Auto recenze Fiat - rozcestník pro recenze Fiat

Nejčtenější auto recenze

8,4Fiat Punto (2000) Fiat Punto (2000) autor: Krecula Přečteno: 35713x
4,0Fiat Ducato (2010) Fiat Ducato (2010) autor: Kubásek Přečteno: 27930x
9,0Fiat Ducato (2000) Fiat Ducato (2000) autor: Cukrouš Přečteno: 26349x
3,0Fiat Punto (2006) Fiat Punto (2006) autor: Martin Sabo Přečteno: 25199x
9,0Fiat Stilo (2004) Fiat Stilo (2004) autor: Andee Přečteno: 23724x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:

hahaha

30.09.2020 | 21:10:37 |  | Recenze: Fiat Tipo 1995 , NA (1992)

RE:

:-))))))), zrychlení 0-100 za 3 vteřiny, užitečná nosnost 15 tun...

30.09.2020 | 15:21:02 | Vašek | Recenze: Fiat Tipo 1995 , NA (1992)

Fiat Tipo

Na nové Tipo 2016+ žiadne skúsenosti?

30.09.2020 | 15:11:54 | Fiat tipo | Recenze: Fiat Tipo 1995 , NA (1992)

To auto je líné, už s tímto motorem v benzínu, pokud je to navíc 8 ventil, natož pak, když do toho někdo vrazí ještě těžkou CNG nádrž. Nechápu lidi, co je vede do takových motorizací cpát CNG a ne mnohem lepší LPG, které v maximální možné míře zachovává původní jízdní vlastnosti vozu. Punto má normální velikost kufru na svou třídu a dobu vzniku vozu. Pokud vám přijde malej a není to díky tomu, že by tam překážela nádrž na CNG, tak pak jste si měl koupit něco většího.

25.08.2020 | 13:40:54 | Marek | Recenze: Fiat Punto 1,4 (2010)

Mám stejné auto, ale od Peugeotu

Já nevím, myslím, že ty potíže, které majitel popisuje můžou být zveličené anebo má kus, který se nepovedl ve výrobě. Já mám sice Peugeot 3000,2,0 litru motor, také z r. 2018, provedení L2H1 ale kromě poháněcí soustavy jsou to stejná auta vyráběná ve stejné fabrice v italském Atessu. Mně tam nic nevrže a žádně pazvuky nemám a ani sedadla mi nepřijdou nějak nepohodlná. Svojí pohodlnou polohu jsem si našel a protože ten vůz nemám jako pracovní nástroj, ale jako kemper s vestavbou, kterou jsem si do toho dodělával, jezdívám i velmi dlouhé cesty. Zatím nejdál do Řecka k Peloponésu. A tak můžu říct, že mi řidičská sedačka nevadí i při štrekách kolem 1300 km, což jse asi tak limit, který jsem schopný ujet na jeden zátah s přestávkymi. Závady minimální, teď tam budu řešit jakýsi rotační pazvuk z motorového prostoru, ale vůz normálně jezdí. A má malou spotřebu, v průměru 6,8 litru/100. Ta uváděná cena byla ceníková, můj také by stál zhruba tolik, možná ještě o 20 tis. Kč (770 eur) více, ale já dostal 34% slevu, ovbšem musel jsem si na vůz počkat asi tak 5 měsíců, takže cena byla velmi příjemná podle mého názoru.

19.08.2020 | 08:55:19 | Ing. Miroslav Had | Recenze: Fiat Ducato 2.3 (2018)

RE: RUDO

máme stilo 1.8 16v 2005 a 1.9jtd, spolehlivost solidní, je třeba investovat pak každé auto slouží dobře, 1.9jtd žere o poznání méně než 1.8 ale to svezení je o mnoho lepší než mazda 6 1.8 co jsme měly

29.12.2019 | 21:34:49 | zdenal | Recenze: Fiat Stilo 1,8 benzín (2002)

stejně dobrá zkušenost..

Naprosto souhlasím s recenzí, mám stejný model Punto II 16V 59kW s CVT převodovkou a kdo nechce velké auto ale chce komfortní a úspornou jízdu, tohle Punto s CVT převodovkou je výborná volba. Auto je spolehlivé, zatím jsem najel 10.000 a měnil jsem benzínové čerpadlo protože auto škubalo ve vedrech, řídící jednotka vyhodila chybu čerpadla..
Dlouhodobý průměr spotřeby mám téměř stejný jako v recenzi (5,26) ale v paxi jsem se dá mimo Prahu jet delší trasa s průměrem 4,5. Auto jede plynule a tiše - ve 120 točí 2500 otáček.. a když si člověk chce trochu pohrát, přepne do manuálního módu a má sekvenčně 6 stupňů které si můžu vytáčet...ani při tom se žádné škubání ovšem nekoná takže komfort zajištěn. Tohle CVT Punto vřele doporučuju, a lepší převodovku jsem neměl.

30.09.2019 | 17:37:54 | Jiří | Recenze: Fiat Punto 1.2 16V (2001)

Nepresna převodovka?

Nechápu, co znamená nepresna převodovka. Řadí to naprosto normálně jako u každého auta. Jestli neni chyba u řidiče

22.09.2019 | 12:50:05 | Dobrý večer  | Recenze: Fiat Seicento 182A1000 (2005)

kvalita

moje zkušenost čim vic navštěvuji servisy tim vic se auto sipe a jedno jaka značka,nejvic u známých...

03.08.2019 | 21:29:51 | pepik | Recenze: Fiat Dobló 1,3 JTD (2011)

RE:

Heleď , když autum nerozumíš , tak si obhajuj tří válcové kafamlejnky od škodovky Na dvoj vačku nemá ani 110 Ps škodovka už jenom , že je o 250 kg těžší . Nazdar ty motoristo.

11.05.2019 | 12:42:20 | Tydýt | Recenze: Fiat Tipo 1.6 DOHC (1989)