Recenze Renault R21 sedan
“Slušný auto za dobrou cenu.”

Autor recenze: Richard (24 let),
Liberecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1991 Typ motoru:1,8i GTS Stav km při koupi:131 000 km Stav km nyní:136 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 8 měsíců Průměrná spotřeba: 7,5 l/100 km Vloženo: 2. 12. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.0

Spolehlivost

7
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda 105 s

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Hned po koupi sem nechal měnit rozv. řemen, kl.řemen, filtry+náplně-prostě to co se má... Navíc k tomu přibyly přední ložiska, který se udělaly rovnou včetně všech čepú a prachovek a zadní díl tlumiče výfuku o čemž sem ale věděl už při koupi. Navíc se pak musely vyměnit přední tlumiče po tom co pravý přestal chodit a zasekával se ve stlačený poloze a zadní brzdový válečky protože začaly trochu prosakovat. Pak už jen maličkosti jako oprava dírky v prahu,atd.

Teď mě eště čekaj přední brzdy(kotouče i destičky), utěsnit střešní okno kterým dost teče, zprovoznit man. ovládání zpětných zrcátek a event. výměna vzpěry víka kufru, která nedrží jen pokud auto stojí do kopce.

A jako poslední věc mě začalo zlobit benz. čerpadlo, který doufám nebudu muset dávat nový protože je to prej palba...


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto sem koupil od známýho ségry za 25tis. v dubnu 2006. Vzhled mě docela zaujal ale hlavně že je to velký a prostorný auto, akorát kdybych tenkrát věděl že v kombiku se dělá i 7-mi místný a dá se sehnat i 4x4 tak se vykašlu na sedana. Jinak svezení supr díky měkčímu podvozku, hodně místu pro řidiče i spolujezdce, celkově pohodlný.

Výbava malá-žádný airbag atd. ale pro mě je nadbytečný i el. stahování předních oken. Výkon motoru 66kw je akorát ale brzdy(než ty přední udělám) moc nestačej. Jinak auto se řídí moc pěkně, spolehlivě vždy nastartuju a spotřebou se vejdu do 7,5l.

Asi jediný co se mi nelíbí jsou púvodní 13-ky kola, který mi připadaly fakt malý na tohle auto, tak tam teď jsou alepoň 14-ky.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Renault R21

Vložit komentář