Auto recenze Ford - rozcestník pro recenze Ford

Nejčtenější auto recenze

8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 60744x
9,8Ford Focus (2002) Ford Focus (2002) autor: Festr Přečteno: 42308x
8,6Ford Mustang (2005) Ford Mustang (2005) autor: Jiří Přečteno: 38606x
6,0Ford Mondeo (2004) Ford Mondeo (2004) autor: Petr Přečteno: 38460x
7,8Ford S-Max (2008) Ford S-Max (2008) autor: Juraj Přečteno: 34216x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Re:

Dobrý den.
Já měl vždy s fordy problém s odhlučněním,,,řeším to i teď. Máte někdo podobnou zkušenost? Přemýšlím totiž jaký materiál vybrat viz https://www.2din.cz/odhlucneni-auta/
Máte nějaké doporučení?

01.09.2020 | 10:32:23 | fannda | Recenze: Ford Focus TDci (80kw) (2006)

RE: Neví co mluví

naprosto s tebou souhlasím. Mám connect 2004. Poctivej traktor,6 roků s ním jezdím přes léto na čistej olej, s trochou nafty. Motor jak švýcary. Jsem absoluto spokojen. Olej měním po cca 7000km.

25.08.2020 | 17:38:15 |  | Recenze: Ford Transit 1,9 Duratorq (2004)

ja mam 2006 v6 4L ale ten diferencial mi nesedi mam problem na sterku uz vycouvat jak je lehka prdel,to ze zam je esp to mi moc nepomaha...jinak jsem s pokojeny i presto ze uz jsem si na ten automat zvykl.no a technicky veci ze vodesel katik pravej to nechapu pri koupy musel byt nacatej plastova skrinka na termostat motoru hruza a takovi hrani sis tim no :-)

08.08.2020 | 20:16:52 | libor | Recenze: Ford Mustang 4.0L SOHC 12V V6 (2005)

RE: Diesel Ford = nejdrive studovat a pak koupit

seš blbej? Jaký vybírat, jaký netankovat? jde o recenzi na nové vozidlo. Pána je mi tedy opravdu líto, takovej pech nepřeji nikomu (kromě Jirky a Luboše) :-))

23.05.2020 | 19:21:04 |  | Recenze: Ford Mondeo (2009)

Diesel Ford = nejdrive studovat a pak koupit

Dle recenzi si je treba samo Ford vybirat.Ne kupovat na prni dobrou.A taky se o to poradne starat.Netankovat na kazdy pastusce za 23kc za litr nafty.

23.05.2020 | 18:49:59 | Tonys | Recenze: Ford Mondeo (2009)

RE: V8 nebo V6

Áááá promluvil inženýr Všechnoznám. Ví sice hovno, v životě to neměl, ale udělá ti naprosto přesný odborný odhad. On totiž ví úplně všechno, a co neví, to si vymyslí. Král pitomců.

01.05.2020 | 08:52:01 |  | Recenze: Ford Mustang 4.0L SOHC 12V V6 (2005)

RE: spotřeba mustang GT 4,6L

Tak Mustang 4,6GT průměrná spotřeba 15,7l,
chvíli jezdím po městě a už to leze dlouhodobě přes 16l. Vše asi záleží na stylu jízdy, ale pod 12l se nedostaneš ani ze SRN do ČR kadla do 120km/h.

30.04.2020 | 23:55:04 | Lubamek570 | Recenze: Ford Mustang 4.0L SOHC 12V V6 (2005)

Stejný problém VW GOLF PLUS 1.4

Máme naprosto stejný problém, jen na VW. Jakmile jej člověk nechá stát na sluníčku, napodruhé, napotřetí.

09.04.2020 | 19:42:45 | miraoves | Recenze: Ford Fusion 1,4 16Vduratec (2008)

RE: nesmrtelný motor

a ty se tetelíš - bohnice, kroměříš nebo opava?

22.03.2020 | 13:08:40 | štastný | Recenze: Ford Transit 2,5 D (1991)

RE: nesmrtelný motor

proč? seš analfabet a neumíš číst? znáš jiné auto co najede dvě mega a nejezdí pořád po dílnách, mění jen olej , obložení, rozvody a má spotřebu pod 5litrů?

22.03.2020 | 13:05:24 | profesionál | Recenze: Ford Transit 2,5 D (1991)