Recenze Seat Inca
“Celkom slúšná kára.”

Autor recenze: Jethro (18 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2000 Typ motoru:1.9 D Stav km při koupi:120 000 km Stav km nyní:210 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 6 let Průměrná spotřeba: 6 l/100 km Vloženo: 3. 8. 2009

Hodnocení inzerátu: 6 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.0

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Seat Ibiza

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Nie, za tie roky používania žiadna.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto slúži v našej rodine už 6 rokov. Ja sa vôbec nesťažujem, je to moje prvé auto. Po 2 týždňoch som tu doma. Niektorí vytýkajú veci ako široký A stĺpik, neprístupnosť k niektorým častiam. U mňa je to vec zvyku. Občas sa ma niekto spýta na čo mi je ´také velké auto.´ Podľa mňa nie je až také zlé mať po ruke väčšie auto k dispozícií. Spotreba malá. poistka malá, minimálne nároky na údržbu. Po sklopení/vybratí zadných sedačiek máte pohodlné dvojlôžko alebo dosť miesta na odvoz čohokoľvek, čo v byte alebo dome potrebujete.
Motor nie je rodený závodník, zato by išiel, no prevodovka je určená na pomalejšiu jazdu, ale keď si nevšímate tacháč 160 km/h nie je žiadny problém, išla by aj viac, keď v tej rýchlosti pridáte, cítite že ešte trochu ťahá. V zime vždy bezproblémový štart, v ozaj kur*vských zimách sa oplatí žhaviť 2x po sebe a až potom štartovať.
Na tomto aute jazdím od svojich 14 rokov, od 16tich bez dozoru, nikdy žiadny problém spolahlivé, brzdy sú dosť predimenzované. Keď máte na to čas, oplatí sa s vecami v aute trochu pohrať, budú dlho dobre slúžiť.
Jazdné vlastnosti primerané typu auta. Odkedy auto máme, letné pneu je na slušných 15 alu diskoch šírka 205, auto sedí ako pribité do určitých rýchlostí samozrejme, gumy v zákrutách bežne nepískajú, pri ozaj krkolomných prejazdoch zákrut začnú pískať to je znamenie, že hranica prípustnej rýchlosti sa priblížila. Viem to z vlastnej skúsenosti, bol som spolujazdec, no korekcia šmyku bola prekvapujúco jednoduchá. V zime na zasneženej ceste, keď dozadu obujete letné pneu, zákruty vyberáte v štýle rally, ale treba jazdiť hlavou.
Na záver: keby som si vyberal auto pre seba, nekúpil by som Incu, nie je pre mladých, ale kedže kúpa vlastného auta je v nedohladne, na slušné vozenie postačí.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 6


Komentáře uživatelů k recenzi Seat Inca

Vložit komentář