 výš, než např. u BMW a pod.

Výbava - bral jsem střední výbavu + handsfree + potahy od MADu (doporučuji) a naprostá spokojenost. Co se týká elektroniky a motorové části, tak tady jsem v pozici naprostého laika uživatele, kdy akorát doliju jednou za čas náplň do ostřikovačů a jen hlídám kilometry k prohlídce. Ostatní náplně se drží v normě, úbytek jsem nezaznamenal, vše v pohodě. Vytápění v zimě - při mrazech po ujetí takových 3-6 km už topí slušně. Klimatizace - zatím uchladila všechno i při největších vedrech, využívám ji i v případě, kdy je v autě kondenzovaná vlhkost (zarošená okna), v zimě je to k nezaplacení - to pak v autě topíte a ještě rychle vysoušíte interiér. Klimatizace má také automatický mód, který v létě mnohem lépe udrží teplotu, než "ručně uživatelsky nastavená klimatizace", takže na léto zapnutí automatiky doporučuji, akorát bacha na stupně, protože veliké výkyvy fakt škodí "o)

Ještě jeden poznatek při topení - na rozdíl od jiných aut to topí tak, že na nohy a střední část těla jde teplo, ale na sklo a horní část jde mnohem chladnější vzduch. To je přesně to, co jsem postrádal, protože v jiném autě, když jsem zatopil, tak na mě foukalo horko i nahoru a to bylo mnohdy velice nepříjemné. Tady je to naprosto vyvážené (pokud tedy nedáte ručně "stálé topení" - pak už to žhaví "všemi otvory" stejně..)

Elektronika - nastavení komfortní, přivádějící člověka k rozežranosti.. Automatické čidlo stěrače + automatické rozsvícení světel při startu jsou velice dobrá vychytávka.
U dálkových světel vám to hlídá i intenzitu světla, takže ve dne prostě dálkové nerozsvítíte, můžete jen probliknout. Podsvícení přístrojové desky se mění taktéž podle intenzity okolního světla. Patrné je to při průjezdu tmavými místy (např. průjezd tunelem) Pokud máte pootevřená okna a pak je lze naráz uzavřít při zamykání auta, což je taktéž dobrá věc.


Lak - na karoserii zatím nic moc nepozoruji, ale přední sklo už jakési ty ťukance má.. Párkrát stačí jet v zimě za větším autem bez "zástěrek" a lítá to o stošest.. Na lak zatím neměly vliv ani prudké lijáky s kroupami, kterých jsem se dost obával po zkušenostech s jinými auty.

Stěrače - pokud není vyloženě zima a nesolí se silnice, tak naprosto ok. Ale při solených cestách mi to na skle zanechává sem tam šmouhy. Možná nekvalitní náplň do ostřikovačů? Poradí někdo?

Brzdy - zabírají razantně a nekompromisně. Pokud zabrdíte na kluzkém povrchu (sníh, led, štěrk, mokrá tráva) okamžitě se spouští dostupné systémy. Zatím se mi nestalo, že bych šel při prudkém brzdění do smyku. V servisu mi bylo "vytknuto", že asi moc nebrzdím, když destičky jsou téměř netknuté. Při tom je to naopak - brzdy moc nešetřím. Zdá se, že se projevuje Japonská kvalita.

Ovládací prvky světel a podobně - oproti německým autům je ovládání trochu nestandartní a je nutné si na to chvilku zvykat.

Proč jsem si vybral tuto značku a model? Vybíral jsem více než rok. Je dobré si projít co nejvíce diskusí k danému autu. To pak vše vidíte naprosto v jiném světle. Mitsubishi Lancer Sportback je zrovna značka, která zatím není moc v popředí zájmu zlodějů, je to spolehlivé auto (myslím, že Japonci mají ještě pořád tu svou "samurajskou hrdost" a práci odvádějí stále v normě. Moje auto je z Yokohamy..) takže jediná negativní věc asi budou ceny náhradních dílů. Podle ohlasů a diskusí byla tato značka jedna z mála, kde si lidi nestěžovali na nedostatky a závad moc nebylo.

Jízdní podmínky - za každého počasí naprostá spokojenost. Ať je velký lijavec, nebo vánice - v tom autě to takřka nevnímáte. Neexistují žádné "průsaky vody" a podobně, jak se stává u jiných značek. Díky podvozku, který je odvozen od sportovní série Lanceru (nebo je dokonce konstrukčně totožný?), je toto auto pro běžné jízdní podmínky naprosto perfektní a řekl bych, že i dost bezpečné.

Zajíždění nového auta - platí pravidlo, že "jak si jej naučíte, takové pak bude" a je to pravda. Takže je dobré si projít nějaký ten Mitsubishi klub, kde se popisuje tato problematika. Lancer i při svých cestovních a nezávodních 1,8 MIVEC dokáže být svižný a úsporný, jen se to musí "naučit"..

Zabezpečení auta - defendlock + pískování skel + bullock + bezpečnostní matice na kolech.

Úložný prostor a prostor vůbec - musím uznat, že se mi u tohoto auta stalo to, co jsem nečekal - při své postavě jsem sedák nejnže posunul dozadu tak, jak jsem potřeboval, ale dokonce jsem zjistil, že se dá posunout ještě dál! To je pravý opak jiných aut, které jsem kdy měl - tam jsem byl na doraz a bylo to na hraně, dokonce u některých aut tak na hraně, že za mne si už nikdo nesedl.. Tady nejen, že má řidič svůj komfort, ale vzadu si opravdu můžou sednout vysocí a robustnější lidé a budou se cítit pohodlně. Kufr - sám o sobě má svůj prostor a když ještě sklopíte zadní sedáky, máte rovinu, na které puž převezete leccos (odvezeno pár pytlů cementu, štěrku, dlažba a také pračka) Na větší nákupy jako dělané. Jediné, na co upozorním je, že při zavírání se ujistěte, zda vyšší náklad nedosahuje až k zadnímu sklu, které je "sportovně sklopené", protože byste ho mohli také vysklít. To je právě ta daň za sportovní vzhled..

Celkově - naprostá spokojenost.

Vše, co výše popisuji, je z pohledu naprostého laického uživatele, který před tím jezdil s německými auty tak 5-8 let starými.

11.05.2012 | 11:20:33 | DT  | 192.168.1.*

RE: Lancer Sportback 2010

Dakujem že si svojou recenziou rozšíril tú moju :) Ja sa neviem až tak rozpisovať, ale spolu tu doklepneme celkom slušnú recenziu na toto skvelé auto.
Čo sa týka licovania niektorých dielov interieru, tak je možné, že som len moc velký puntičkár. O mne je to celkom aj známe :) Ja tam tie nedostatky vidím, ale su to milimetrik tu a pol milimetrika zase tam, takže ako som už aj písal, že nič hrozného. Ta odolnosť laku závisí po akých cestách jazdíš. Napočital som si na kapote cca 15 ďobancov, tak som sa rozhodol a kapotu som dal prelakovť a natiahol som na nu 150 mikronov hrubú priesvitnú ochrannú foliu a mal by byť pokoj. Z vlastnej skusenisti ti odporučam natiahnuť ochrannu foliu aspoň na kapotu.
Inak s autom už mam 50.000km a stále som bez akejkolvek závady.
A som rovnako spokojný ako ty. Myslím že máme takmer rovnaký pohlad na toto auto.

28.05.2012 | 09:19:26 | TOMI  | 217.67.19.*

RE: Lancer Sportback 2010

Pravda, s tím olepením je to velice dobrý nápad. Ale zatím jsem v pohodě "o)

Co jsem ještě neuvedl, tak je dobře nastavený podvozek na výšku + umístěný výfuk. To je velice dobré, pokud člověk parkuje u obrubníků všude různě. I při najetí výfukem nad obrubník je tam stále ještě rezerva.

Ještě k tomu podvozku - na to, že je sportovně nastavený, tak i přesto je s ním velice komfortní svezení. Tohle auto v zatáčce hned tak neutrnete, za to vám ručím (pokud nevletíte na štěrk, bahno, hladkou mokrou plochu a nebo led, či zmrzlý sníh..) Na suchu to drží jak "Helvítská víra". Samozřejmě hodně dělají pneumatiky.

Nebezpečí, před kterým musím varovat - tohle auto svádí k blbostem. Ne nadarmo se jeho silnější verze používají jako závoďáky. Je dobré mít na paměti, že i když tohle je "obyčejný cesťák", tak i přesto si můžete "vyjezdit" pokutu jedna dvě, protože za chvilku zjistíte, že taková 50-ka je otravně pomalá, připadá vám, že to auto spíš trápíte a že 100-ka je optimální rychlost, protože je tam téměř hned. Takže opravdu na to pozor.

S tímto autem není problém lítat hravě přes 160 - 180 na dálnici (samozřejmě jen zkouška v rámci zajetí auta..) Sedí dobře v této rychlosti i když trochu fouká. Avšak přesto bych při silnějším větru nejel víc, než těch 130. Zatím se mi nestalo, že bych měl s "podfouknutím" problém, jen mám ještě v živé paměti "zážitek", kdy auto "jisté nejmenované značky" při 120-ti ve větru bylo náhle neovladatelné. Brrr..

Hlučnost v kabině - ano, malinko hlučnější je, není to však nic hrozného. Tato zvýšená hlučnost se projeví kolem 100-ky. Vliv na to mají jistě pneumatiky a také povrch vozovky. Zdá se, že "není koberec, jako koberec.." Některý v té rychlosti ani neuslyšíte a užíváte si jízdu a jiný skoro "řve".. Naštěstí jich moc není. Když ale píšu, že "řve", mám tím na mysli situaci, kdy se můžete v autě ještě v klidu bavit, ne že "řve" jak F16-ka na ranveji..

K rychlosti a svižné jízdě - už jsem četl názor, že "auto je líné".. Opak je pravdou. Myslím, že to hodně souvisí se "zajetím" motoru. Osobně mám naopak veliké problémy s tím, abych "nelítal na pokutu".. Samozřejmě, že pokud se potkáte s nějakým tím dvoulitrem a TDi-čkem, tak je možné, že mu stačit nemusíte. Přece jen 1,8 atmosféra má svá specifika. Ale co se týká našich silnic, tak toto auto řadím ve střední třidě rozhodně k těm svižným a rychlým. Nehledě na podvozek, který je naprosto skvělý.

Pokud někdo budete toto auto kupovat, doporučuji přikoupit a nechat namontovat "spodní nerez plech" pod motor. Určitě se vyplatí nejen v zimě. I přesto, že podvozek je koncipován dobře a zakrývá přesně, co zakrývat má, tak i přesto si dovolím tvrdit, že ten "plech" bude chránit motor ještě víc. Na to si vzpomenete hlavně v okamžiku, kdy vletíte do větší kaluže a nebo v zimě, kdy budete projíždět hluboký sníh, či prosolenou břečku..

Myslím, že TOMMI k tomu dopíše určitě další poznatky. Jezdí víc. Proti němu jsem jen sváteční jezdec. Každopádně stejně jako on, i já toto auto chválím.

01.06.2012 | 07:49:04 | DT  | 192.168.1.*

RE: Lancer Sportback 2010

Opäť súhlasím s tým čo si napísal.

Potvrdzujem aj to, že to auta zvádza k blbostiam. Nie je v ňom cítiť rýchlosť a človek má v ňom pocit absolútneho bezpečia vďaka tomu ako sa správa na ceste. Nie je ale samozrejme dobré tomuto pocitu podliehať. Maximálna rýchlosť akú som dosiahol podľa tachometra bola 218 km/h.

Čo sa týka bočného nárazového vetra, tak nemal som žiadny problém ani pri 140km/h. V pohode si fučalo vonku a auto držalo stopu.

Tiež som čítal na internete, že to auto je lenivé. Nemám ani ja pre toto pochopenie. Považujem to za internetové keci, alebo človek čo to písal nevedel s tým autom jazdiť.
Samozrejme motor R4 1.8 ma svoje limity, ale lenivý určite nie je, radil by som ho určite do hornej polovice skupiny áut na našich cestách.
Lancer má síce len 5st. prevodovku, ale jednotlivé prevody sú dosť dlhé. Na vytočenej dvojke idete stovkou.

Tiež som sa dočítal, že človek nad 185cm má v tomto aute problém s priestorom, tak pre to tiež nemám pochopenie. Ja mám 193cm a miesta mám všade dosť.

Ten nerezový kryt motora tiež odporúčam, tiež ho mám.

02.06.2012 | 12:56:49 | TOMI  | 85.237.224.*

RE: Lancer Sportback 2010

Rovnako odporúčam aj predné a zadné zásterky. Nie sú síce veľké, ale lepšie vám ochránia prahy, dvere a zadný nárazník od bordelu z cesty.

02.06.2012 | 13:04:15 | TOMI  | 85.237.224.*

RE: Lancer Sportback 2010

Doporučuji též vybírat solidní benzínku, protože nedávno jsem natankoval u "Agipu" a startovalo to kolikrát až na třetí pokus. Až když jsem natankoval plnou prověřeným palivem, tak je po problému.. Nechápu, co do těch benzínů dávají za s*ačky! Ale mám pocit, že nás tady ojebávají na palivech kde to jen jde.. Na benzín z Německa o stejném množství se najede o 120 km víc a ještě svižněji.. Tak CO do háje to tady prodávají za bordel?! A navíc - jak to, že za tak nehorázné prachy?! To není benzín, ale "motorové kurvítko"..! Takže bacha na palivo.

12.06.2012 | 09:44:26 | DT  | 192.168.1.*

RE: Lancer Sportback 2010

Na Slovensku je to niečo podobné. Ja tankujem 90% v Rakúsku. Občas núdzovo na Slovensku. Ak nahodou tankujem na Slovensku, tak len tie paliva o ktorích sa tvrdí, že sú najlepšie z hladiska kvality.
Všimol som si aj ja zvýšený nájazd na Rakúsky benzín cca 50-70km. V Rakúsku tankujem hocikde, ale na značkových pumpách. Také neznáme radšej neskúšam ani v Rakúsku. Zatial nebol problem zo štartovaním.

20.06.2012 | 19:57:28 | TOMI  | 85.237.224.*

Treba kúpiť fóliu a nalepiť na prednú kapotu, kým je ešte nová.

Nikdy som to na autá nedával, dodnes ma to mrzí, lebo sú plecy obité tak, že začnú obité miesta hrdzavieť. Tam, kde je hliníkova kapota/ 607, A6 a podobne/ to síce nevadí, ale na mojej čiernej metalíze je po cca 370.000 tak otlčený lak, že ho budem musieť dať prestriekať, vyše 1.000-1.500 eur padne. Za fóliu som mohol dať 8.000 SKK..:) Lancer sa mi neskutočne páčil, prvé foto boli úžasné, len ma sklamal interiér, nepodarený 2.0 TDi a malý kufor. Ale spredu je asi najkraj39m autom v nizsej strednej triede. A jazdne je famozne. To je fakt.

18.01.2012 | 22:46:50 | ľuboš  | 85.237.227.*

RE: Treba kúpiť fóliu a nalepiť na prednú kapotu, kým je ešte nová.

Mal som v pláne dať priesvutné folie na kritické miesta, ale potom sa mi nechcelo. Asi sa mi malo chcieť. Zatial to u mna nieje nejake kriticke, ale je viac obitých miest. Uz som to skonzultovl s jedným človekom čo sa zaobera regeneraciou laku a ten to pozeral a že mi to všetko zatrie a zaleští. Tak uvidím. Po zime ho mám navštívíť.
Ale keď je lak už moc poškodený, tak potom jedine prelakovať ako píšeš.
K interieru ja nemam nejake výhrady. Sú to síce tvrdé plasty ale pre mna je podstatné že nevydávajú pazvuky. Iba ked je zimšie vonku tak sem tam niečo pukne, ale len jednorázovo po prejazde vačšej nerovnosti. Akonahle sa interier troška zohreje je pokoj. Na pazvuky z interieru mám špecialnu alergiu :) Tie drobné nedostatky v zlizovaní mi vadia.
2.0TDI je už pase. Teraz Maju 1.8DI-D (110kW) vlastnej výroby. Je sice ešte nový, takže vela skúseností s ním nieje, ale jeden predajca ho puziva cca rok ako služobne auto a tvrdi, že bez závad. Ja do budúcna celkom uvažujem o tom 1.8 DI-D. Uvidíme čo bude.
Malý kufor to je fakt. ja som dokúpil strešný box takže teraz už som spokojný, ale v porovnaní s napr. Octaviou je ten kufor o poznanie menší. Nuž záleží kto je na čo zvyknutý.

19.01.2012 | 09:56:01 | TOMI  | 217.67.19.*

RE: Treba kúpiť fóliu a nalepiť na prednú kapotu, kým je ešte nová.

Diesel je to špičkový, jako jediný má proměnlivé časování, resp. zdvih ventilů. Zřejmě bude i spolehlivý, když ho vyvíjeli tak dlouho.

26.01.2012 | 15:19:47 | donald  | 81.201.54.*

RE: Treba kúpiť fóliu a nalepiť na prednú kapotu, kým je ešte nová.

naozaj krásavec,a hlavne neokukaný model.

26.01.2012 | 16:00:17 |   | 78.99.236.*

Super

Super kara. Moc se mi libi.

17.01.2012 | 09:25:43 | Derek  | 85.237.224.*

RE: Super

Dakujem

19.01.2012 | 09:35:32 | TOMI  | 217.67.19.*

Pekný kúsok:-).

Ako je odhlučnený podvozok na tomto sportbacku? Koľko oleja si dolial po nabehaní prvých 30 000km?

04.10.2011 | 19:43:46 | Luko  | 188.123.102.*

RE: Pekný kúsok:-).

Na to odhlučnenie je tažko odpovedať, lebo záleží na tom na čo si bol zvyknutý pred tým. Ja som pred tým jazdil na Opli Astra G 1.6 16V a toto auto je na tom podobne. Vo vysokých rýchlostiach je ale tichšie ako spomínaný Opel. Záleží aj od pneumatík a povrchu asfaltu. Na niektorom povrchu počuť len take jemné šušotanie a na inom to aj troška akoby brumí. Prvé modeli tohto Lanceru vraj mali problém z odhlučnením, ale od roku 2009 by to malo byť vylepšené. Neviem to ale porovnať. Záleží aj od toho či jazdíš na 18" kolesách, alebo 16" kolesách. Ja osobne nemám pocit, že by od podvozku išli nejaké rušivé zvuky, ktoré by boli neúnosné. Asi ako každé auto. Čo som mal ešte pre Oplom Felíciu, tak tá bola podstatne hlučnejšia :)

Čo sa týka oleja. Tak 1. garančná prehliadka je po 20.000 km trak že vtedy sa mení olej. Ale kontroloval som hladinu cca pri 15.000 km. A nechýbalo nič. Potom som už nevenoval tomu pozornosť. Pri 20.000 km vymenili olej + ostatné veci čo bolo treba a teraz mám cca 33.000 km a o hladinu oleja sa nejak nezaujímam. Myslím že ani netreba.

10.10.2011 | 09:21:28 | TOMI  | 217.67.19.*

RE: Pekný kúsok:-).

Teraz jazdím nejaký čas s VW Passat r.v. 2002 2.5 V6 TDI (110KW) nejaká vyššia výbava to bude a tu som si všimol lepšie odhlučnenie od podvozku voči mojmu Lanceru. Takže kto bol zvyknutý na takýto Passat napríklad, tak nový Lancer sa mu bude zdat hlučnejší od podvozku a kolies.

21.04.2012 | 09:06:07 | TOMI  | 85.237.224.*


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Mitsubishi Lancer
  • Mitsubishi Lancer
  • Mitsubishi Lancer
  • Mitsubishi Lancer
  • Mitsubishi Lancer
  • Mitsubishi Lancer
  • Mitsubishi Lancer
  • Mitsubishi Lancer
  • Mitsubishi Lancer
  • Mitsubishi Lancer
  • Mitsubishi Lancer