Recenze Mitsubishi Colt
“Kvalitní a spolehlivý vůz.”

Autor recenze: rafik (20 let),
Liberecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1996 Typ motoru:1.6 66KW/90k Stav km při koupi:89 023 km Stav km nyní:92 755 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 měsíc Průměrná spotřeba: 6,8 l/100 km Vloženo: 15. 2. 2009

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.0

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Felicia

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Jediná závada co se my zatím stala byla ta, že při 90 000km se porouchaly indukční zapalovací cívky, v tom případě odešli samozřejmě i svíčky, které měli poškozené popraskané izolační části (porcelán), cívky měli z oxidované kontakty. k porušení došlo neodborným mytím motoru a jeho prostoru, je to sice sporné, ale z 90% je to příčina poruchy a cívky nejsou levná záležitost, ale ca na Mitsubishi není že??


Hodnocení a zkušenosti s autem

Zvlastní zkušenosti jakož to automechanik chci upozornit majitele vozů, aby při mytí motoru a prostoru motoru dbaly vysoké opatrnosti a hlavně důkladného vysušení všech náchylných elektrosoučástí motoru jako jsou čidla, snímače dobíjení a další elektrosoučásti motoru. Doporučuji nestartovat auto minimálně 1 hodinu až 2 hodiny po umytí, protože jinak dochází k poškození ne k okamžitému, ale k následnému. Fakt je důležité dbát na tyto fakta, které jsou pro tyto typy vozů velice důležité. Jinak není problém s mytím. Doporučují jednou za rok věnovat plnou péči této části vozu. A dodatečně z důvodu poruchy cívek doporučuji jedině svíčky značky NGK ! Jinak jsem se značkou Mitsubishi velice spokojený a doporučuji každému. Je to malé, lehké a sportovní žihadýlko! At žije firma Mitsubishi sláva!

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Mitsubishi Colt

Vložit komentář

dobrý kup za dobrý peníz

Mám od října 2010 tohoto Colta r.v. podzim/zima 1996 a po výměně náplní a filtrů jezdí spolehlivě. Stačí jen poctivě měnit dle předepsaného harmonogramu výrobce. Koncem roku (po výměně rozvodů) přispěji také recenzí. Najel jsem zatím jen 5 tkm, najeto má 157 tkm. V zimě si vezme 8l/100km a v létě 7l/100km na popojíždění, na dálce mě překvapil a trasu sever Čech - Brno a zpět si vzal po státovce (ne dálnici) příjemných 5.2 l/100km. Úžasný starty v kruté zimě po delších odstávkách s 8 let starou baterkou - to nemá chybu. Rychle topí.

29.06.2011 | 11:57:27 | Varhostak Reagovat