Recenze Fiat Panda active
“Za málo peněz, hodně muziky.”

Autor recenze: Libor (42 let),
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2005 Typ motoru:1.1 Stav km při koupi:5 km Stav km nyní:20 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 5.5 l na 100km l/100 km Vloženo: 22. 3. 2007

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.4

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Ne.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Pro koupi Fiata pandy jsme se rozhodly s manželkou z jednoho prostého důvodu. Už jsme jedno auto měly a to strarý typ pandy se kterým se manželka po ziskání řidičského oprávnění naučila jezdit. Nebudu se zmiňovat
o tom jak nám auto slouží, ale chťel bych se vyjádřit ohledně autodoplňků a servisních prohlídek na pandě.

Jelikož bydlíme pár kilometrů od polských hranic, tak
jsem z čiré zvědavosti zajel do polského autorizovaného
servisu, s tím že jsem mě přehled cen autodoplňků v českých fiat servisech. Můžu Vám říct že mě polský ceník do slova šokoval. Namátkou Vám některé ceny v českých korunách napíši.

Autootahy s logem "panda" 800 Kč.
Přední pár zastěrek 120 Kč.
Zadní pár zástěrek rovněš 120 Kč.
Dále jsem koupil boční lišty na dveře, ofuky na všechny čtyři okna, ochranné lišty na prahy. Cenu si už bohužel nepamatuji, ale byla velice příznivá.
Za montáž všech zástěrek, nalepení bočních lišt a montáž ofuků jsem zaplatil 350 Kč a to mě ještě kluci polští auto umyli.

První garanční prohlídku jsem si taky nechal provést v Polsku, za kterou jsem zaplatil 2 150 Kč i s přezutím pneumatik. Vše bylo placeno platební kartou, takže jsem se nemusel starat o výměnu peněz.


Pandě zdar!

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Panda

Vložit komentář

Velmi spokojen

Fiat Panda active 1,1 jsem koupil v roce 2008 a nejezdím do žádného servisu.Olej měním sám,kupuji originál a filtr za 1.100Kč.Závada žádná jsem nadmíru spokojen a budu-li potřebovat náhr.díl kupuji jedině v POLSKU.Dám příklad rez.disk na zim gumy jsem koupil za 720 Kč tady 1.200 Kč,ventilek 8,50Kč tady 24 Kč atd.Je mně 72 let a celý život jsem s něčím jezdil a tak mně vyžírkové v servisech můžou být ukradeni i se zárukou.

03.05.2012 | 18:18:04 | Zdeněk  | 89.24.50.* Reagovat

Garančka 7-8tis. na Slovensku?

Mám taky Pandu 1.1 Active a zatím bez problému, ta garančka mi přijde uvalená já platím v originál servise 3tis. a to ji mám za dvě až tři hodinky hotovou se vším všudy, kdykoliv tam přijedu se na něco zeptat, proč mi svití třeba kontrolka vstřikování tak to projedou počítačem, doplní kapaliny a jsou úslužní. Teď mám najeto 25tis. a bez problémů, v zimě super, jen tam k nám nemám šanci v půl metrových závějích, jinak bez problémů. K prostoru, vejde se tam myčka, velká plazma televize, i cement už jsem vezl a prodavači nechápali a nevěřili v Pandu :-)

26.09.2010 | 16:42:58 | Venec Reagovat

ND v Polsku

Libore,muzes prozradit, kde jsi byl v tom Polsku na servisu a kde jsi kupoval doplnky, ND na Pandu? Děkuji

08.02.2010 | 11:36:21 | Pandik Reagovat

dobry tip

zaujimave odelit sa o takuto skusenost, v BA to mam blizko do rakuska a nie do polska co ako majitel pandy mozem lutovat, ale asi mate v cesku podobne problemy s nenazranymi servisakmi ako my na slovensku, garancka 7-8 tis. a nie som si isty co vymenili, ked som chcel v autorizovano servise menit prasknute celne sklo nevedeli povedat ci 11 alebo 12 tisic, napokon skoncil licitaciu na 13, otocil som sa a dal vymenit sklo inde...poliaci su sikovni obchodnici, vedia, ze je lepsie otocit peniaz 3 krat nez iba raz aj ked drahsie, mal som kedyxsi 125-ku, znamy mi vozil nove veci z polska, najviac som zaplatil za karburator asi 2,5 tis. (v 94.), ostatne bolo za facku - poliaci urobili kseft, aj znamy neskodoval a ja som usetril, lebo to bola tretina, co pytali u nas...skoda reci, kamos ma okrem octavie aj malucha na hranie a vsetko vozi tiez z polska, potom sa moze pohrat a v lete chodit na vylety ako v novom

04.10.2008 | 17:23:12 | lubo53 Reagovat

ad Polsko

Tak to je docela zásadní informace, já se předběžně chystám na koupi nové pětistovky právě cen servisních prohlídek se docela bojím, navíc na pětikilu má být záruka 5let/500t. km takže bych si klidně na celých pět let udělal financování.
Zrovna pětistovky stejně jako třeba pandy se dělají v Polsku, ale zpráva o cenách náhradních dílů je víc než dobrá.

Co se týče pandy, zajímalo by mě jak hodnotíte podvozek, já mám praktické zkušenosti pouze se staršími fiaty 70.-80. léta, kdy podovzky nestály za moc a v současné době jsem si poměrně zvykl na koncernové VW podvozky a tak by mě zajímalo jak si stojí taková "základní platforma" panda?
Podvozek na pětistovce je převzatý a upravený z pandy.

09.10.2007 | 08:43:21 | Simax Reagovat