Recenze Ford Mondeo 2.0 tdci ghia
“Dobrá volba!”

Autor recenze: miňa (27 let),
Pardubický kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2001 Typ motoru:2.0 tdci Stav km při koupi:154 000 km Stav km nyní:178 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 4. 2. 2008

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.6

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Opel Omega

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Poruchy zatím žádné nebyly.Měnil jsem pouze oba xenony.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Mondeo je veliké auto jako dělané na dlouhé cesty.Motor Tdci 130k má velmi pěkný zátah,ale je zde patrný turboefekt víc než je zdrávo.Spotřeba se pohybuje někde okolo 7l/100km(nejezdím zrovna jako ponocnej).

Já bych u tohoto auta trochu kritizoval počet odkládacích schránek v interiéru a trošku plastový interiér(hlavně výplně dveří).Nehezká je také odlupující se vrstva na vnitřním madle dveří,ale je to prý bolest většiny těchto aut.Jinak jsem spokojen a můžu jedině doporučit.Pozor ale na čerpadlo Delphi.Při kopupi doporučuji názor někoho,kdo tomu rozumí.Oprava je potom drahá:-(.

Teď něco málo k jízdním vlastnostem.Jako letní pneu používám 18/225.Na rovné a hladké silnici je to naprosto v pohodě,auto sedí parádně,ale neštěstí jsou příčné nerovnosti a vyjeté koleje.

Na zimákách 16/205 je to uplně o něčem jiném.Doporučuji i jako letní i když efekt osmnáctek je parádní.Zavazadelník=Macocha.Jeho zpracování by mohlo být lepší.Ve srovnání s Omegou,která je konstrukčně o pár let starší zamrzí odfláknuté zpracování prostor pro povinnou výbavu a nářadí.

JInak pohodlí a posaz za volantem je vinikající a v autě se budete cítit jako doma.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Ford Mondeo

Vložit komentář
 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Ford Mondeo