Recenze Ford Mondeo 2.0 tdci turnier combi
“za málo peněz hodně muziky”

Autor recenze: bubák (35 let),
Středočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2006 Typ motoru:2.0 ccm Stav km při koupi:162 000 km Stav km nyní:179 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 6,5 l/100 km Vloženo: 23. 5. 2011

Hodnocení inzerátu: 5 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.6

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Felicia

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Mondeo jsme si nechali přivést ze SRN a auto netáhlo v nízských otáčkách, diagnostika odhalila vadu egr ventilu, po jeho výměně již bez problémů.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Na Mondeo nedáme dopustit, předčilo naše očekávání.Sháněli jsme auto, které bude prostorné, spolehlivé, úsporné, za přijatelnou cenu a v Mondeu jsme to přesně našli.Je to dobrá volba v poměru cena a kvalita.Máme ho rok, najeli jsme s ním cca 17tis. a naše poznatky jsou, že je to spolehlivé auto, velice prostorné (je až k nevíře, co všechno odveze), spotřeba se pohybuje kolem 6,5litru nafty, máme verzi 90kW (115k).Rozhodovali jsme se mezi Passatem a Mondeem a jsme rádi, že jsme vzali Mondeo.Sice to není trak pěkné auto, ale pro toho kdo rád cestuje,jezdí na výlety, či pakuje venku na parkovišti, ideální volba, mít Passata tak už ho dávno nemáme, či pořád řešíme nějaké poškození od zlodějů.Mondea si nikdo ani nevšimne.Kdo však očekává od auta požitek z jízdy a rád jezdí sportovně, to se u tohoto auta nedočká.Mondeo v tomto motoru, je spíše línější na akceleraci, vhodnější na delší cesty.Ve městě spíše trpí a vezme si i více nafty.Ideální vůz pro rodinu s dětmi.Doporučuji.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 5


Komentáře uživatelů k recenzi Ford Mondeo

Vložit komentář