Recenze Renault Safrane rn
“Auto super, ale ty opravy a ND hnus.”

Autor recenze: křovák ,
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1992 Typ motoru:2,2 +LPG Stav km při koupi:125 000 km Stav km nyní:175 000 km Způsob řazení:manuál Palivo: LPG (plyn) Průměrná spotřeba: 10,5 LPG l/100 km Vloženo: 23. 1. 2005

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 4.3

Spolehlivost

2
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

0
 

Provozní náklady

0
 

Náhradní díly

2
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Lancia Dedra

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ne

Závady a opravy na autě

Během 50 000 km za dva roky jsem měnil startér, uhlíky v něm 2x, vodní čerpadlo, ložisko LP kola, 4x brzd. obložení, 4x tlumiče, LPG nádrž a směšovač, čepy, výfuk zadní a střední díl, tyčka řízení od volantu, kosti řízení, ruční brzdu.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Teď už jsem přesvědčen, že když jsem auto kupoval určitě nemělo najeto 125 000, ikdyž bylo jako nové z venku i zevnitř, protože tolik toho měnit po tak málo km je divné.

ND se shání velice špatně, na vrakovištích je jich málo nebo špatných a nové jsou pěkně předraženy, na tyčku řízení kterou jsem na vrakovišti nesehnal, jsem čekal 3 měsíce a nakonec z Francie poslali stejně jinou, potom jsem čekal už jen dva.

Auto je to ale jistě jednou z nejpohodlnějších v kterých jsem jel. Teď když už jsem toho tolik vyměnil tak mě snad čeká klid, ale už tomu ani nevěřím, protože to je pořád dokola. Měl jsem už Prelude, Dedru, Renault 25, starší i nový model, ale ani jedno z nich mě nestálo takovej balík za opravy jako toto.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Safrane

Vložit komentář

re

Tyčka řízení se dá sehnat docela levně z druhovýroby. Nechápu proč takovou věc kupovat na vrakovišti?? Jinak dodací lhůza je ihned, protože je to shodné s Lagunou

29.09.2005 | 13:35:52 | Mirek Reagovat