Recenze Jeep Grand Cherokee ZJ limited
“Perfektní”

Autor recenze: Lukyn (20 let),
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1998 Typ motoru:5,9 V8 Magnum Stav km při koupi:238 000 km Stav km nyní:0 km Způsob řazení:automat Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 měsíc Průměrná spotřeba: 15 l/100 km Vloženo: 30. 3. 2010

Hodnocení inzerátu: 3 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.8

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: VW Passat 2,8 V6

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

O tomhle autě by se dalo řict že je bez poruchové pokud nepočítáme spotřební díly, tedy visko spojka v přídavné převodovce, katalyzátor, brzdy a náplně. Tedy základní věci, jinač nic závažného a na 98 rok šlape jako hodinky.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Po ujeti několika set kilometru je sice na recenzi brzo ale už teď můžu říct, že jsem s autem plně spokojen. Splnilo mé očekavání i něco víc díky tomu že je to offroad, tak se člověku oteviraji nové možnosti. Auto jsem koupil se zdviženým podvozkem o 2" takže v terenu nema chybu uz jen offroadove gumy a neni třeba víc úprav... Co se týče spotřeby je úměrná k objemu motoru a na popojížděni v centru Prahy to nejspis není ale za to jízda s tímhle motorem, zvuk, akcelerace, v tomhle nema konkurenci. K interíéru si myslim neni co dodat auto je puvodem z Ameriky takže co k tomu můžu řict luxus a pohodlí, pohodlna sedadla vše v elektřině. Kufr ten už je o něco menší ale pokud se složí sedadla tak není problem naložit i větší věci. Celkově ma u mě tohle auto jedničku s hvezíčkou je to offroad sportak i užitkové auto v jednom. Až ziskám více inforamaci nebo poznatku hned to sem dopíšu.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 3


Komentáře uživatelů k recenzi Jeep Grand Cherokee

Vložit komentář