Recenze Mazda 323 BA
“Super.”

Autor recenze: Michal (24 let),
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1996 Typ motoru:1.5 16V Benzin Stav km při koupi:190 000 km Stav km nyní:230 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 6.7-11 l/100 km Vloženo: 27. 12. 2005

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.8

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

6
 

Provozní náklady

5
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Opel-Omega,Kadett,F.Escort,Audi 100,VW GOLF

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

2x táhlo stabilizátoru kost

2x za rok bylo třeba rozhýbat třmeny přednich brzdičů přirezlé


Hodnocení a zkušenosti s autem

JÍZDNÍ VLASTNOSTI: tohoto vozu jsou dle mého soudu velmi slušné.
Při extrémním stylu jízdy je díky pohonu předních kol nedotáčivé, ale dává o sobě znát dost brzo aby si človek nenabil hubu.Jinak auto poslouchá na slovo a podvozek podtrhuje sportovní vlastnosti a vzhled vozu.

Vytkl bych trochu slabší brzdy.Při ostré jízdě vadnou a kroutí se přední kotouče.

MOTOR:Co se týče motoru, tak mezi zavodníky nepatří...běžně mají motory konkurence o 10-15 koní víc,ale tenhle motor je nesmrtelnej a to je daň za míň koníků ... a když za něj začnete tahat k 6000 Rpm tak se tenhle lenoch probudí v ďáblíka ... ale 1.4 16V Civica nechytne.

Tenhle motor je slušný na spotřebu,ale pozor na styl jízdy...netočit přes 3500 otáček a pak se po městě udrží okolo 8 l a když jsem jí po Praze honil,tak nebyl problém i 11L .... kombinovaná spotřeba byla 8-8.5. Nejmenší byla do Chorvatska a to 6.75.

KAROSERIE a INTERIER: celkově trochu horší výhled z vozu.Přední hodně položené sloupky ledacos schovají,ale je to vozidlo sportovního ražení a s tím se musí počítat...Sedačky jsou velmi dobré a skvěle drží tělo. Vpředu je místa dosti avšak vzadu to pro dlouhány není.

Bezrámová okna ve dveřích jsou fajn akorát zavírání předních dveří je se ztaženým oknem doprovázeno zarachtáním, jak se okno ve dveřích zamele.Jinak je interiér slušně odhlučněn.Velikost zavazadlového prostoru nedokážu nějak posoudit.Mě osobně stačil,ale pro 4 lidi někam k moři na 14 dní bude hodně málo..

ZÁVĚR:Tohle auto mě nikdy a nikde nenechalo.Celkově je MAZDA 323F generace BA skvělou záležitostí pro všechny generace,jak designem a spolehlivostí tak jízdními vlastnostmi ...

Kdysi jsem říkal Japonec až nakonec, ale dnes můžu říct že dokud člověk nezkusí, tak nemůže soudit.už bych takovou kravinu neřekl

Překvapí a nezklame ... zkrátka nenáročný služebník za výbornou cenu ...

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Mazda 323

Vložit komentář