Recenze Ford Mondeo
“Skvělý vůz za vynikající cenu”

Autor recenze: Devill14 (21 let),
Ústecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1995 Typ motoru:1.8 16V Stav km při koupi:210 000 km Stav km nyní:252 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 4 roky Průměrná spotřeba: 9 l/100 km Vloženo: 31. 1. 2011

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.8

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Pomineme-li běžné opravy, které jsou v 99% u všech aut stejné, tak asi největší investice byla do těsnění hlavy motoru a čepy u kol.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto jsem kupoval jako třetí majitel. Předtím ho měl nějaký podnikatel a následně můj strýc, který mi ho po několika letech prodal. Mondeo jsem dostal ve stejné době, kdy jsem "vyfasoval" řidičský průkaz. Lepší auto na začátek jsem asi ani dostat nemohl. Bude to čtvrtý rok, co auto užívám a jsem zatím moc spokojený. Na autě příliš nenajezdím, jelikož ho využívám především do školy, takže nejčastější trasy jsou po městě. Jízdní vlastnosti jsou dobré, náhradní díly levné (lze sehnat velmi dobře z vrakoviště) , místa pro řidiče až až, vzadu nevím, neseděl jsem tam ještě. Za ty peníze opravdu vynikající vůz. Možná nevýhoda je ta, že auto je celkově sportovnější, tudíž neni problém, že občas škrtnu o spodek auta, takže si musím dávat veliký pozor přes co jedu.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Ford Mondeo

Vložit komentář