Recenze Fiat Uno 1,3d
“Na fiata super.”

Autor recenze: standa (33 let),
Pardubický kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1985 Typ motoru:1,3d Stav km při koupi:267 000 km Stav km nyní:294 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 4,5 l/100 km Vloženo: 25. 12. 2007

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.6

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

7
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Citroën bx1,6 trs

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Ne.


Hodnocení a zkušenosti s autem

No na ty najeté kylometry je super.Koroze spodku,ale jinak karoserie jinak perfektní.Každý říká takovej prcek,ale mě stačí.Auto mam od známého a on ho kupoval v tuzexu jako nové a za celou dobu by závady spočítal na prstech jedné ruky.Málo které auto by vydrželo tyto kylometry jako uno 1,3D.

Je fakt ,že dnes už dosluhuje a asi nekam dál bych si asi netroufl i když sním najezdím měsíčně tak1000km a taky bez poruchy tak je to přece stale jen jak se říká okolo komína.V nejbliší době mě čeká oprava brzd no jen destičky,výměna oleje.No a interier no na tu dobu a třídu vozu si myslím hezký až na plasty palubové desky ty skrátka nevydrží klimatické podmínky a praskají hlavně před spolujezdcem v uložném prostoru,dál bych měl takový další záporný názor k zadnímu stěrači velká a hlavně rychlá koroze a nefunkčnost zadních ostřikovačů.

Jinak jsem přesvědčen,že když se každý stávající majitel a nebo kdo jsi ho hodlá pořídit o něj bude dobře starat a hlavně se kněmu bude chovat jako ke starouškovi tak ono ho toto auto dostane i svoji na fiatka skvělou spolehlivostí.Třeba nakonec jen to,že já ho taky nikdy nechtěl,ale dneska bych neměnil a věřte vim očem mluvím.Tak zatím na zhledanou třeba někde na srazu našich miláčků.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Uno

Vložit komentář

Obdivuhodné, asi muselo být celou dobu garážované, jinak to není možné, měl jsem taky uno r.v.87, ale rezlo před očima ,hlavně zevnitř. Jinak přeju ještě hodně km ,hlavně bez nehody, protože bourat v tom ,by jistě nebylo nic příjemného.

30.12.2007 | 19:00:10 | martas Reagovat