Recenze Renault Espace RENAULT ESPACE II
“Zlatá střední cesta.”

Autor recenze: Petr (41 let),
Středočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1992 Typ motoru:2.2i benzín Stav km při koupi:174 000 km Stav km nyní:235 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 5 let Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 10 l/100 km Vloženo: 28. 1. 2011

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.8

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Favorit

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Zdravím Vás, se svým vozem jsem celkem spokojen v létě spotřeba 8-9l v zimě kolem 12l. V první fázi vyměněny všechny díly přední nápravy tlumiče ,čepy ,stabilizárory.V druhé fázi komplet brzdy a ložiska v kolech ,pak přišel na řadu výfuk ,od středního dílu až nakonec.To byla investice po koupi vozu asi cca 30000Kč.Celkem normální u starého vozu stím jsem počítal.Něco bylo potřeba v dílně ,něco svépomocí.Jinak celkem pohodlný prostorný vůz pro rodinu na dovolenou uplně ideální.Motor je ve velmi dobré kondici se spojkou i převodovkou na svůj věk.Olej nežere dobře startuje i v zimě.Ojetého ho vlastním 5 rok.Bez koroze ,vše pozink nebo laminát. Nevím, až dojezdí co jiného v ojetinách koupit.Nic už se solidního za rozumný peníz a jednoduchou údržbu nenabízí nevím do čeho dalšího jít? Espace III mě už moc neláká je dost ošizená karoserie dost už rezne spodek haubna kolem znaku.Měl jsem ho půjčeného 2.0i 8v benzín.Moczbytečné elektroniky s poruchama.Poraď te co dalšího pořídit . Díky PETR.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Zkušenosti s vozem hodnotím jako velmi dobré.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Espace

Vložit komentář

Co po Espace |II ?

jednoho dne po 6 ti letech co jsem spokojeně jezdil právě dvojkou v LPG 2.2i jsem si řekl to samé co ty...a jelikož za rozumnou cenu není na trhu nic co by vyvážilo to co nabízí Espace I. a II. skončil jsem, právě u E III v Grand provdedení a jedině v 2.0 8V ... a snad budu stejně spokojený jako s II.

23.02.2011 | 21:23:26 | Espejsek Reagovat

RE: Co po Espace |II ?

Zdravím Tě Espejsku tak jak šlape III Espace? Vyplatí se do II Espace udělat novou elektriku?Když je jinak OK. Napiš.

18.01.2012 | 21:43:32 | Petr  | 82.100.31.* Reagovat

Hledám někoho, kdo rozumí těmto vozům a dokázal by dát dohromady elektriku ESPACE II 1992

Zdravím Vás všechny zde na recenzi.Jelikož mám rád svůj vůz do ,kterého jsem vložil hodně času a nemalé peníze za opravy mám už celkem závady mechanické opraveny a nechci se ho zbavovat. Hledám někoho zkušeného na tento model vozu RENAULT ESPACE II 1992 ,kdo by dokázal udělat novou elektiku na autě.Zlobí mi třeba ukazatel teploty motoru,když zařadím rychlost a přidám plyn, tak mi ručička teploty klesne na nůlu ,když dám nohu z plynu vyleze zase zpět tam co má být při ohřátém motoru.Nevím co stím.Elektrika v autě by potřebovala renovaci.Jsem z Benešova u Prahy hledám fandu těchto vozů napiš.Díky za odpověď Petr.

18.01.2012 | 22:43:09 | Petr  | 82.100.31.* Reagovat