Recenze Mazda 626 GLX
“Výborné auto za rozumnou cenu.”

Autor recenze: wolfikcz (43 let),
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1994 Typ motoru:2.0 Stav km při koupi:190 km Stav km nyní:210 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 roky Průměrná spotřeba: 6.5-10 l/100 km Vloženo: 23. 3. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.0

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

6
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

5
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Fiat Croma Nissan

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Mimo běžné údržby, nemělo auto žádné problémy. Jediné co mně vadilo bylo velmi mírné rozkmitání brzdových kotoučů při intenzivním brždění. Musím ale dodat, že po výměně brzdových destiček za kvalitní tento problém přestal. Při koupi auta jsem měnil zadní tlumiče, protože z nich vytekl olej.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Mazda 626 je auto na delší jízdy. Má velmi pohodlné přední i zadní sedačky, v kterých jsem necítil únavu ani za dlouhé hodiny. Jen na zadních sedačkách musíte mít nohy natažené dopředu, neboť pod sedákama je nádrž a není možné nohy skrčit.

Nikdy se nestala závada na elektroinstalaci ani na žádném jiném zařízení. Lehce korodoval spodek auta, ale to spravil nástřik rezistinu. Zadní lemy mají také náchylnost ke korozi. Jízdní vlastnosti jsou slušné. Vzhled auta je podle mého líbivější než jeho nástupce.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Mazda 626

Vložit komentář