Recenze Ford Mondeo kombi
“velice příjemné, prostorné a pohodlné auto se sportovním nádechem”

Autor recenze: Mara (33 let),
Jihočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2004 Typ motoru:2,0 Tdci Stav km při koupi:120 000 km Stav km nyní:195 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 roky Průměrná spotřeba: 7,2 l/100 km Vloženo: 27. 12. 2009

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.2

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Focus

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Rez na několika místech


Hodnocení a zkušenosti s autem

Čtu zde několik námitek na velmi nízkou spotřebu tohoto vozu. Musím uznat, že toto auto mám již 3 roky a se spotřebou jsem velice spokojen. Nejvíce mě však překvapila na německé dálnici, kde jsem měl průměrnou rychlost cca 180 km/hod (prakticky pořád na rychlostním stupni 6) a po 500 km byla mnou naměřená (nemám palubní počítač a poze jsem dotankoval) 5,2 l. V čechách se díky "kvalitním silnicím" v kombinované jízdě se sportovnější jízdou nedostanu pod 7 l. pouze mohu dodat, že velice hodně záleží na kvalitě nafty (snad jen benzina ani schell už není to co býval) pokud mohu tankuji nejvíce v Rakousku.
Jediné co mohu vytknout tomuto autu je kvalita laku potvrzuji rez v lemu spodní části dveří pouze jedny zadní dveře a pak hrany lemu blatníku (každý rok po zimně opravuji)

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Ford Mondeo

Vložit komentář