Recenze Fiat Brava 1,2 16V 80
“Celková spokojnosť.”

Autor recenze: matve (26 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1999 Typ motoru:1,2 16v Stav km při koupi:60 000 km Stav km nyní:100 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 6 l/100 km Vloženo: 5. 1. 2006

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.8

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Favorit

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Zatial nič vážne okrem výmeny výfuka, brzdových platničiek a zadny stierač nejako prestal fungovať.

No najviac ma však mrzia kľučky jednoducho sa rozpadli. Neviete či pasujú z marei chcel by som už lakované.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Bravu som kupoval lebo sa mi páči, má velmi pekný dizajn motor je asi najlepší z ponuky a aj jazdné vlastnosti sú v pohode.Spotreba je ok okolo 6 l a aj pri ťažšej nohe to nie je nic hrozne.

Presiel som na nom taliansko za tri dni dostalo zabrat 160 - 170 po dialnici v pohode.
Takze u mna spokojnosť.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Brava

Vložit komentář

Kliky samozřejmě pasují i z Marejky. Ja třeba konkrétně mám blízko vrakáč Fiat a kamarád chtěl zjistit jestli by nebyly k mání tak za ty pěkné plastové co se už nikdy nerozpadnou chtěli 400kč za kus.

05.08.2007 | 10:17:13 |  Reagovat

Fiat Brava je supr

Jsme naprosto spokojení, ročně s ní najezdíme cca 30 000 km, zatím bez vážnějších poruch, také pouze běžná údržba (výměna oleje, filtrů, 1x výměna části výfuku, svíček). Spotřeba, průměr do 8l/100km. Můžeme srovnávat s Citroenem Picasso, Škodou Fábií, Hyundaiem Accent a staršími modely dalších vozů Fiat, Ford, Škoda, Peugeot a VolksWagen, ale v případě Bravy (a i jiných typů fiatů - Uno, Panda) si při tomto srovnání nemáme na co stěžovat (v servisech nestojíme, převodovka drží, motoricky naprosto v pohodě). Občas padají otáčky, když je více teplo, ale to by neměla být taky žádné větší závada (asi krokovací motorek), navíc při výměně startovacích kablíků tento problém na nějakou dobu ustal. Máme přímo od výrobce instalován plyn (BRC) a s tím je taktéž spokojenost. Jsme druhými majiteli, Bravu máme již 5 let (dovoz od 1. majitelů z Itálie) a při běžné péči a údržbě je vše OK. Akorát servisní síť je nanic, navíc při drobných problémech, kdy šlo o banalitu, nám zde byli schopni navykládat takové bajky, že to nemá cenu ani rozepisovat. Naštěstí se vždy vše úspěšně dořešilo.

Prostě Fiat je Fiat, ať si každý říká co chce. Faktem je, že u každého vozu různých tov. značek se může trefit na nepovedence, ale nejméně často se nám to stalo právě u Fiatů.

05.08.2007 | 09:44:15 | TADA Reagovat