Recenze Mitsubishi Colt 1,1 5dv.
“Můžu ho doporučit všem do města a na cesty meziměsto, ale na delší cesty to není to pravé, výkon na dálnici nestačí.”

Autor recenze: kasik (20 let),
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2005 Typ motoru:1,1 12V Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:22 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 5,5 l/100 km Vloženo: 28. 12. 2007

Hodnocení inzerátu: 3 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.2

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: favorit felicie Twingo

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Krom výměny žárovek nic vážného, jen se špatně zavírala schránka u spolujezdce.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Je to velmi dynamický vůz, na 1,1 má vysoký výkon- 55kW. Dá se s ním jezdit za 4,8 - když člověk jede tak 80 km/h a nešlape po brzdě ani po plynu, ale běžnou jízdou po Ostravě kolem 6,3 l.

Co se týče podvozku - je spíše sportovněji naladěný, docela tvrdý a dobře sedí v zatáčkách, ikdyž je colt poměrně vysoký. Když jsem si vybíral auto, objel jsem snad všechny autosalóny a nikde mi nenabídli takový motor a výbavu za tu cenu (v roce 2005 za 300.000,- autorádio, PP, el. okna, ABS, 4x AB,....) a můžu toto auto každému doporučit.

Vevnitř je hodně prostorný. I dospělí vzadu mají dostatek místa na cokoliv... Viditelnost v noci (myslím tím světla), jsou výborně vyřešeny, osvětluje téměř lineárně celou vozovku. Osobně používám modré žárovky, které dávají příjemné studené světlo- výborné do sněhu. A jako obrysovky bílé LEDky (hezky se v těch velkých kapkách vyjímají).

Pro dva lidi s dětmi je to super auto, pokud se nechystáte na 14 denní dovolenou autem (ten kufr je přecejen zmenšený na úkor prostoru na zadních sedadlech). K předním sedadlům mám 1 pochvalu- obě sedadla se dají sklopit dopředu, což umožňuje naložení delšího nákladu, ale nedají se sklopit dozadu, což občas může vadit při nuceném nocování v autě.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 3


Komentáře uživatelů k recenzi Mitsubishi Colt

Vložit komentář