Recenze Mazda 323 BF
“Spolehlivé a pohodlné auto za rozumné peníze.”

Autor recenze: Matěj (20 let),
Liberecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1987 Typ motoru:1491 Stav km při koupi:177 000 km Stav km nyní:187 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 8,5 l/100 km Vloženo: 22. 2. 2007

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 5.8

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

6
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

1
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Auto mělo tyto poruchy - opotřebované klouby (cvakají), bylo bez výfuku, propadávala šaltpáka, hůř na tom byla ruční brzda a trochu rezavá byla nádrž a pravý zadní blatník.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Svou Mazdu 323 BF z roku 1987 jsem koupil v celkem hrozném stavu ( rok stála v bazaru zarostlá trávou a mechem) v roce 2005 .

Když jsem do tohoto auta poprvé v bazaru sednul, zdálo se mi, že za ty peníze by to mohl být dobrý kup. Dokonce sme ji nastartovali celkem bez obtíží na baterku, která v autě byla po celou dobu, co auto stálo.

Doma sem auto celkově vypucoval a opravil vady - což byly brzdy, chybějící výfuk, propadávající šaltpáku, vyměnil olej, filtr, ošetřil podvozek, atd...

Teď s autem jezdím už skoro dva roky a jsem fakt spokojený - auto mě vážně nenechalo ve štichu a to ani v zimě!! Myslím si, že s tím v jak hrozným stavu jsem ho koupil a jak jezdí a vypadá teď, můžu být za ty peníze velice spokojenej.

Pokud hledáte pohodlný starší autíčko za rozumný peníze, tak můžu doporučit!!

S pozdravem Mates =o)

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Mazda 323

Vložit komentář
 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Mazda 323