Autorecenze Seat Alhambra 1.9 TDI 88kw - Příjemné rodinné auto s úsporným a silným motorem. - hodnocení, spolehlivost, silné a slabé stránky, závady, zkušenosti, komentáře - recenze Seat Alhambra
 
 

Recenze Seat Alhambra Exclusive
“Příjemné rodinné auto s úsporným a silným motorem.”

Autor recenze: Honza (29 let),
Pardubický kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1998 Typ motoru:1.9 TDI 88kw Stav km při koupi:179 000 km Stav km nyní:183 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 měsíce Průměrná spotřeba: 5,5 l/100 km Vloženo: 1. 8. 2007

Hodnocení inzerátu: 14 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.0

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

1
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda 120 (1982) Forman(1993)

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Zámek pravých zadních dveří, občas bliká displej klimatizace.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Zatím mám najeto 4000 km, tudíž bych si netroufal příliš hodnotit spolehlivost, ale zatím se nevyskytl ani náznak problému. Pouze za teplého počasí nefunguje centrální zámek na zadních pravých dveřích - pokud na ně svítí slunce, asi nějáký kontakt. Občas bliká displej klimatizace, takže chystám celkovou kontrolu klimatizace. V autě je climatronic.

Pohodlné auto, samozřejmě. Výbava značná, vlastně vše se ovládá elektricky i okýnka v zavazadlovém prostoru. Pro rodinné ježdění je to dobré, odpadá starost se zavíráním ručně.

Výhodou je, že všechny sedačky jsou samostatné, v autě jich je až 7. Přední sedačky jdou otočit do protisměru a tak vznikne příjemný obývák - můžete třeba při zastávce snadno nakrmit děti na zadních sedačkách :-)

Spotřeba motoru TDI 81 kw se při rodinném ježdení pohybuje kolem 5,5 litru na 100 km. Na dálnici při 130 km/h trošku nad 6 litrů, meziměsto 80-90 km/h pod 5 litrů. Při rychlosti 130 km/h má ještě TDI dost síly, ale já víc nejezdím :-)

Startuje perfektně. Jediný další dieslový motor, který znám, je 1.9 D (tuším) z Citroenu Berlingo a cosi z dodávky Ford Transit, tudíž si netroufám moc hodnotit, ale s TDI se jezdí velice příjemně, s velkou rezervou na výkonu, bez otřesných černých exhalací, jaké lze za diesly někdy vidět.

Zadní prostrední sedačka nemá tříbodový pás, což je nepříjemné, když tam vozíte děti (montoval se myslím až od roku 2003, vedený z úchytu ve střeše), ale alespoň je tam pás samonavíjecí, což usnadňuje manipulaci.

Auto je kupované z Německa, kde bylo v provozu od r.1999 a nejelo se na něm 179 000 km, auto je subjektivně velice zachovalé, ale cena byla vysoká - skoro 240 000 kč (koupeno v červnu 2007). Ovšem při srovnání za ceny Octávií TDI ze stejného roku to není zase tolik.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 14


Komentáře uživatelů k recenzi Seat Alhambra

Vložit komentář

výměna žárovky

ahoj klucí koupil jsem si alhambru 2001 1,9Tdi a mám takový problém,jak se mění žárovka v hlavním světle:-) a druhý problém je že na palubní desce je dispey a hrozně slabě svítí,přes den skoro vůbec.. co stím díky za odpověd´Petr

23.02.2013 | 10:41:56 | petr  | 77.104.240.* Reagovat

RE: výměna žárovky

Žárovka se mění takto: Zajedeš do nejbližšího servisu a řekneš přijímacímu technikovi. Prosím vyměnit žárovku hlavního světlometu. Jednoduché, geniální.

23.02.2013 | 12:49:05 |   | 89.102.162.* Reagovat

RE: výměna žárovky

Když máš ruky obě levý tak Ti asi nic jiného nezbude...

21.04.2015 | 12:04:59 | fanda  | 194.213.39.* Reagovat

RE: výměna žárovky

Na blbou otázku blbá odpověď. Ovšem když jsi nechápavý, reaguješ...

21.04.2015 | 15:00:31 |   | 89.102.162.* Reagovat

Stěrače

Kontakty dorazů stěračů - v opravě. Klimatizace někde utíká, zatím je tam barvivo, tak pak zjistíme, kde to je.

11.08.2011 | 09:32:24 | Honza  | 212.158.143.* Reagovat

Blbnula klimatizace - rele + větrák. Hm.

13.05.2011 | 13:32:48 | Honza Reagovat

tlak

Prasklá tlaková hadička k řídící jednotce - motor pak dostával špatné informace o požadovaném tlaku. Zhruba řečeno. Výměna s prací =3200,- A už ta mrcha nehulí.

05.05.2011 | 15:41:44 | Honza Reagovat

kouř, skoro 270 000km

Auto je v servisu, začalo docela dost kouřit, tak jsem se zastyděl a šup do opravny, dám vědět co to bylo :-)

03.05.2011 | 15:58:01 | Honza Reagovat

Dalších =500,- za opravu klimatizace - odešlo nějaké relé, takže za práci a nějáký drátky.

07.04.2011 | 08:34:21 | Honza Reagovat

kilometry

Momentalne je na nem najeto necelych 270 000 km, takze na tomto konkretnim aute je to skoro 100 000, ktere jsem najel ja osobně. Je nutno konstatovat, ze uz je to proste stare auto, nicmene pres vsechny problemy si zachovava pomerne slusny komfort (to si na ni cenim asi nejvic). Navic porad je dost lidi, kteri kupuji ojeta auta s najezdem kolem 200 - 250 -300 tis (na tachometru je tech obligatnich 179 000 :-)).

01.04.2011 | 11:53:04 | Honza Reagovat

Hodnotit auto, koupené s tachometrovými 180000 km, mi přijde o ničem.

01.04.2011 | 11:06:18 | Itall Reagovat

hadičky

Minulý týden: výměna hadice někde u mezichladiče=1000,-
Tento týden: výměna (prodřené) hadice (hliník+guma) u klimatizace (nechladila): hadice =1500,-, náplň = 700, práce = 500, tradáááááááá

01.04.2011 | 10:08:42 | Honza Reagovat

Technická prohlídka: výměna brzdových kotoučů(2000) a destiček vzadu(1000), výměna těsnění na stabilizátorech (500), oprava uchycení žhavičů, jedna žárovka technická a emise(2400 včetně, no, vy víte-čeho), celkem bratru za =6700,- z toho za práci cca =800,- . Blbne pravý brzdič ruční brzdy (stará písnička), ale stojí 5000 takže nebudeme jezdit do hor :-D

24.02.2011 | 19:47:30 | Honza Reagovat

Má ji a šlape. Má nyní najeto něco kolem 130 000 km. Pokud vím, tak na něm nikdy neměl poruchu - jednou neodjel kvuli baterii a ted mel tu zamrzlou naftu. Jinak 4motiona Ti doporucuji. Ta motorizace co ma svagr je 1,9 85 kw, mozna si pri seslapnuti plynu trochu sazí, ale zase je spolehlivá. Spotreba je kolem 7-8 litru, ale dost mestskeho provozu. K tomu autu nelze mnoho rict, prijde mi jen, ze ta nova generace Sharana/Alhambry (tj.od roku 2001) uz neni tak pohodlna jako gen.1. Ale zase je blizsi "novemu" pojeti aut VW, takze preciznost interieru je vetsi nez u 1.gen., odhlucneni atd. a taky lip svítí :-)

23.02.2011 | 21:29:17 | Honza Reagovat

Matej SK

Dakujem! Honza aj ostatný ste super! Uvažujem o kupe VW sharan alebo Alhambre 4x4 2006 a novšie.Tolko recenzie o alhambre som nikde nenasiel ako tu aj ked mi to dalo zabrat asi tak na 1hod. čitania Honza poprosim ta napis cosi o švagrovej mašine či ju ešte má a ako šlape. vopred dakujem.Matej

20.02.2011 | 00:40:09 |  Reagovat

Nafta Globus Černý most

Tak to byla nafta! (Radek měl pravdu) Takže bacha na Globus na Černým mostě - švagrovy jejich nafta tento víkend zamrzla (při -8 maximálně!!!) v Sharanovi. Moje problémy jsou popsané tady. Totální rachocení vetilů u Caravelly - taky nafta Globus! A to ta rádoby "prémiová". Vyřešeno až Verva Dieslem nebo (u švagra) Shelláckým dieslem. Pokud máte zkušenosti, sem s nimi s ČM dejte vědět inspekci.

09.12.2010 | 09:01:03 | Honza Reagovat

Zkus vyměnit filtr, v těch mrazech v němu může být voda z našich kvalitních PHM.

04.12.2010 | 16:34:43 | Radek Reagovat

mrcha náladová

Tak už zase jezdí normálně. Vcera vecer -10 a v pohode, dnes ráno v -15 bez problému. Tak já nevim, potvora.

04.12.2010 | 15:45:50 | Honza Reagovat

Prej možná žhavení.

03.12.2010 | 15:18:43 | Honza Reagovat

sypač

jo je to super stroj, dnes rano chrochtala az dochrochtala, radsi jsem jel druhym autem :-( tak v pondeli do servisu

03.12.2010 | 10:50:38 | Honza Reagovat

Čoveče, jak tak koukám, tak do toho docela sypeš.

02.12.2010 | 19:27:37 | Radek Reagovat

Spínač světel

Doslova vyhořelo zapínání světel. Nový knoflík stojí přes 2000,- Vřešeno montáží automatického zapínání světel =1200,- i s prací. Znovu jsem s auto-elektrikářem řešil tachometr. Ceník mile překvapil: budík stojí =10 000,-. Vyřeším to v blízké době koupí navigace, která rychlost ukazuje taky a stojí =2000,-

02.12.2010 | 18:20:58 | Honza Reagovat

Předvstřik

Výměna tyčky stabilizátoru + seřízení předvstřiku (špatně to startovalo po zahřátí) = 1700,-

16.11.2010 | 09:32:08 | Honza Reagovat

chladič

tak jo, =5600,- , vč.prohlídky po 15000, takže olej, filtry atd..., chladi¨č něco přes 2tis

12.10.2010 | 20:29:48 | Honza Reagovat

Chladic

262000 km a BUM! ruplej chladic! voda kapala - takze vymena, pak napisu cenu. Voda se ztracela cca 0,25 litru za tyden, takze zadna "katastrofa", proste to kapalo. Kdyz klesne hladina chladici kapaliny pod uroven nadrzky, zacne svitit svetylko u ukazatele teploty na palubce :-D

12.10.2010 | 10:36:14 | Honza Reagovat

Alhambra

Jinak auto teď mělo znovu měněné hadičky přepadů nafty (měnili se před 3 lety), nevzpomenu si teď kolik jsem za to dal, ale mám dojem že do 1000,- kč. Parkrát se ozvala spojka, zase dala pokoj, klasika, už před 3 rokama sem si říkal, že bych ji měl vyměnit. Jinak auto šlape bez problémů.

26.09.2010 | 09:04:31 | Honza Reagovat

benzin x nafta

Pokud bys to teď kupoval, tak pozor na ceny. Mě za moji Alhambru nabízeli v ESA 30 000,- kč (!!!), v jiném bazaru mi za ní nabízeli 60 000,- (ovšem pokud bych vzal jejich auto, tj.protiúčet) a přitom (horšího) Galaxy prodávali sami za 110 000!!!! Nevím jaké jsou ceny teď (tohle bylo před půl rokem), ale bacha na ty kurvy bazarnický a kup jedině s ibrovskou opatrností a SMLOUVEJ cenu, mají na takovémto autě marži alespoň 20-30000 !!!! Benzín vs. nafta, to je těžký, jáosobně už bych nafťák nekoupil, ale jiný člověk Ti řekne opak. Problematicke dily na TDI: hadičky /je jich tam spousta a jsou drahé/ - rozvody /všechny řemeny se časem ochodí a jsou šíleně drahý, stejně tak všechny kladky a řemenice, děs/ - spojka /motor 81 kw má dvouhmotový setrvačník, spojková sada pak stojí přes 20 tisíc/.

26.09.2010 | 09:00:55 | Honza Reagovat

RE: benzin x nafta

Mě na 1-OCT..81KW....spojka dvouhmot komplet--+olej+filtry---13 000 Kč i s prací...musíte mít slušného automechanika.Pepek

19.07.2018 | 11:45:08 | Pepa  | 89.176.22.* Reagovat

Díky za pěknou a pravidelně updatovanou recenzi. Uvažuji, že koupím podobně starou ojetinu, pokud se podaří najít něco v použitelném stavu. Asi raději dám přednost benzínu...

25.09.2010 | 15:36:03 | VP Reagovat

To Radek: Karosa

Nestraš... ještě to přivoláš.

09.05.2010 | 17:46:28 | Honza Reagovat

Kup si autobus C1.:-))

09.05.2010 | 15:43:53 | Radek Reagovat

KM

...a momentalne najeto 255000 km...

09.05.2010 | 13:27:38 | Honza Reagovat

Posledni zpravy

Musím to zaklepat, ale ted Alhambra par mesicu slape OK. Baterku jsem nakonec nemenil, stacilo ji dobit, holt v zime ji davalo zhaveni zabrat a taky jsem casteji jezdil 206kou, takze Alhambra vice stala. Co se tyka toho, co pise Karel, tak vahy vzduchu jsou pryc casto zdrojem problemu. Ja se s tim za ty 3 roky nesetkal. Převodovka mě udivuje. Neříkám, že řazení je po těch 11 letech a 250 000 km nějáká super přesnost (když pak sednu to tátova (nového) Golfa tak vidím ten rozdíl), ale je to OK. Spojka je tam stejná od roku 1999! Jo ta spotřeba potěší, stabilně jezdím za 5,5-6 litru na 100km...(na 215/60 pneu) Martinovi musim priznat - a je to asi prirozene - ze názor na toto auto jsem trochu zmenil. Nejvetsí zlom byl v okamziku, kdy odeslo relé a auto SKONCILO. Kdyby se mi to stalo s rodinkou na palubě, tak nevim... druhé mínus za ty stěrače... to jsou celkem fatální problémy. Jinak brzy začnu psát novou recenzi, protože Alhambru vyměňujeme za něco většího - buď za C8/P807 nebo VW Caravelle. Sice jsem teď dost rozladěný z VW, ale na velikosti zalezi, tak uvidíme... ročník plánujeme tak 2002-2006, podle toho, co se naskytne.

09.05.2010 | 13:25:43 | Honza Reagovat

skvělé!

Chtěl bych poděkovat Honzovi, tohle je jedna z nejlepších recenzí co se dá najít a to především díky pravidelnému přidávání komentářů k historii auta. Fakt díky!! Jinak je hezký ten posun, ze začátku to bylo o tm co se vyměnilo-auto je fajn-až to dospělo ke slovnímu spojení "auto jede" :) Tak hlavně ať jezí dál, pokud možno bez závad! Dík

08.05.2010 | 22:22:32 | martin Reagovat

alhambra

Před čtyřmi měsícemi jsem si koupil Seat Alhambra 1.9 TDI, najeto poctivých 150 tis. Nejpre jsem si auto nemohl vynachválit, než přišla první závada. Při předjíždění auto najednou přestalo táhnou. Postačilo zastavit, vypnout motor a znovu nastartovat. Příčina - klapka štelující váhu vzduchu. Zatím postačilo vyčistit. Cena nové klapky údajně 6 tisíc. A teď to horší. Odešla převodovka. Přestalo fungovat přídavné topení ( bufík). U klimatizace praskla hliníková trubka. Auto mám čtyři měsíce a jenom samé investice. Spotřeba, jízdí vlastnosti super.

08.05.2010 | 21:46:54 | karel Reagovat

Baterie

No bezva a ted jeste baterie v pytli. To je zase rozpočet :-)

28.01.2010 | 12:16:42 | Honza Reagovat

řemenice

Řemenice volnoběžky alternatoru + vyměna 2 řemenů bratru za 4000,- Projevovalo se to vibracemi, vrčením a skřípáním (zejména) na volnoběh. Řemenice=2700,- ostatní za ty řemeny a za práci.

27.01.2010 | 09:18:31 | Honza Reagovat

TDI 85 kW Sharan

Tak švagr Sharana s timto motorem 1.9 TDI 85 kW, 6st manual, 4motiona. Zcela bezproblemove auto, myslim, ze jedinou poruchu na nem mel, kdyz mu cosi v elektrice vybilo baterii. Rocnik to je myslim 2006. Najeto ma pokud vim asi tak 80 000, mozna ted uz zase o neco vic, hodne z toho Prazsky provoz.

26.01.2010 | 12:14:14 | Honza Reagovat

TDI

Zdravím, mám Golf IV variant s TDI 85 kW, 6 rychlostí. Za tři roky najeto 35 000 km ( momentálně 177 000 km ), spotřeba v létě 6 l a v zimě 7 l. S motorem maximální spokojenost ( klepu na dřevo ) a s elektrikou sem tam drobnej problém. Do budoucna uvažuji o Sharanu s tímto motorem, tak snad se nezklamu. Děkuji Honzovi za rozsáhlou recenzi, těch je na netu ohledně "trojlístku" Alhambra, Galaxy, Sharan velice málo. Ještě jednou dík a mnoho šťastných km do budoucna.

26.01.2010 | 01:19:34 | Bobeš Reagovat

Jo jo, zlata 6ka na prevodovce...po dalnici na 5.stupen pri 130 kmh motor toci uz tak 3200 ot/min. Nic moc - hluk, spotreba...

13.01.2010 | 14:23:53 | Honza Reagovat

Almara 2002

Mám Alhambru 1,9 TDi 85 kW, najeto je cca 140 000 km a zatím kromě výměny oleje a brzdových destiček jsem na ní měnil jen rozvodový řemen. Teď mě čeká výměna tlumičů a trochu se ozývá čerpadlo servořízení. Jinak je vše bez závad. Spotřeba kolem 5 litrů přes léto a kolem 7 litrů v zimě. Ale to dělá bufík a jezdím dost rychle. Při cestě do Chorvatska (na 85 litrů nafty najeto cca 1300 km) jsem na dálnici v Německu vyzkoušel i 180 km/hod. Alhambra jela perfěktně, seděla na silnici a ani Vám nepřijde že jedete tak rychle. V ČR se musím hlídat. Nad 90 nebo 130 se dostanete velmi rýchle. I v sedmi lidech je auto na diesel docela živý. Motor pracuje kolem 2000 - 2500 otáček za sekundu, není třeba ho moc vytáčet i když to snese. Mám 6 rýchlostí. Zatím jsem velmi spokojen.

04.01.2010 | 14:48:27 |  Reagovat

Tachometr

Tachometr porad nejde, stale neresim :-) jinak krome vymeny oleje a vsech filtru po 15000km se udelala jeste klimatizace - cisteni a doplneni.

22.12.2009 | 09:44:18 | Honza Reagovat

249 000 km

Tak mame 249000 km a za sebou další servis. Občas zazlobí čidlo ABS. Jinak OK.

22.12.2009 | 09:41:23 | Honza Reagovat

jezdí to

Určitě bych si nestěžoval kdybych na tom najel dalších 200 000 :-) ale při současné ekonomické situaci to tak asi bude muset být - na novou Alhambru/Sharana nejsou jaksi fondy. Jinak ja bych tohle auto neměnil - ta praktičnost vyváží všechny neduhy a také bych se nebál toto auto doporučit - ovšem s nějákýma výhradama (ale u kterého auta by nebyly?).
Aktuálně najeto 239 000 a v pohode (bez tachometru :-)) apotřeba 6l/100, olej OK, auto jezdí :-))))

27.07.2009 | 11:22:59 | Honza Reagovat

žhavení

zdravím Vás,chtěl bych předem Všem poděkovat za tak výborné a praktické recenzi,hlavně autorům...já jsem také vlastníkem Seatu Alhambra a musím říci,že jsem s tím to vozem spokojený,auto už má najeto něco málo přez 400tis.km a neměl jsem s ním žádný závažný problém...mohu vřele doporučit zdraví Rostya

23.07.2009 | 18:49:41 | rostya Reagovat

Hadice-unik oleje

Kapka oleje denne pod motorem. V servisu zjistili, ze netesni jakasi hadicka na motoru. Nova hadice cca 1000,- práce cca 500,- Uz je to OK. Hlavne ze tesni motor :-)

02.07.2009 | 16:18:59 | Honza Reagovat

Dekuji

jsem rad ze to nekdo cte :-) treba se jeste i dnes najde nekdo kod by takhle stare auto kupoval :-))))

30.06.2009 | 14:27:26 | Honza Reagovat

to Honzo

Honzo musim zareagovat, moc sa mi paci ako sem priebezne pises a doplnas info o aute, len tak dalej, drzim palec a nech dobre sluzi, vela stastnych km

30.06.2009 | 09:24:27 | ixo Reagovat

tak mame 236 000 km

Takze dalsi servisni interval, vymena oleje, filtru atd. Auto ma najeto 236 000 km. Tachometr stale nefunguje, zatim to neresim, nejsou fondy :-) Syceni na turbu taky neresim, pri kontrole se nic nenaslo, ale asi tam nekde neco netesni. Ted ma za sebou cestu pres Rakouske Alpy a az na nizsi vykon (no zase jsme byli plne nalozeni, takze obcasne razeni na 4 do kopcu) si nemuzu na nic stezovat. Musi to zkratka jezdit :-) Problemy: syceni turba+nizsi vykon+vyssi kourivost, hlucnejsi prevodovka, stale nefunkcni tachometr, vyssi vibrace motoru na volnobeh (asi se hlasi spojka-setrvacnik). Pozitiva: Olej nezre, spotreba do 6 litru (pocitac ukazuje 5,6 dlouhodobe) a vse okolo OK, auto slouzi takze dobry.

29.06.2009 | 12:53:27 | Honza Reagovat

STK

STK+Emise hotovo, emise bez problemu, STK "lehke zavady" "vule v zaveseni kol" "netesnost motoru a prevodovky" Jinak OK, stalo me to 1900,- (P.S.Tachometr stale nefunguje)

05.03.2009 | 08:39:35 | Honza Reagovat

130 km/h

Musim se priznat, ze kolem 3500 otacek uz to auto moc jet nechce, prijde mi, ze dal uz by to byla hrozna krec jak pro mne, tak pro ni. Takze zatim jsem jel maximalku 150-160km/h a prislo mi, ze uz motor moc spokojeny neni...

03.03.2009 | 12:57:18 | Honza Reagovat

to Honza-autor

Nejezdis vic nez 130?Auto musis jednou za cas prohnat nebo zleniveje :D.Zni to mozna jako zart ale obcas se to musi prohnat.Ja sveho Passata pravidelne "vetram" (minimalne 140 ale nekdy i pres 220) a jede super :D.

24.02.2009 | 15:15:08 | jamieson Reagovat

poruchovost

Chtělo by to nějakou internetovou anketu. Já bych mohl vyprávět, ale s těma novýma autama by mě to také zajímalo.

16.02.2009 | 10:07:23 | Honza Reagovat

Po 200000 najetých kilometrech se může stát kdykoliv cokoliv. To bych tu ani neřešil. Horší (a zajímavější pro potenciálního kupce) jsou ty průšvihy se spolehlivostí nových nebo málo jetých aut.

13.02.2009 | 15:00:40 | Itall Reagovat

drama pokracuje

tak tachometr uz zase nefunguje! zase po par desitkach km krach! Myslim, ze za to muze ta hradecka dalnice :-(

13.02.2009 | 14:53:28 | Honza Reagovat

soucet

Za 20 měsíců užívání mě auto stálo na pravidelném servisu (vc.klimatizace/plneni-cisteni a 1xrozvodová sada) 35000 a na "poruchách" a "nehodách" 31000. Pořizovací cena 235 000.

13.02.2009 | 12:20:45 | Honza Reagovat

tachometr a tempomat

Tak uz funguje zase vse. Stalo me to dalsi 2 tisice. Tak ted doufam, ze servis nejaky cas neuvidim. No posledne jsem taky doufal...226500 km najeto...

13.02.2009 | 07:12:24 | Honza Reagovat

tacho v cudu znova

Takze rychlomer uz zase kleknul, asi tak po ujeti 100 km. Bezva.

30.01.2009 | 17:44:43 | Honza Reagovat

Geometrie-elektronika

Geometrie zmerena - prave predni kolo melo odklon a zaklon mimo toleranci, srovnano, ted je to OK (mereno na laseru). Rychlomer byl porouchany v palubce - opraveno. Jeste vycisteny zamek dveri ridice. A oprava tempomatu: zatim opraveno cidlo spojky a jeste se musi opravit spinac na volantu, je tam spatny kontakt. Geometrie=1900kc, oprava rychlomeru/zamku/cidla spojky=1600kc.Takze celkem 3500,-.Takze tento mesic - leden 2009 - uz me kara stala na opravach 5000,-. Samozrejme nepocitam nove zimaky za cca 4500,- i s praci.

30.01.2009 | 08:06:03 | Honza Reagovat

Galaxy

Kamarad ted resi spotrebu oleje - Galaxy TDIcko mu bere na 2000 km skoro vsechen olej. To mi prijde fakt hodne. Rocnik 1999, AFNko. Rekl bych ze uz to nebude v toleranci... me vydrzi jedna napln (tusim 3,5 litru oleje) na celych 15000 km mezi garanckama...

20.01.2009 | 12:34:43 | Honza Reagovat

a zase se neco deje

Tak jsem si jel po dalnici a najednou koukam ze jedu 160 a za chvilku koukam ze jedu 200 a on se mi rozbil rychlomer. Takze to jde pristi tyden k elektrikari. Auto tahne pri vyssich rychlostech doprava (i po vymene pneu za nove) a tak to jde take na kontrolu geometrie. Az to budu mit za sebou, tak dam vedet co a jak.

20.01.2009 | 12:29:41 | Honza Reagovat

Vybijeni baterie

Takze vybijeni bateri zpusobovalo vadne handsfree-odpojeno. Utrzeny kabel vyhrivani ostrikovace se musi vyresit vymenou cele trysky. Zatim to neresim, treba pri pristi garancce. V zamku zadnich dveri byla voda a zamrzla, vycisteno a odizolovano, tak snad uz to bude ok. Zrcatka hreji, to je OK. Alternator dobiji dobre, nicmene zalozni baterii (kterou jsem nechal dobit a zkontrolovat) si jeste pres zimu budu drzet v pohotovosti. Celkova cena za provedene ukony: 1450,- auto jsem do servisu rano hodil a odpoledne vyzvedl, takze pohoda. Startovani ok pri -12, ale motor v tehle zime nezahreju ani po 20 km jizdy na optimalni teplotu (dosahnu 60 stupnu).

09.01.2009 | 10:01:04 | Honza Reagovat

To Jenda

http://dieselpower.cz/forum/index.php zkuste hledat radu tam. bufik to myslim si nebude, a ja bych si tipnul spatnou naftu nebo filtr paliva, pripada mi divny, ze na diagnostice se VUBEC nic neukazalo.

30.12.2008 | 11:07:09 | Honza Reagovat

Prosím o radu

Právě jsem si dopročítal komentáře a doufal, že najdu radu na svůj problém, ale bohužel. Mám Seat Alhambra Sport 2,0 TDI r.v. 2007 najeto 20000 km. Doposud bylo vše vpořádku, ale nyní v chladném období se stává, že auto po nastartování a ujetí krátké vzdáleností cca do 500 m , vypne motor, jakoby došla nafta (naftový filtr je nový) , pak musím dlouze startovat při sešlápnutém plynu a motor naskočí a auto se chová, jako by bylo vše vpořádku. Pokud je motor již zahřátý, tak se to nestane. Laicky se domnívám, že za to může právě předehřívač paliva, tzv. bufík. V servisu při kontrole počítač neukázal žádnou závadu. Máte s tím někdo zkušenost?? Díky za odpovědi

30.12.2008 | 09:30:18 | Jenda Reagovat

Moc reci

Dieselovy motor nema cenu kupovat na kratke trate - motor se zahreje rychle jen pokud mate pridavne topeni na naftu - bufika. V zime (-7 stupnu) ma problem se poradne zhrat i treba 10 km!!!! Co se tyka spotreby, tak ta je prizniva, da se jezdit v pohode do 6 L/100 km i s klimatizaci atd. Rekl bych ze nafta se zacina vyplacet tak pri najezdu 30 000 km rocne, kdy uspora diky nizke spotrebe vyrovna naklady na udrzbu. Jinak jsou nektere nevyhody nafty, ktere nezmizi nikdy - treba vyssi hlucnost a kourivost.

29.12.2008 | 12:04:57 | Honza Reagovat

45 000 km

Samozrejem za 45 000 km :-) auto ma celkove (minimalne:-)) 224 000 km.

29.12.2008 | 11:49:46 | Honza Reagovat

Alhambra

Jinak na Alhambre rocnik 1999 jsem mel za 224 000 km tyto zavady: 1.vadne cidlo alarmu v kabine, vyreislo odpojeni a zapojeni, 2. preruseny kabel k zamku zadnich pravych dveri, vymena kabelu, 3. vadne rele, auto nenastartovalo (!), vymena, 4. zasekle sterace (!), oprava, 5. praskla tryska ostrikovace-utesneni silikonem, 6. kolaps radia-opraveno, 7. 2x zasekly brzdic rucni brzdy-opraveno, 8. vybijeni batrie zavadou v elektrice resim. Udrzba: 1. rozvodova sada(1x za 90 000 km), cena kolem 8000 i s praci, 2. vymena klinoveho remene (? korun), 3.doplneni a cisteni klimatizace 1x za rok (cca 3000 kc), 4. vymena oleje a filtru 1x za 15000km+vymeny vzduch.filtru+kontrola a predepsane vymeny kapalin a naplni. Spojka, prevodovka, zhavice, vstrikovace, cepy, tlumice bla bla bla, zadne problemy.

29.12.2008 | 11:48:29 | Honza Reagovat

grafoman

Uz vypadam jako grafoman ale: Sharan/Alhambra rocnik do 1999 maji pouze airbag spolujezdce a ridice, Euro NCAP***.Takze prumer.Vyhodou je vyska auta, jako v dodavce :-) Lepsi vysledky maji FR auta - Renault Espace napriklad, ale o techto autech nevim vubec nic, neznam je, tudiz nemuzu hodnotit jejich kvality. Voyager byl pri crash testu katastrofalni o nem bych vubec neuvazoval. Nove Alhambry(od 2001) maji lepsi vybavu airbagy, ale pocitam, ze celkova vydrz karoserie bude obdobna jako u modelu 1999 tedy ***, kdyz nepocitam stari. Co se tyka malych aut, tak: Mazda5 ma airbagy vsude :-) EuroNCAP*****, takze super. Zafira stara*** a nova ******(bezva), Corolla Verso******.

29.12.2008 | 11:39:24 | Honza Reagovat

a jeste...

Pri poctu deti v rodine 4 a vic nema cenu uvazovat ani o te Alhambre a Sharanovi. Je to male! Koupil bych VW transporter. Mazda5 je jeste MNOHEM mensi nez Alhambra, takze to je spis pro male rodiny - do 4 deti, aby se neco veslo do kufru. Mazda5 ma sedacky v kufru sklapovaci do podlahy - nejsou to plnohodnotna sedadla, i kdyz pro deti samozrejme bohate staci. Nicmene Mazda5/Corolla Verso nebo treba i Zafira maji zasadni problem, ze kdyz obsadite i 6. a 7. misto, do kufru se uz nic nevejde. Alhambra/Sharan maji sedacky posuvne, tudiz kdyz zadni sedacky soupnete dopredu, do kufru se vejde i kocar a nejake kramy, stejne tak pod nohy cestujicich, protoze sedacky jsou vysoke.

29.12.2008 | 11:32:41 | Honza Reagovat

zaver

Kdyz uz jsem se takhle rozkecal, tak jeste, co bych udelal ja: pokud bych auto potreboval hned a mel malo penez, zkusil bych koupit Sharana nabo Alhambru s benzinovym motorem, rocnik 2002/2003 a novejsi, ten rocnik kvuli 3-bodovemu pasu vzadu uprostred. Pokud bych mel penez trosku vic, uvazoval bych o Mazde 5, zcela nove nebo zanovni s benzinovym motorem. Pokud bych mel penez jeste vic, koupil bych fungl novou Alhambru s benzinovym motorem. Pokud bych chtel TDI uvazoval bych takto: pokud mam malo penez budu peclive vybirat rocnik 1999 s motorem TDI AFN 81 kw, a pokud mam dost penez, koupim rocnik 2003 a novejsi s motorem TDI PD, automatickou prevodovkou a budu hoooodne peclive vybirat, abych se vyhnul opravam kvuli opotrebeni(rozvody, vstrikovani, cerpadla), nebo nejakemu prusvihu (bourane auto). Celkove po zkusenostech s dieslem bych se vice zameril na benzinove motory.

29.12.2008 | 11:26:54 | Honza Reagovat

pro Vaska

Pokud mas na auto dost penez a malou rodinu - do 3 nebo 4 deti, koukni na Mazdu5, benzinovy motor,pripada mi to jako fantasticke auto. Pokud chces vetsi auto, Alhambra a Sharan jsou skvely v prostoru, ale ohlizel bych se po co nejnovejsim aute s benzinovym motorem 2.0. Jedna se o jednoduchy benzinovy motor, minimalni udrzba, tichy oproti TDI, splnuje minimalne Euro4. Pokud chces vyslovene diesel (treba TDI) tak jedine po dokonale kontrole s automechanikem pri koupi starsiho auta, opravy mohou byt drahe. Jinak jsou TDI spolehlive a bezproblemove, alespon ja jsem neslysel ve svem okruhu, kdo by mel problem s TDI. Svagr ma Sharana TDI PD, myslim rocnik 2004, bez nejmensiho problemu na motoru a to jezdi hodne po Praze, takze chudak motor.U starsich aut MUSIS pocitat s tim, ze MOHOU prijit problemy v elektrice. Vim ze ta veta zni divne. Ale dole pisu o sve zkusenosti s RELE v Alhambre(rocnik 1999). To je proste prusvih, ktery se v aute podle mne NESMI stat. Nicmene v jedne z recenzi na Mazdu5 autor konstatuje, ze auto na dalnici zastavilo a nejelo a to bylo nove v zaruce.Takze neci takoveho asi muze prijit jako blesk z cisteho nebe.

29.12.2008 | 11:17:21 |  Reagovat

Honza

Ahoj! Nemuzu doporucit co koupit, na to bych si netroufl. Nicmene ani u noveho auta neni zadna zaruka. Kdybych si nyni kupoval MPV, koupil bych rovnou VW Transporter. Kvuli prostoru. Pokud bych mel napr.jen 3 deti, koupil bych Mazdu 5 s benzinovym motorem. Tohle auto na mne udelalo mimoradne dobry dojem. Uvazoval bych take o Toytote Corolla Verso, s benzinovym motorem. Obecne k Alhambre: stare TDI(81kw AFN) motory jsou vyborny, ale emise horsi. Jedna se o normu Euro2, vysoky podil prachovych castic,takze pokud mas deti a resis zivotni prostredi, tak zohle povazuji za problem. I mne to vadi.Od rocniku 2001 bych vahal s motory TDI - vysoka technika si zada svoje pri opravach a pak uz se to tolik nevyplati i pres uzasne nizkou spotrebu do 6 litru nafty pri setrne jizde. Dnes nabizi koncern nove TDI s common railem a filtrem pevnych castic. Do toho bych nesel - pripada mi to cele zbytecne slozite :-) Co se tyka elektriky, tak jsou to stara auta. Ja mam rocnik 1999 a pokud neco zlobi, je to v elektrice - momentalne resim vybijeni baterie, dela to zrejme alarm, nebo zamek na dverich. Auto ma najeto MINIMALNE 224 000 km, takze problemy se po takove porci let a kilometru daji cekat.

29.12.2008 | 11:08:08 |  Reagovat

Voyagr se opravdu krčí dole, alespoň je levný při nákupu, což se o trojlístku TDi říci nedá. Taková Mazda 5 je mnohem lepší vůz, ovšem taky jiná cenová liga.

27.12.2008 | 22:25:35 | Radek Reagovat

Vašku jen to ne!!!

Proboha ať tě ani nenapadne si to koupit!!!Alhambra,galaxi,sharan, a voyager, je to nejhorší co kdy v segmentu MPV jezdilo.Vybírej Mazdy5,Mit.space vagon,renault grand scénic,opel zafira.Podívej se na statistiky poruchovosti (TUV,ADAC,J.D.POWER)a bude ti vše jasné.

27.12.2008 | 22:18:14 | Paroubek a spol Reagovat

Vzhledem k najetým kilometrům mě to nepřijde zase tak katastrofální. Pokud se bojíš, že se ti sem tam něco podělá, tak si kup nové a ani tam není záruka spokojenosti. Bohužel. Samozřejmě je možnost koupě jiného MPV s horším renomé za 1/3 ceny koncernu a část peněz uchovat na případné opravy. Takový Chrysler Voyager s 2.5 nebo 3.0 benzín (obé motor Mitsubishi) nemusí být špatnou volbou za nákupku cca 80.000kč v solidním stavu. Ano, spotřeba jako u koncernu nebude, ovšem rozdíl pořizovací ceny dramatický.

27.12.2008 | 20:52:47 | Radek Reagovat

rozpaky

Dobrý den, chci si koupit sedmimístné auto a tak samozřejmě pročítám recenze všech dostupných vozů. Líbí se mi ojektivita, s jakou se tady setkávám, ale jsem zklamán množstvím závad, které u svého Seatu uvádíte. Ještě před pár hodinami jsem chtěl tohle auto koupit, teď váhám.

27.12.2008 | 20:27:49 | Vašek Reagovat

Dodatek

Vymena oleje, vymena olej.filtru,vzduchoveho filtru,oprava hadice prokousane kunou,zamena prednich kol (na starych pneu tahlo trochu doprava)+kontrola geometrie, celkem=2400,-Prasklou trysku ostrikovace jsem opravil silikonem,zatim dobry.

22.12.2008 | 12:18:17 | Honza Reagovat

223 000 km

Tak jsem se dohrabal k dalsim 15 000 km :- Vymena oleje a filtru, a vzduchoveho filtru. V lednu me ceka kontrola alternatoru a odberu proudu spotrebici, protoze to nejak zere baterii. Zavady: 1.praskla zarovka zadnich svetel. 2.praskly plast na trysce ostrikovace - zatyka pod kapotu (silikon to snad vyresi) Celkove mam najeto 223 000 km, z toho ja jsem na tomto aute najel 45 000. Za tu dobu trochu zhorseni spotreby a rekl bych ze vyssi kourivost, pokud to neni jen muj subjektivni dojem :-) uvidime v breznu na STK!

16.12.2008 | 10:32:23 | Honza Reagovat

Rele_totalni kolaps auta

Vadne rele zpusobilo totalni kolaps auta - poprve, co jsem s autem nedojel domu. Auto po zastaveni uz nenastartovalo, chrceni z pristrojovky mi pripominalo poruchu rele z Felicie. Na rozdil od Felicie Alhambra nedojela. Nesvitilo zhaveni, takze jsem si rikal ze to budou pojistky, ale ty byly OK. Odtahovka mne stala 3500,- oprava rele 600,-.Podivil jsem se ze takto banalni zavada vyridi z provozu cele auto. Takze po cca 40 000 najetych km (celkem 217000) auto prvni a docela drasticky krach!

23.09.2008 | 14:45:20 | Honza Reagovat

Oprava

Zasekly brzdič zadniho praveho kola - oprava 350,- rozebrani zprovozneni. Stejne jako minule (pri pravidelne prohlidce).

27.08.2008 | 13:41:34 | Honza Reagovat

zasekla rucni brzda

Zasekla se mi rucni brzda,odblokovala se postupne asi tak po 10 minutach.Musim to dat do servisu.Tak bacha na to,myslim,ze se to u techto aut stava,uz si na to kdosi stezoval na netu.Jak uz jsem psal nize,tyhle drobnosti dokazou otravit.Ale auto jako celek bych stale hodnotil kladne,jelikoz jsem na nem najezdil uz 35000 km.

08.08.2008 | 11:42:36 | Honza Reagovat

Co sa tyka spotreby, velmi zalezi ako kto jazdi. Ked sa snazim sa mi podari na sluzobnej OCT1 (1.9 tdi, 200000km) priemer 4,4; 8km mesto,20km dialnica, 12km okreska.
K Alhambre.... sa mi zda ze tych poruch je celkom dost, kazdy mesiac s niecim v servise. Tak snad sa to vychyta a bude po problemoch.

08.08.2008 | 07:56:32 | w Reagovat

Alhambra -zatím spokojenost

Zhruba před měsícem a půl jsme si pořídily alhambru rok 99 - 66kw. Stav tachometru byl cca 158000 km. možná víc,stahování km je u nás celkem populární. Nicméně motor má dobrý zvuk, celkem táhne, nečoudí a auto je v dobrém stavu. Z auta mám pořád radost a zatím koupě nelituju. Naskládám do něj rodinu, tašky, jídlo taky nářadí i materiál do práce. Za ten měsíc a půl jsem najezdil něco přes 5000 km a jezdim průměrně za 6,5 l, což mi přijde u tak velkého a těžkého auta výborná spotřeba. Překvapilo mě že to zvládne jet i 190 km/h. Cena za výměnu oleje 5w-40, olejového, vzduchového a prachového filtru plus praci byla 3000 kč. To mi taky nepřijde hrozný. Chtěl bych aby nám auto vydrželo alespoň 5 let. Soused má to samé, má ho 12 let naj. něco přes 300000 a nemůže si auto vynachválit. Nikdy vážnější problém. U nás zatim taky dobrý, jen stejná historka se stěrači jako u Honzy. Budu rád když mi tady někdo poradí na co si mám dát do budoucna pozor abych věděl jakým závadám a nepříjemnostem se dá u tohoto auta předejít. Díky

07.08.2008 | 22:10:04 | Petr Reagovat

Spotřeba

Ta spotřeba se mi zdá víc než slušná, strýc má octavii kombi s 1.9 TDi, nevím kolik kw, ale na dálnici průměr 7l..... Pokud někdo napíše, že jezdí s 1,9TDi pod pět litrů, tak je to blbost, tím nemyslím tuto recenzi.

20.06.2008 | 13:17:01 | shark Reagovat

Radio

Takze radio je uz opet v provozu, zamek zadnich pravych dveri byl OK, ale kabelovy svazek sel na vymenu, kabely byly v ohybu popraskane. Cidlo alarmu je na pozorovani, nove stoji 3500 takze docela velka investice...Jinak radio a kabely=1200 kc.

20.06.2008 | 10:15:59 | Honza Reagovat

Shrnuti po 30.000km

No zavazne(=auto zastavi a nejede) zavady nejsou, ALE celkem nepříjemné ano: porucha spinače brzdovych světel je dost vážná věc (někdy šly někdy ne...) a malem jsem se zabil v dešti když se mi zasekly ty stěrače, bylo to na dalnici, hrozny, naštěsti jsem jel sam. Original SEAT radio se samo zakodovalo, jde to k elektrikáři na opravu + se tam rovnou udělá zámek dveří a snímač alarmu. Po 30 000 km = můžete si udělat obrázek sami, jestli je to špatný nebo dobrý. Spotřeba do 6 litrů nafty a zdá se mi že to víc kouří, ale ještě to nemám tak vypozorované. Takže tak Alhambra, ročník 1999 s 210 000km na krku.

17.06.2008 | 15:32:19 | Honza Reagovat

Dalsich 15 000

Tak jsem na cca 208 000 a mam za sebou dalsi servisku po 15000km, takze vymena oleje(obyč.5W40 zn.texaco) a filtru, cisteni klimatizace, výměna filtru kabiny, oprava zasekleho brzdoveho hranolku (nebo tak něčeho:-)) na zadních brzdách. + objevena zavada spinače brzdovych světel(spinač vyměněn=500kč) +nějake žarovky + kontrola mechanismu stěračů (potkaly se mi v dešti na dálnici, fakt prima zážitek). Cena za servis celkem3000 kč.

17.06.2008 | 15:27:04 | Honza Reagovat

pneu 215/60

Tak zdarne jezdim na novych pneu Fulda Y2000 nebo tak neco 215/60. Pri normalnim jezdeni zadna zmena, na dalnici prijemnejsi pri vyssich rychlostech, ale muze to byt subjektivni :-) objektivne spotreba o 0,3-0,4 l na 100km sla nahoru, zhodnoceno po 1000 km najetych. Jel jsem ted delsi streku po dalnici stalou rychlosti kolem 130 km/h a spotreba sla k 7 litrum, potvora hladova :-) Jsem ted na 204 600 km a celkem pohoda.

18.04.2008 | 10:17:43 | Honza Reagovat

Sedačky

U Sharanu a Alhamber byly modely Family, ktere meli skutecne sedadla udelane tak, ze se daly prestavet pro deti, sedadla se urcite dala dokoupit jako zvlastni vybava. Ja mam v Alhambre takto jedno sedadlo s integrovanou detskou sedackou, ale prijde mi to pouzitelne spis na kategorii pro deti od 15 kg. Detska sedacka ma 2 polohy, jedna ma vlastni integrovany 5 ti podovy pas a pro druhou polohu se pouzije normalni 3-bodovy pas. Prave tato varianta mi prijde lepsi a praktictejsi. Jinak sedadla v aute jsou dosti univerzalne zamenne, takze pokud se koupi sedadlo s integrovanou detskou sedackou, nemel by byt problem ho nekam do auta umistit, pouze s ohledem na zamky bezpecnostnich pasu - prava a leva strana. Chcete poslat fotku?

13.04.2008 | 21:00:37 | Honza Reagovat

dotaz

Ahoj,chci se zeptat co je pravdy natom,že dvě ze sedaček se dají předělat na dětské jakoby sedačky,je to tak nebo je to blábol?

12.04.2008 | 23:34:24 | adlervl Reagovat

po 25000 km

Tak jsem zase tady. Auto má ted na tachometru 203500 km a tak jsme se na nem najezdili uz skoro 25000. Auto zatim bez poruch, jenom mi decka kamenem pocmaraly dvere, neslo to na plech, ale stejne jsou ted dvere moc hezke :-)a stejne dvere jsem bouchnul o vrata do zahrady :-( Mam nove pneu Fulda 215/60, tak uvidim, jak se na nich bude jezdit. Jo a praskla mi zadni zarovka, nova stala asi 7 korun. Prumerna spotreba momentalne neco pres 5 litru.

10.04.2008 | 09:55:58 | Honza Reagovat

To Standa

Recenzi na Alhambru je tady malo, tak taky napiste. Spolehlivost je tezke porovnat. Zalezi, co si pod tim jeden predstavi-co povazuje za "zavaznou" poruchu. Ta spotreba, jak pisete odpovida, dost zalezi treba na provozu klimatizace a stylu jizdy a terenu - ja mam smer do prace spotrebu 5 litru, smer z prace 6 litru (v prepoctu na 100km), zpatky je to do kopce :-)) Podle nekterych clanku o TDI tomuto motoru prilis nesvedci "eko-jizda" ve smyslu udrzovani v nizkych otackach, pry by se mely pohybovat od 1500 nahoru, kazdopadne svizna jizda-spotreba vyrazne nahoru.Nemam take zkusenosti s presnosti pocitace.Jednou jsem to zhruba kontroloval podle skutecne spotreby nafty a vyslo mi cca 5% vyssi spotreba nez pocitaci.Svagr ma Sharana TDI PD,4 motion, spotreba pres 8 litru, prevazne po Praze.

10.02.2008 | 18:46:32 | Honza Reagovat

Spotřeba atp...

Mám TDI 81 kW, kudlu nejezdím, svižně ano, ale spotřeba je (celoroční průměr) 7 litrů. Na dlouhých trasách do Itálie či Chorvatska v rychlostech 130 - 150 je spotřeba mezi 6,5 až 6,8. To auto při platnosti fyzikálních zákonů nemůže jezdit pod 6 litrů.
Spolehlivost oproti mercedesu, který jsem měl před tím, je jen průměrná. Než jsem si zvykl na hluk v kabině, tak jsem si připadal jako v Avii.

10.02.2008 | 10:49:16 | Standa Reagovat

tiptronic

Má niekto prosím skúsenosti s ALHAMBROU od r. 2001 a viac (prevodovka-tptronic)?.
Čo sa tíka spoľahlivosti, jazdných vlastností, údržby, poprípade výhody - nevýhody voči 6-gang manualu.

ozve sa mi niekto?

Zatiaľ dííík......

07.01.2008 | 19:24:41 | peter Reagovat

jeste spotreba

V recenzi uvadim spotrebu kolem 5,5 litru. Pocitac v te dobe ukazoval cca 5,3 dlouhodobe, kazdopadne po prezuti na pneu 195/65(predtim 225/50) se spotreba "opravila" logicky smerem nahoru. Pri 90 km/h kolem 5,3 litru na 100km, pri 130 km/h kolem 7,3 litru. Dlouhodobe kolem 6 litru. Udaje plati pro zimu. Tolik pro pripadne pocitace decilitru, jako jsem ja :-)

01.01.2008 | 20:41:08 | Honza Reagovat

spotreba v zime

spotreba v zime 5,8 litru dle pocitace, zakrouhleme to na 6 :-) starty zatim dobry (max.bylo -3 takze celkem dobre), baterka drzi.

17.12.2007 | 17:15:55 | Honza Reagovat

shrnuti po 15000

Shrnuti po 15000 km. Poruchy: cidlo alarmu (vnitrni), zatim odpojene, po novem roce pujde vymenit. Nove tlumice - oba predni, pravy jsem ohnul pri skoro-nehode, s vymenou lozisek na tlumicich.Soucasne se udelala vymena oleje, vymena komplet rozvodu, vzduchoveho filtru a klinoveho remene (ten puvodni byl podelne praskly!!!). Take jsem kupoval nove disky a srouby, obul jsem na to starsi zimni pneu. Takze to mame: disky 4x1500 kc + srouby 600 + nejaka prace, tlumice s prislusenstvim, rozvody, olej(texaco5W40), klinovy remen a kontrola geometrie vse dohromady 18000 kc. Takze zimni sezona zatim vychazi na cca 26000 kc:-)

17.12.2007 | 17:13:48 | Honza Reagovat

spotreba

motory PD pry maji jeste lepsi spotrebu, nez to co mam ja - ja jezdim sice take kolem 5,5 litru, ale myslim, ze dost usporne a vetsinou taky jezdim sam, pri sviznejsi jizde to jde nahoru - 6 - 6,5. Model 2003 uz je preci jen kousek dal (svagr ma take noveho Sharana, tak snad mohu soudit) v komfortu, 6 stupen prevodovky je fajn. Me ted cekaji rozvody a vymena tlumicu vepredu (bouchl jsem kolo na nasich skvelych silnicich), doufam, ze uz nic dalsiho. Pak napisu jak to vypadalo financne, treba to nekoho bude zajimat pred koupi :-)

26.11.2007 | 18:25:03 | Honza Reagovat

Alhambra forewer

Používáme Alhambru r.v.2003, 1,9 TDI PD 85kW, chip 110kW, výbava SIGNO (plná). Při koupi 74000km, nyní 125000. Pouze spotřební věci. Samozřejmě přední stabilizátory, to je klasika. Jediný problém bylo přelámání kabelů ve 2 dveřích (přestaly fungovat zámky), je to třeba kontrolovat a odlehčit. Jinak motor výborný, brzdy ostré, skvlělé užitné vlastnosti. Už známe slabá místa auta, takže stačí občas zkontrolovat. Spotřeba 5,5l, max 6l v zimě, motor výborný. Samozřejmě je třeba včas měnit olej (15000km), používat dobrou naftu a autíčko se odmění. Jinak je radost s tím jezdit, fakt si to užíváme. Auto dělá perfektní dojem.

20.11.2007 | 22:47:37 | Sachs Reagovat

Doporučení

Pokud byste někdo kupoval tento vůz - tedy Sharan/Alhambra TDI r.v.1999-2000, hlavně bych se zaměřil na fungování všeho elektrického vč.klimatizace. Motor TDI 81 kW pokud funguje nemá chybu. Rozvody se ale musí vyměnit po cca 90 000 km, stojí to pokud vím asi tak 7000 kč.
Bacha na pneumatiky, od šířky 215 jsou pěkně drahé, pokud chcete nějákou lepší značku (Continental, Pirelli, Michelin...) a měly by být XT(RF), takže zase nějáká stovka navíc. Jezdit ale třeba s pneu 225 je pro mne na našich silnicích utrpením, takže bych volil 205(/60) nebo 215(/60).

30.08.2007 | 09:37:23 | Honza Reagovat

Náklady na auto

Po 6000 kilometrech shrnu náklady na auto: spotřeba cca 5,5 litru nafty, olej dolito 0,5 litru (5W40,syntetika), po výměně oleje (před 4500 km-Texaco 5W40) zatím bez dolívání, spotřeba oleje cca 0,5 litru na 4000 km.

První servis po koupi auta(najeto cca.180 000 km):
narovnání zadního stěrače+výměna oleje a filtru+hadičky přepadu nafty(výměna)+výměna pylového filtru+výměna brzdové kapaliny+vyčištění vzduchového filtru=3600 kč.

Údržba klimatizace(najeto cca.185600 km): 3500 kč.

Shrnuto: pořizovací cena 239 000, údržba doposud cca 7000 kč.

30.08.2007 | 09:32:26 | Honza Reagovat

Alarm

Vcera mi taky z niceho nic spustil alarm,kdyz jsem zamkl auto. Opakovalo se to několikrát, takže auto jsem musel nechat přes noc nezamčené.Při návštěvě servisu už auto nezlobilo.Když to shrnu, tak poruchy na tomto voze jsou zatím pouze v elektrice - alarm, zámek zadních pravých dveří (viz recenzi), a tu a tam zámek víka kufru - zamkne se až třeba na druhý třetí pokus otočení klíčem.

30.08.2007 | 09:25:45 | Honza Reagovat

Nyní mám najeto 185 600 km, takže celkově na tomto voze 6000 km (za cca 3 měsíce).

Klimatizace: jak jsem psal v recenzi nějak to zlobilo; klima chladila a hřála, ale 2x se stalo, že topila, ač byla vypnutá a také chlazení někdy bylo velmi kolísavé, jakoby climatronic zmatkoval. Někdy po nastartování problikával displej.

VAG test ukázal chybu na řídící jednotce. Takže došlo na celkovou kontrolu - výměna náplně, vyčištění, celková údržba atd.

Náplň už byla na polovině. Klimu rozebrali, vyčistili, vydesinfikovali. Vyměnili nápnlň a když to složili, tak zatím OK. Momentálně to zkouším.

Cena: 3500,-


Toto vše stálo

30.08.2007 | 09:20:23 | Honza Reagovat

modelovy rok

Vybava nese oznaceni LUXUS, spatne jsem v titulku recenze napsal exclusiv, r.v.je 1998, modelovy rok dle VIN je 1999.

01.08.2007 | 23:47:36 | Honza Reagovat

Motory 81 a 66

Ja myslim, ze se do ALHAMBRY davaji dodnes, ale upravene s oznacenim PD - a navic ma nova ALHAMBRA(i Sharan) od r.2000 6 ti stupnovou prevodovku u motoru 81 kw, to je velke plus pri jizde po dalnici. Rika se, ze 66 kw je na tento vuz malo, ja jezdim s rodinkou lazo plazo, takze mi 81 kw prijde az dost (no taky jsem presel z Formana 40 kw :-)) Jeste k te cene: je to hodne penez a urcite se daji dovezt primo z Nemecka levneji. V nizsich cenovych kategoriich mi u nas pripadaly tyto vozy ve velmi spatnem stavu - kolem 150 a 160 tis to byly same predelane bouracky :-( se stazenymi kilometry o 100 tisic (a mozna i vic) Ceny v cizine za tyto ojetiny jsou priznivejsi

01.08.2007 | 23:36:44 | Honza Reagovat

Pěkný rodinný auto

Hezký vůz, ale je to pecka za skoro 10 let starou káru. Do kterého roku se vyráběly s těmito motory 81 nebo 66 kW? Ať už Seat nebo Ford a VW.

01.08.2007 | 17:59:20 | pitlak Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Seat Alhambra