Recenze BMW 525 TDs
“Kvalitní vůz za skvelou cenu.”

Autor recenze: Mirw (27 let),
Pardubický kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1993 Typ motoru:2,5 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:0 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 5 let Průměrná spotřeba: 8 l/100 km Vloženo: 9. 10. 2007

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.6

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Opel Omega

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Tak 70 tis po koupi výměna vstřikovacího čerpadla.

Časem repase alternátoru.

Jednou prasknul kliňák,ale to bylamoje chyba, protože jsem se vykašlal na jeho výměnu!!!


Hodnocení a zkušenosti s autem

Super auto, pohodlné, nejpohodlnější :-), i v sedanu velice prostorné. Dobrá spotřeba dá se i za 6/100.Velice dobré na delší trasy,ve městě dobře řiditelné, ale lenivější.Zatu cenu top auto, vyrovná se bezproblému o 10 let mladším vozům jiných značek (Skoda, ...).

Náhon na zadek mi vyhovuje,nemam ani v zimě onic větší problem nez auta s předním náhonem,základ pořádné pneu. Uvnitř velice tiché, všechny ovládací prvky poruce. Perfektní dílenské zpracování,nic nevrže, nebouchá, neskřípe. Je důležité měnit pravidelně olej a tankovat kvalitní palivo.

Na tento model (E34) spousty dílů k sehnání jak nové tak použité. Jak original tak druhovyroba. Nejsem vysazeny na BMW, ale mam třetí a každé bylo pohodlnější než jiné značky. No poznáte očem mluvim až okusite. Kdo okusí, už nechce jinak :-) a pokud chce jinak, tak to není z důvodu nepohodlnosti nebo špatných jízdních vlastností.

Spíš z důvodu předsudků o spotřebe ( BMW? To musí hrozně žrát), drahých náhradních dílech a poruchovosti. Treba Mondeo 1.8i rv.94 sedan, žralo možná vic,ale kvalita jizdy neporovnatelne menší. To je asi vse.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi BMW 525

Vložit komentář

E34 TDS dobrej stařík

Mám e34 15 let. koupil jsem ji bohuzel v česku a když autobazáristi viděli mladýho troubu, zaradovali se a odchytli mě do svých sítí, bylo skvělí odjíždět s pocitem že odboríci mi prodali 5 let starý bmw 524td který je skoro lepší než noví, jasně byla to velká chyba a mít tenkrát internet tak ojetý bmw jedině z německa. Mám garáž, auta mě baví a tak jsem opravil to co jiní zníčily,před pár lety jsem náhodně privez nabouraný e34 tds r.v.95 a prendal jsem z něj motor atd. prostě 2.4td byl slabej a tds je vývojově jinde.Tenhle kus od pana skopčáka je fakt O.K. (Pro mladý je lepší benzinák.)

29.04.2010 | 17:25:55 |  Reagovat