Recenze Fiat Marea HLX
“SUPER AUTO! Neváhejte děte do něj.”

Autor recenze: Choze (40 let),
Karlovarský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1997 Typ motoru:1.8 16V Stav km při koupi:80 000 km Stav km nyní:107 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 8 l/100 km Vloženo: 17. 12. 2006

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.8

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

6
 

Náhradní díly

6
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Fiat Tipo

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Auto je výborné snad až na takové drobnosti jako prorezlí výfuk ale ten sem nahradil značkovím dvoupláťákem,vady na kráse jako drobné oksidování železa pod lakem na držáku zpětného zrcátka poté se lak začal odlupovat ale stačil šmirgl papír šroubováky a sprej a tento problém byl vyřešen.

Také mě štve že palivoměr si kolikrát dělá co se mu zachce najednou ručička palivoměru spadne dolů k písmenu E někdy mám pocit že je to dělaný schválně kuli kšeftu s palivem kdyby ste mi mohl někdo poradit co stím tak mi prosím poraďte co stím docela mě to s...


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto je výborné je tiché a spolehlivé má hezký dizain a je pohodlné hustý je také repro,rádio má grady výborně startuje za studena zatím ještě se mi nestalo že by nechtělo startovat.

Samozřejmě se to neobešlo bez výměny rozvodového řemene a jeho klatek. Ale vyblité jsou ramena a řídící čepi ty se musí měnit každý 2-3 roky na našich silnicích se totiž vyblijou snabno ale od poslední výměny něják drží také se mi líbý tužší podvozek ale naopak kryt motoru je prokletě nízko už je pěkně odřnej jinak bych tomuto vozu udělil známku 1- jo ještě z větrání jde hnusnej smrad a ještě horší je to při zapnutí klimatizace ale tento problém se dá snadno odstranit nějákou dezinfekcí.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Marea

Vložit komentář

Ty jsi Tatar?

Auto možná ok, ale autor úplné hovado, které nezná ani vyjmenovaná slova, shoda přísudku s podmětem je u něj možná "náký žrádlo"... Prostě úplný analfabet. Blboune, když neumíš psát, nechej si to aspoň zkontrolovat, zmetku.

02.11.2007 | 00:32:07 | kokori Reagovat