Recenze Mazda MX-5 Miata
“Kdo si chce splnit sen o kabrioletu pro toho jde o skvělou volbu.”

Autor recenze: Mac (31 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1994 Typ motoru:1,8 Stav km při koupi:98 000 km Stav km nyní:100 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 6 měsíců Průměrná spotřeba: 8,5-10 l/100 km Vloženo: 29. 2. 2008

Hodnocení inzerátu: 4 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.4

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Favorit

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Auto jsem koupil na konci léta nicméně jsem s ním docela jezdil i přez zimu. Vyměnil jsem stabilizační tyčky a udělal jsem rozvody jinak nic . jo ještě olej. No jen trochu zlobí okénko u spolujezdce ale přičítám to špatnému kontaktu nebo podobné drobnosti která je snadno odstranitelná.

Zdá se že plně dostojí své pověsti auta s nízkou poruchovostí a vysokou spolehlivostí při stáří vozu je to myslím dobrá koupě jo a ty opravy o kterých jsem psal stáli asi 10000 i s prací známého opraváře olej jsem měl asi za 500 ze známosti .


Hodnocení a zkušenosti s autem

Autíčko je naprosto kouzelné téměř okamžitě si vás získá svými jízdnímy vlastnostmi řazení je krátké a přesné ,řízení je rovněš skvěké auto perfektně reaguje na sebemenší pohyb volantu podvozek je tvrdý ale to se dá u takového auta očekávat.

Jedete li se staženou střechou tak nemáte potřebu hnát to vysokou rychlostí právě naopak užíváte si pohodovou jízdu a vnímáte okolní krajinu vůni lesa trávy ...je úžasné jak s autem srostete máte pocit že je to kamarád se kterým se dlouho dobře znáte.

Z vlastní zkušenosti vím, že auto si velmi snadno podmaní i své okolí několikrát si ho lidé fotily je to prostě srdcová záležitost.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 4


Komentáře uživatelů k recenzi Mazda MX-5

Vložit komentář

manual pdf

Ahoj, gratuluji ke koupi naprosto super auta:)
Miatu jsem koupil přítelkyni ale stejně s ní jezdim porad ja. Ale ono to bylo jasne uz pred koupí...Kdybych si koupil další auto, tak by mi to už asi neprošlo, ale když jsem ho koupil pro mladou, tak je to OK;)
Měl bych zajem o ten manuálek v pdf, bylo by mozně.
Wlken: měl bych zájem o ten manuálek...bylo by možné jej poslat na mail?

11.04.2008 | 10:31:38 | Mishak924 Reagovat

miata

Pro Dina: asi nejlepší stránky o Miatě jsou ty americké-www.miata.net-jsou tam návody na odstranění snad všeho co tě s autem může potkat,najeď do sekce garage..jinak kdybys měl zájem,mám servisní manuál v .pdf,kde je úplně všechno,měnil jsem podle něho spodní rameno na přední nápravě,kliku dveří a podobné věci a naprosto v pohodě
Pro Mac: pokud tě zlobí stahování okna,je to možná jenom tím že jsou nenamazané drážky v kterých to okno běhá-jízdou bez střechy a se staženýma oknama do té drážky co je u trojůhelníkového okénka nafouká prach,nalepí se na vazelínu a dokonale zatuhne-mě se okýnka v půlce zasekly a nechtěly se pohnout-stačí sundat čalounění a důkladně promazat tu vodící drážku a taky kolejnice a ten lanovod-musí se ale použít nějaká silikonová vazelína,nejlépe s teflonem a okna běhají jak nové.-) jinak na www.miata.net je o tomto problémů asi pět článků

05.03.2008 | 11:11:39 | wlken Reagovat

RE: miata

Dobrý den, mám prosbu je možné mi zaslat manuál na MX 5 ? diky moc, případná úhrada obratem. M.Plecháč, Veltrusy 462,277 46,tel 602435600

20.12.2012 | 19:58:31 | plechac@mero.cz  | 88.102.123.* Reagovat

MX5 MIATA

Pozdravujem Vás a pripájam sa do rodinky Miata. Tak ako píšete. Chcel som si pôvodne kúpiť motorku BMW 1150 ,zavolal som známej do Nemecka nech mi ju vyhladá a dá vedieť. Za týždeň volala "príď mám pe teba niečo" a tak som prišiel. Sadli sme do auta a išli sme cca 100 km pred jednou väčšou garážou. Po krátkej debate s maitelom otvorili dvere na garáži a tam asi 6 aut a motorka žiadna. Mal som sa tam porozhliadnuť. Vzadu v garáži stálo malčké autíčko,keď som ho zbadal mimivolne som po ňom prešiel rukou, okamžite som povedal "ototo autíčko bereme" Odpoveď znela "ja som vedela že ty nechceš motorku ale takéto niečo" A bolo po motorke. Teraz tam mám doma Miatu a problém ako sa o ňu starať. Rád prííjmem každú radu. Ďakujem.

03.03.2008 | 14:25:12 | Dino Reagovat