Recenze Ford Mondeo kombi
“Spolehlivý dobrák.”

Autor recenze: Petr (45 let),
Ústecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2000 Typ motoru:18/16v zetec Stav km při koupi:129 000 km Stav km nyní:155 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 roky Průměrná spotřeba: 8-9 l/100 km Vloženo: 19. 2. 2008

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.4

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: vw caddy,vectra,golf4

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Jedinou závadou byly propálené kabely ke svíčkám. Pokud se jedná o drobné technické poruchy, tak jen to, co by se za nehet vešlo.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Tento vůz jsem koupil jako ojetý a tak jsem počítal, že bude potřeba nějaká ta oprava udělat. Tento vůz jsem dovezl ze zahraničí po dlouhém rozhodování. Nevybral jsem špatně, protože takového dělníka, který je maximálně spolehlivý a přitom elegantní a navíc prostorově dokonalý na svou třídu. Co se týká provozních nákladů a ceny náhradních dílů je to v naprostém klidu.

Díly se pohybují ve velice dobrých cenových relacich. Jízdní vlastnosti jsou super a spotřeba jen taková , jakou má řidič těžkou nohu. Maximální spokojenost i cena. Co se týče komfortu ve voze, je pro mne maximálně vzhovující. Chalupářské pohodlné auto, které je ne cestách díky svým dobrým jízdním vlastnostem oporou nejen pro řidiče, ale i pro ostatní cestující. Pokud se jedná o spolehlivost nemám nic, čím bych tento vůz něčím pohaněl.

Pro potřeby naší rodiny je naprosto vyhovující, protože díky nákladovému prostoru se mi do auta vejdou nejen tašky, ale i náš Labrador, který má rád své pohodlí. Navíc díky těmto zkušenostem jsem doporučil tento shodný vůz i svému synovi. Takže v rodině budou dva stejné vozy, protože jeho bezpečnostní prvky jsou pro jeho velice důležité a já chci, aby to nebylo auto jako z alobalu.

Takže o MONDEU jen to nejlepší.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Ford Mondeo

Vložit komentář