Recenze Fiat Marea
“Těžko bych koupil lépe.”

Autor recenze: Adyn ,
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1999 Typ motoru:1.6 benzin Stav km při koupi:27 000 km Stav km nyní:101 000 km Způsob řazení:manuál Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 7 - 13 l/100 km Vloženo: 30. 10. 2003

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.7

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

0
 

Provozní náklady

0
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Fiat Punto

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Zásadní problémy vůbec žádné.

Z těch drobných: občas se při nastartování zapne vyhřívání zadního okna. Pokazil se zámek od kufru - oprava vlastními silami - stačilo zastrčit tyčku do táhla od západky.

Jinak se mi zdá, že celkem brzo odešel výfuk - vydržel jenom 4 zimy.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Mareu jsem koupil jako zabavený leasing cca 1,5 roku starou s 27tkm za cca 60% ceny nového auta, tedy za cenu nové holé Fábie s 1,4MPI.
S autem jsem moc spokojen. Je maximálně spolehlivé se solidní spotřebou a jízdní dynamikou. Podvozek narozdíl od Bravy je nastaven více do pohodlna, což mi vyhovuje. Moc se mi líbí automatické rozsvěcování světel při nastartování, zabudované rádio a automatická klimatizace.
Vyhovuje mi svou velikostí a 430 l zavazadlovým prostorem. Měl jsem původně ze sedanu strach, protože v předchozím puntu jsem odvezl cokoliv, ale moje obavy se nepotvrdily. Pračku v něm pravda nepřevezu, ale postel 140x200 včetně matrace ano:-).
Na Fiatech si velmi cením příznivých cen servisů a náhradních dílů (zatím jsem moc nevyužil) O tom, že moje druhé auto bude zase Fiat rozhodly zejména maximálně dobré zkušenosti se s mojím autorizovaným servisem Fiat u předchozího Punta.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Marea

Vložit komentář

kde

nevíte náhodou na jakých strankach se prodavaji ty zabavene vozy z leasingu???kdyby ste mi to poslal na mail byl bych vam vdecny

26.04.2007 | 15:01:01 | marshal Reagovat