Recenze Mitsubishi Colt GLXi
“Jak prohlásil jeden moudrý pán: nesnažte se být za každou cenu chytřejší než inženýři z Mitsubishi a budete spokojeni.”

Autor recenze: miška (30 let),
Olomoucký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1992 Typ motoru:1.6, 16V Stav km při koupi:52 000 km Stav km nyní:156 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 10 let Průměrná spotřeba: cca 7-8 l/100 km Vloženo: 26. 8. 2010

Hodnocení inzerátu: 3 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.0

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Po deseti letech jsem měnila brzdové destičky z důvodu opotřebování, jinak žádnou poruchu nemělo. Stačila běžná údržba, auto jezdí spolehlivě, nikdy neselhalo.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Koupila jsem si ho jako své první auto a upřímně můžu říct, že to byl jeden z nejlepších kupů v mém životě. Jezdí se v něm perfektně a i když už má své roky, není to znát. Zatímco všichni okolo opravují i novější auta, já jsem na svého Coltíka nemuse téměř chytnout. Starám se o něj jak nejlépe umím a jak mi to finance dovolí a on mi to svou spolehlivostí bohatě vrací. A když se někdy takhle v neděli nudím, sednu za volant a vyrazím do ulic. Nesnažím se trhat rychlostní rekordy, jezdím pianko podle pravidel, jezdím pro radost z jízdy.
Někteří z vás si tu ztěžovali na málo místa pro pasažéry vzadu, na malý kufr a nato, jak to nejede, když je v autě víc lidí.
Chlapy, proberte se! Tohle auto není určené pro dlouhodobé přepravování více osob a pro převážení velkých nákladů. NENÍ to rodinné auto a proto NEMUSÍ mít vzadu hodně místa a NEMUSÍ mít velký kufr. Jestli nevyhovuje vašim potřebám, tak si kupte něco většího. Ten Colt nemůže za to, že si nedokáže vybrat to, co potřebuje, to je vaše neschopnost, ne jeho. Vyčítat malému autu, že je malé, to je jako vyčítat cukru, že je sladký.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 3


Komentáře uživatelů k recenzi Mitsubishi Colt

Vložit komentář

anonym

jo to sice joale to je taky vsechno ale jinak mi tato recenze prijde nesmyslna......pani rada jen tak jezdi,auto si nemuze samo vybirat jak pojede a cukru nemuzem vycitat ze je sladky..proste v te recenzi neni nic co by mne zaujalo...

30.08.2010 | 20:12:05 | fenix Reagovat

Autorka má naprostou pravdu, pro rodiny na dovolenou jsou jiná auta, např. kolíňata, vid' Stando!:-)

30.08.2010 | 17:18:40 |  Reagovat

Svoro

Čo sa Ti na tej recenzií nepáči, je krátka ale aspoň tam nie sú nezmysli štýlu "mám Peugeot 107 ale vo vnútri je vlastne veľký ako 607 a mal by byť vlastne vo vyššej strednej triede", myslené ironicky, lebo blbostí tu človek vidí dosť. Proste pekne napísala, že je to autíčko bezporuchové a vhodné tak pre ženu do mesta.

30.08.2010 | 08:06:02 |  Reagovat

radeji no coment

jezisi co to tady zenska melete za kraviny....pisete to jak pribeh ze zivota...jeden nesmysl vetsi nez druhej..to je zase recenze no hruza...to by mneli smazat hlavne ze ted vim ze tohle auto si nemuze samo vybrat hodne mista..jezisi to sou kraviny..no coment..

29.08.2010 | 20:16:45 | fenix Reagovat