Recenze Peugeot 306 XR
“Perfektní vůz.”

Autor recenze: Mar9k (22 let),
Středočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1998 Typ motoru:1.6 benzín Stav km při koupi:90 000 km Stav km nyní:97 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 13 měsíců Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 8 l/100 km Vloženo: 14. 4. 2007

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.0

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda 136 Rapid

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Po nákupu vozu jsem nechal vyměnit kapaliny, rozvodový řemen, svíčky. Po roce používání výměna předních kotoučů a destiček. Měsíc poté mě postihla první závada, odešla rozdělovací lišta.

Od té doby vůz šlape jako hodinky:-).


Hodnocení a zkušenosti s autem

Při nákupu jsem hledal pětidvéřový hatchback, který už bude po faceliftu, protože se mi tato verze velmi líbí. Místa na předních sedačkách je dost a ani spolujezdci na zadních sedačkách si nikdy na nedostatek místa nestěžovaly. Zavazadlový prostor je dostačující, i když je jeho podlaha celkem nízká.

Vůz je vybaven ABS, 4 airbagy, manuální klimatizací, senzorem deště, el. předními okny a zrcátky, výškově stavitelným volantem a sedadlem řidiče, autorádiem s ovládáním pod volantem.

Motor je 1,6 benzín. Výkon motoru je dostačující na náš bodový systém až dost. Spotřeba se pohybuje mezi 7,7-8,2l což jsou při mojí trochu živější jízdě dobré hodnoty.
Podvozek je velmi dobrý, auto drží krásně stopu a přitom je i dostatečně komfortní.

Jsem s vozem velmi spokojen, jediné co mi možná trošku vadí jsou vrzající plasty, ale nikdy nejni nic úplně dokonalé. Pro toho kdo přemýšlí o koupy, neváhejte;-) 306 je výborný vůz, který bych neměnil.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Peugeot 306

Vložit komentář

Jasne

No onoho casu, este ja stale mam tu moznost pracovat v Slovak Telekome. Mozem potvrdit danu verzi komentaru, co bol predomnou.
Preto som sa aj rozhodol dane auto kupit. Mam cerveneho sedana s tym istym motorem, 1.4 len model po faceliftu a maximalni spokojenost.

12.09.2008 | 17:42:32 |  Reagovat

nezmar

onoho času som mal tu česť by zamestnancom Slovak telecom,kde som bol ako technik na doprave,firma vo velkom nakupila tieto vozidla s motormi 1,4,mali sme ich v správe asi 30 ks a boli super,prakticky bez zavad,len spotrebáky ako brzdy,sviečky,filtre,potom výfuky,neskôr trochu korozia,ale vôbec ich nešetrili,striedali sa na nich pakoši inžinieri jak na bežiacom pase,no važne uvažujem,ze si to asi kupim jazdené,dosť vela vydržia,u nas ich fakt nešetrili.Samozrejme sme ich pravidelne servisovali v Peugeote,odpredavali sa a ludia sa o nich pomali bili

14.04.2007 | 19:22:55 | jozo Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Peugeot 306