Recenze Mazda 323 F 323 f mrkačka
“Spokojenost.”

Autor recenze: jimmy.mz (27 let),
Kraj Vysočina
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1991 Typ motoru:1,6 Stav km při koupi:180 000 km Stav km nyní:210 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 22. 6. 2009

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.6

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Felicia

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Auto nemělo žádné vážné poruchy. Při koupi jsem provedl pouze běžnou údržbu - nechal jsem vyměnit olej, svíčky, palivový a vzduchový filtr. Během cca půl roku budu nucen vyměnit výfuk. To ale považuji celkem za běžnou záležitost, která nikoho nemine u jakéhokoli staršího vozu. Asi po 20 000 km co jsem měl s autem najeto se začaly ozývat axiální ložiska. Překvapila mě vyšší cena - jedno stálo 1850,--. Nakonec však nebyly potřeba měnit - pouze "srovnat" a promazat.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Vlastním Mazdu 323 f "mrkače", rok výroby 1991, 1. 6. Na tento automobil si nemohu absolutně stěžovat. Vezmu-li v úvahu jízdní vlastnosti, komfort a spolehlivost vzhledem k pořizovací ceně, jednalo se o dobrou koupi. Jestliže srovnám "mrkače" s o devět let mladší Felícií (rez, neustálé opravy něčeho, nic moc interiér...) není co řešit. Koupi Japonce mohu jen doporučit. Nenechte se odradit od někoho, kdo s autem této značky nemá sebemenší zkušenost a přesto se řídí nesmyslným heslem Japonec nakonec. Ani ceny náhradních dílů nejsou nijak vysoké, i když se někdy "zařadí" :-) (viz výše axiální ložiska). Na druhou stranu to ale zase beru tak, že dražší náhradní díl o to víc vydrží.
Snad jediné co bych Mazdě vytknul je kufr. Ten sice je relativně prostorný, ale dost utopený.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Mazda 323

Vložit komentář