Recenze Fiat Brava 1,9D
“Slušnej průměr.”

Autor recenze: watty (46 let),
Karlovarský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1996 Typ motoru:1900/diesel Stav km při koupi:85 000 km Stav km nyní:122 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 roky Palivo: Diesel Průměrná spotřeba: 6 l/100 km Vloženo: 28. 8. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.2

Spolehlivost

7
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

5
 

Náhradní díly

4
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Ford Fiesta 1,6 D

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ne

Závady a opravy na autě

Občas škube motor.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Vlastní toto auto již tři roky a za tu dobu jsem vyměnil termostat, kliky na dveřích, výfuk, čepy na zadních ramenech. Celkem se dá říct, že to není o nic horší auto než ty ostatní. Je pravda, že tam to turbo chybí, je trochu línější, ale jestli nechcete závodit, tak to stačí. Při předjíždění si musím dávat velký pozor na auta v protisměru, protože přeci jenom potřebuje víc času, což mě taky občas štve.

Ale já auto používám k cestě do práce a na chatu. Dálky s tím moc nejezdím. Spotřeba je kolem 6L/100km. Jediné čeho se nemohu zbavit je občasné zaškubání motoru. Jako kdyby měl málo nafty. Všechny filtry jsem vyměnil, palivovou soustavu vyčistil, ale nepomohlo to. Dodnes si s tím nevím rady. Ani ve značkovém servisu na to nepřišli. Nenadávám na něj, ale příště bych si koupil auto s výkonějším motorem, ale jen proto abych mohl beze strachu předjíždět.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Brava

Vložit komentář