Recenze Renault Espace 1991 pak 2000
“Za málo peněz velmi mnoho muziky !”

Autor recenze: SANY (43 let),
Olomoucký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1991 Typ motoru:2.2i - 2.0 16V Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:0 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 4 roky Průměrná spotřeba: 9 l/100 km Vloženo: 11. 4. 2008

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.6

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

5
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Renault

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

V podstatě na pár drobností, jako je vypadený vodič z konektoru, tak žádný. Pouze vrchní vrstva metalizovaného laku se olupovala.

Ještě jsem musel zakoupit novou střední část výfukového potrubí. Jinak jsem za celou dobu, kdy mi toto vozidlo sloužilo neměl žádné poruchy, které by mi tento vůz znechutily.

Jen bych chtěl podotknout, že v mrazivém zimním počasí se ve voze ozývaly různé drnčivé zvuky, ale to zřejmě bylo zapřičiněno laminátovou karoserií.

Nevím, zda se toto projevovalo i u jiných vozů této značky. Na závěr toto. Za malé peníze si myslím , že to je velké povezení ve velkém autě.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Zakoupil jsem ESPACE 1991. Vyměnil jsem olej, olejový filtr, vzduchový filr, obul nové pneumatiky a potom jenom doplňoval benzín. Čtyři roky bezproblémově sloužil. Poté jsem se rozhodnul svůj autopark zlehka omladit.

A znovu zvítězil Renault ESPACE, ale typová řada 3, která se mi zdá z celé série ESPACů vzhledově nejdokonalejší. Také mnohé vylepšení je na tomto voze oproti typu 1 znát. Například otevíratelné okno na pátých dveřích, odkládací prostory pod předními sedáky, elektrická okna na všech dveřích, samozřejmě kromě pátých.

Posuvné zadní sedačky po kolejnicích, audiosystém s CD značky PIONEER, no a taky šestnáctiventilový motor.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Espace

Vložit komentář
 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Renault Espace