Recenze Fiat Brava SX
“Nemám žádné negativa. ”

Autor recenze: Koptil Volokov (21 let),
Plzeňský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1996 Typ motoru:1.6 16v Stav km při koupi:117 000 km Stav km nyní:128 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 7,5 l/100 km Vloženo: 26. 1. 2008

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.0

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Favorit

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Nazdárek, porucha je taková že při ohřátém motoru začne prosvěcovat kontrolka oleje. Nechali jsme změřit tlak mazání a na volnoběh půl atmosféry, při zvýšených otáčkách je tlak dobrý.

V servisu nám bylo řečeno že motor zadřít nemůžem, přece jen když budete mít stejný problém nechte si zkontolovat olejové čerpadlo zdali dává dostatečný tlak. Když máte motor ohřátý olej zřídne tím se vám zmenší tlak oleje a čerpadlo pokud je v háji vám olej nedotlačí až na vačky a může se přidřít v kluzných ložiskách.

Jesti víte že máte čerpadlo OK a stejně se vám kontrolka rozsvítí víte že je motor připravenej na pořádnou dávku benzínu a můžete mu naložit až do 6800 otáček ovšem pokud máte OK rozvody.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Dobrý auto za dobrý peníze všichni na mě koupil si si Fiata jo ale mam ho už rok nalítáno přez 128000 km a žádný problém jasně že chce koupit par nových věcí ale který auto starý 12 let nic nepotřebuje to by musel být výstavní kousek do muzea ale na to má to moje auto ještě čas.

Myslím že i jízdní vlastnosti budou lepší širším pneu, loni jsem odjezdil na 165/65/14 letos mám připraveno 195/55/15 uvidíme co to stím provede

Ferrari Inspiration Alls Teile

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Brava

Vložit komentář