Recenze Renault Thalia Expression
“Senza auto za senza cenu.”

Autor recenze: honzapm ,
Plzeňský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2003 Typ motoru:1,5 turbodiesel Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:39 000 km Způsob řazení:manuál Palivo: Diesel Průměrná spotřeba: 5,7 l/100 km Vloženo: 5. 1. 2005

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.7

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

0
 

Provozní náklady

0
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda 105

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Když nepočítám rozbité zadní okénko ve dveřích a prasklou mlhovku od zbloudil poletujícího kamínku, tak zhola nic.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Tohle auto má vynikající poměr cena/užitná hodnota. Místo vepředu naprosto OK, místo vzadu by mohlo být lepší, ale je fakt, že měřím 194 cm a za sebe jsem si taky sedl. Kufr je s 510 litry naprostá bomba. Snad jedinou výhradu bych měl k tomu, že centrálně se dá auto zamknout jedině přes klíček. Pokud ho zamykáte zámkem ve dveřích, musíte každé dveře zamknout zvlášť (např. když se vám baterka v klíčku vybije). Jinak naprosto good auto za tuhle cenu.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Thalia

Vložit komentář

Re:

Spominas tu Hyundai. Tiež som nad ním uvažoval - podobná cena a lepšia výbava.
ALE.
Ale 3-valcovým motorom proste neverím a radšej oželiem hatchback ako dobrý motor. Má síce slabý výkon, ale stále je tu možnosť chiptuningu - až 30% nárast výkonu!

20.10.2005 | 13:19:07 | rasto Reagovat

Hodnocení autora recenze je naprosto zavádějící....Každý, kdo přesedlá ze Shade 105 se musí v jakémkoliv novém autě cítit jako v ráji. Kdo zažil jiné nové auto,je Thalie jako zlý sen....Jízdní vlastnosti, komfort-to Renault u tohoto modelu příliš nezohlednil....Hrůza. Na úkor nesmyslně velkého kufru si člověk na zadních sedačkách připadá jako sardinka. Nad hlavou místa velice mnoho, pokud ovšem měříte 160 cm. Pokud měříte více, tak bacha na lokáče, protože byste mohli mít vzadu střešní okno . Kufr je velký, ale přístup sedan...pokud budete převážet něco většího, a tím nemyslím třeba ledničku, dáte do něj akorát tašky s nákupem....Co se týče ceny, tak jsem měl tu možnost porovnávat ceny dieselů....No žeby Thalie byla extrémně levná, tak to skutečně není s ohledem na vybavenost (viz. Hyundai)...Toť mé postřehy. Nechtěl jsem reagovat, ale musel jsem...Plně souhlasím s přispěvatelem dattlem 009.

04.05.2005 | 10:38:19 | odpůrce Reagovat

Kéž by turbodiesel. V tomto autu jsem jel a je to takový dieselový bzučák...Cena se mi tak bombastická nezdá, malý prostor na zadních sedačkách, jak nad hlavou tak v kolenech. Pokud si někdo sedne dopředu, tak dosadu si může sednout akorát Meresjev. Špatně sedí v zatáčkách, obrovská odpověď na boční vítr (clio s hemeroidem). Nechci být kritikem, ale tohle auto by se mělo pohybovat tak o 100 tisíc níže. Měl jsem co do činění s 350 tisícovou verzí a holobyt je proti tomu zařízený

26.04.2005 | 11:36:55 | dattel Reagovat