Recenze Fiat Brava
“Super auto, šel bych do něj zas a znovu!”

Autor recenze: Samtron (23 let),
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1998 Typ motoru:1,8 16V Stav km při koupi:54 872 km Stav km nyní:82 032 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 25. 10. 2006

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.4

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Felicia

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Auto nemělo žádnou vážnější poruchu už když jsem ho kupoval. Najel jsem s ním okolo 30 000 km a stále se žádná porucha většího rázu nevyskytla. Když tedy nepočítám lehce rozhozenou symetrii. Ale to je tím, jak parkuju na obrubníkách.

S tím je vlastně spojená snad jediná chyba na tomto autě, a to, že má celkem nízko položený podvozek, takže "vymetu" každou díru až na ochranný kryt. Prostě ho nemůže vlastnit řidič, kterému je jedno kudy jede, musí se trochu sledovat silnice :)


Hodnocení a zkušenosti s autem

Moje prvotní kritérium při výběru auta je vzhled. Protože zvenku nikdo nevidí, jak auto jede, ale jak vypadá, tak když chci, aby mě trochu reprezentovalo, musí vypadat. A tohle auto rozhodně vypadá velmi slušně. Jak elegantně, tak i sportovně. Paráda! Po nasednutí do sedaček, pohodlných pro všechny pasažéry, se objeví okolo vás dostatečně velký prostor i na dlouhé nohy a cesty.

Mám auto v plné výbavě, takže ani v tomto ohledu si nemůžu stěžovat. Všechno funguje jak má. Co se týče zavazadlového prostoru, tak když nebude chtít čtyřčlenná rodina jet tímto autem na 2 měsíce k moři s pěti taškama jídla, tak je velmi dostačující.

A jízdní vlastnosti - díky nízkému podvozku dobře sedí v zatáčkách, jak už to u starších Fiatů bývá, plasty jsou někdy slyšet, ale když dám "volume doprava" je po problému. Pro někoho se jako problém může zdát velmi citlivý volant, ale jde o zvyk. Motorově naprosto bez problémů! Jelikož mám celkem silný motor, je auto velmi živé a když chci aby jelo, prostě šlápnu na pedál vpravo a těch 200 je tam skoro hned. Ovšem při takové rychlosti je znát, že je auto trochu lehčí a začíná po silnici lítat.

Vřele doporučuju každé věkové skupině!

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Brava

Vložit komentář