Recenze Mazda 323 F BG
“Suprová koupě za málo peněz”

Autor recenze: Herbík ,
Středočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1994 Typ motoru:1.8i Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:223 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 5 měsíců Průměrná spotřeba: 9 l/100 km Vloženo: 15. 9. 2007

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.2

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Mazda

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Auto zatím nemělo žádné poruchy.

Jenom jsem preventivně měnil rozvodový řemen, provozní kapaliny a výfuk, ale to bylo jenom kvůli tomu, že jsem nevěděl co s tim dělali v bazaru.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Měl jsem tohle samé auto už před touhle novější mrkačkou a když mi to nabourali, tak jsem si řekl, že nechci nic jiného.

Auto má vše co od něho požaduji. Podvozek je sice tvrdší,ale zato zase výborně sedí i v ostrých zatáčkách (říká se, že jsou to nadčasové podvozky na svou dobu).

Interiér je taky celkem dobře vyřešen. Vše je pěkně po ruce. Místa je dost i pro větší postavy. S elektrikou jsem neměl taky zatím žádné problémy (el. okna i šíbr) Akorát kontrolka benzínu někdy bliká, jak se jí chce.

Auto celkově vypadá jako takový malý sporťáček. Na laku je sice znát, že už není nejmladší, ale pořád je ještě dobrý. Koroze mi trošku vyskočila u střešního okénka, ale jinak vůbec. Lemy blatníků, prahy a podvozek jsou bez koroze.

A konečně motor. Na to, že je 13 let starý a má najeto něco přes 223 000 km je pořád ve vynikajícím stavu. Převodovka mi trošičku začíná dřít, ale to už je tím stářím. Mám 1.8i a jede opravdu svižně i když ta spotřeba by mohla být nižší. Když jedu tak jak se má jezdit, tak si bere v průměru 8-9l/100km a když na to trochu šlápnu, tak si vezme o dost víc. Za ten požitek z jízdy to ale fakt stojí.

Když to shrnu všechno, tak to je opravdu parádní auto.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Mazda 323

Vložit komentář

astina

s recenzi souhlasim, navic na pekne auto. Skvely podvozek, vyborny motor... vzhled...bud se lidem libi, nebo nelibi.. nic mezi ti neni. Ja patrim mezi ty ,kterym se libi. Na sve datum vzniku fantasticke auto. Mozna bych jen komfort hodnotil trosku strizliveji. Prece jen je to spise sportacek. S tim souvisi mozna az prilis uzke sedacky. A co se tyce mrkacek- mazat a starat se. V zime obcas nezajizdeji a praskaj mechanismy. Znamemu dokonce odletela plechova cast onoho svetla. Pokud je auto celne bourano, svetla mohou svitit a vyjizdet nesoumerne... Jinak ale skvely auto...

16.09.2007 | 16:47:01 | diego Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Mazda 323